Kivaa kosmetiikkaa mulla nyt

En muista koskaan olleeni niin innoissani kosmetiikasta kuin nyt äitiyslomalla/hoitovapaalla ollessani! En tiedä johtuuko se jotenkin siitä, että mulla ei oo oikeen aikaa sitä käyttää?! Nyt oon kyllä aamuisin ehtinyt meikata, kun Amanda malttaa katsella jonkin aikaa Pikku Kakkosta (ja samalla räpeltää mun meikkejä). En sais oikeesti käyttää hirveesti rahaa nyt mihinkään ylimääräiseen, koska aion olla kotiäitinä vielä toukokuulle (ja meillä on Dubain reissu tulossa), mutta oon silti ostanut kosmetiikkaa, enkä jaksa potea siitä liikaa huonoa omaatuntoa.

Poimin tähän postaukseen muutamia kosmetiikka ym. -juttuja, jotka mua ilahduttavat tällä hetkellä suuresti! Osa on ostettuja, osa blogiin saatuja.

Oon käyttänyt Invisibobbleja päivittäin siitä asti, kun ekan kerran tällaista kokeilin, mutta aika pitkään meni, että saatiin TUOKSUVIA Invisibobbleja!!! Ostin heti itselleni nää kolme pakettia (keksitaikina, donitsit, macaronsit!), lisäksi on myynnissä suklaalta tuoksuvat. Ja nää tuoksuu oikeesti sika hyviltä. Ostin nää Sokokselta, mutta BeautyPopUpista näitä saa myös.

Kuinka monta vuotta toivoin meteoriitti-hajuvettä? Aika sairaan monta! Kesällä tää viimeinkin tuli markkinoille ja ostin heti oman pulloni. Ja tää on TÖRKEEN hyvä. Tuoksuu just niiltä ihanilta meteoriittipuuterihelmiltä.

Kaikista kosmetiikoista eniten mua kiinnostaa uudet meikkivoiteet ja niitä on ihan parasta testailla. Tilasin tän Benefitin hauskan näköisen Hello Happy -meikkivoiteen, noh, osittain hauskan ulkonäön (ja brändin) takia, mutta olin myös lukenut tästä hyvää. Tää sävy 4 on mulle ihan sopiva, vaikka jännitin netistä tilatessani, että tuleeko liian vaalee tahi tumma. Eihän tää täydellistä peittävyyttä lupaakaan, mutta joo, mun iholle sitä sais olla vähän enemmän. Tykkään tästä silti, levittyy näppärästi ja näyttää hyvältä.

Tykkään hirveesti ”monitoimivoiteista”, joita voi käyttää mm. huulilla, kuivilla kynsinauhoilla… Tää Bybin Babe Balm on tällainen ja kovassa käytössä ollut nyt kun viileet ilmat saapuivat. Tätä on saatavilla kahdessa koossa, 60 ml ja 30 ml. Sopii myös poskipäiden korostukseen! Superkiinnostava merkki tämä Bybi muutenkin, myös tää Plumper-huulivoide on ihana, tekee huulista mukavasti pulleammat. Nää kulkee mulla molemmat laukussa mukana.

Rakastan viileän vaaleita hiuksiani, mutta tykkään silloin tällöin heittää niihin vähän pinkkiä vivahdetta. Nyt oon käyttänyt Lorkun Colorista -värejä, jotka on sormin helppo sotkea hiuksiin ja lähtee hyvin pesussa pois. Kaikkien hiusten sävyttämiseen käytän Lime Crimen Unicorn Hairia sävyssä bunny! Tätä ei Suomesta saa, omani oon tilannut Cult Beautysta.

Yks kivoimmista kosmetiikkamerkeistä on kyllä edelleen Essence, en käsitä miten nää tuotteet voi olla niin hyviä ollakseen niin edullisia!!! Nyt fanitan tätä ihanaa jelly maskia kynsille ja kynsinauhoille ja mustaa huuliasiaa joka muuttuu huulilla punaisen sävyksi, mun huulilla vähän violetiksi.

Nää kolme!!!

The Body Shopin ihana Shimmer waves -paletti sävyssä 03 Coral tuo sävyä oikeastaan koko kasvoille! Toimii siis myös luomivärinä ja tietenkin poskipäillä.

Too Facedin Diamond Light on melkeen liian ihana ollakseen todellinen. Tästä tuli ekalla sipaisulla mun lemppari highlighter. Siis ihan täydellinen.

Benefitin Gold Rush -punaa en aluksi raaskinut edes käyttää! Nää Benefitin punat on kyllä mun heikkous… tää myös tuoksuu ihanalta! Isommat kultahippuset lähtivät tietenkin parilla ekalla käyttökerralla, mutta eipä niitä tarviikaan. Tosi hyvä sävy tässä Gold Rushissa.

Cult Beautysta tilasin myös tän Beccan Skin Love Glow Elixirin, joka tuoksuu sairaan hyvältä. Tätä käytetään meikkivoiteen alle, puhtaalle iholle. Tuo ihanan hehkun ja meikkivoide asettuu tän päälle nätisti.

Oon tosi kärsimätön käyttämään mitään pitkiä vaikutusaikoja tarvitsevia kasvonaamioita, joten tää Glamglown uusi Instamud on ihan huippu! Vain 60 sekuntia! Toimii mahtavasti mun sekaiholla, joka kuitenkin ehkä enemmän rasvainen. Ja tän käyttö on ihanaa: naamio muuttuu iholla vaahdoksi ja kuplii pois (eli kutittaa kivasti). SnowAnnan korjaava seerumi on myös ihan ässä mun iholle tällä hetkellä. Suomalaista luonnonkosmetiikkaa! En yleensä niin hirveesti seerumeista välitä, mutta tähän oon tykästynyt, tuntuu rauhoittavan ihoa ja supistaa ihohuokosia. Tuoksuu myös raikkaalta, tehokkaalta! Ilahduttava pipettiannostelu. Täällä lisää tietoa tästä seerumista.

Pitkään mun on pitänyt tää Narsin Orgasm -huulipuna ostaa (Orgasm-poskipuna on yks mun lemppareista!) ja nyt viimeinkin raaskin sen tilata. Ja onhan tää tosi kiva, tällaiset persikan sävyiset huulipunat yleensäkin ovat mun juttu. Mä vähän vielä haikailen sen Orgasm -huulivoiteen perään…

Kaikki keltaisuutta poistavat hiusmömmöt ovat tervetulleita mun hiuksille, käytän jokaisella hiusten pesukerralla. Tän Fanolan Oro Therapy 24K  -hiusnaamion sain Eleveniltä testiin. Tää sisältää 24 karaatin kultaa! 3-5 minuuttia päässä pesun jälkeen riittää. Valitettavasti Eleveniltä ei tätä tällä hetkellä ainakaan saa, mutta ehkä jostain kampaamoliikkeistä? Tykästyin tähän kovasti. Mutta se Fanolan shampoo on myös ihan ässä ja sitä ainakin on saatavilla, täällä postaus.

Löytyikö tästä joukosta mitään kiinnostavaa?

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

6 Comment

 1. Sä olet innostunut! 😀 Ihania tuotteita olet ostanut/saanut, nyt kelpaa meikkailla ja hoitaa ihoa 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Niinpä! Nyt on jo vähän siihen jopa aikaakin… 🙂

 2. LauraKatarooma says: Vastaa

  Mielenkiintoinen tuo Essencen huulijuttu!

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo! Niillä oli aiemmin tämmönen vihree, joka toimi samalla tavalla. 🙂

 3. Onpas tuo Benefitin Gold Rush nätti!!

  1. Kissis says: Vastaa

   Se on ihana!!!!

Vastaa