Awww!

Ihmetys ja ilahtuminen, kun tällainen paketti löytyi tänään työpaikan postilaatikostani kaiken muun, huomattavasti tylsemmän postin joukosta. Lähettäjä paljastui jo paketin päältä ja sisältä löytyi tällainen:

Eli isoveikka oli muistanut minua Ystävänpäivänä! Arvatkaapa vaan, skippasinko itse ystävänpäiväkortit tänä vuonna, lahjoista nyt puhumattakaan? Normaalisti lähetän ainakin niitä kortteja, mutta nyt jotenkin vaan meni täysin ohi. 🙁

Ja paketistahan paljastui:

Blogiani on siis jälleen kerran luettu! 😀 Kiitokset vaan isoveljelle! Ja eiku herkuttelemaan…olikin muuten aika kehnoa ruokaa Amicassa taas tänään!

Niin, ja hyvää Ystävänpäivää vaan kaikille! Saittekos te jotain lahjoja? Tai annoitteko?

16 Comment

 1. Karvinen! 😀 Se on mun idoli!

  En saannut lahjoja, en antanut lahjoja. Pari tekstaria olen lähettänyt ja mailia. Jos ihan rehellinen olen, olin unohtanut ihan koko ystävänpäivän. Eilen tuli muistutus. Muuten olisin laittanut kortit ehkä kolmelle henkilölle 😛 Kuitenkin, oon vähän anti-ystävänpäivä-ihminen.

  1. Hello Kitty on mun idoli!

 2. janni says: Vastaa

  Noi Lion -patukat on ihan pirun hyviä, mutta miksi niitä ei myydä mistään? 😀 Viimeksi löysin niitä viime kesänä Turkista jonku pikkukioskin hyllyltä hahah!

  1. Ne on TÖRKEEN hyviä, vedin heti yhden! Helsingissä niitä siis kait myydään, siinä aseman vieressä olevassa pikkukaupassa? Tai tällaista olin kuulevinani…ja nyt Tallinnasta ostin yhden valkosuklaaLionin! 😀 PERSE LEVII.

  2. Nina says: Vastaa

   Behnfords! Behnfords! Aikatalossa! Behnfords! 😀

  3. Ah, eli siellä siis! 😀

 3. Pia says: Vastaa

  Se on kyllä vähän surullista, miten tänä facebuukki-aikana niin ystävänpäivät kun muutki vastaavat ”hoituu” sillä että toivotellaan seinällä kaikille kyseistä päivää…tärkeimmille kavereille toki lähtee tekstarit. Onhan toki tuolla puolensakin, facebuukilla tavoittaa ne keille ei sitten tulis laitettua edes sitä tekstaria… (haha, sori vaan niille :D)

  1. Niinpä. 🙁

 4. Ruu says: Vastaa

  en vietä ystävänpäivää mitenkään, jotenkin pidän tuotakin ihan turhana hapatuksena, en ymmärrä miksi pitäisi yhtenä tiettynä päivänä muistaa ystäviään, minä muistan ystäviäni ihan silloin kun itseäni huvittaa, en minään pakollisena päivänä 🙂

  1. Musta ystävänpäivä on näistä jenkkihapatuksista ihan hauska. Vaikka se ylimääränen krääsä vähän raivostuttaakin.

 5. Eipä täälläkään tullut sen erikoisemmin vietettyä, aika normipäivä :). Pari pienen pientä lahjaa ja korttia sain, mutta itsekään en oikeen ehtinyt tähän mukaan eli mitään ei tullut lähetettyä (eikun pari tekstariahan mä laitoin jopa, tosin nekin oli takaisin toivottelua :D).

  1. En saanut tekstareita enkä laittanut!

 6. LauraL says: Vastaa

  Pari korttia lähetin, mutten mää mitään lahjoja. Eikä kyllä lahjoja tullukaan.
  Mutta toi sun lahjas, nam nam! 🙂

  1. Niinpä!

 7. nea says: Vastaa

  Musta mikään lisäiloa ja juhlamieltä aiheuttava asia ei ole turha 🙂 Mulle vaan sattui niin kiire päivä, etten ehtinyt yhtään väkipalaakaan syödä koko päivänä, joten väliin jäi 🙁

  Chokot on muuten tosi jees,tykkään suklaisesta tuoksusta, on kuin sellainen tumma nougattäytteinen konvehti 🙂

  1. Kiva!!

Vastaa