Loman loppuhuipennus

La Muerte Ink

Mulla oli Suomeen paluun jälkeen vielä kolme päivää lomaa, eli työn arkiseen aherrukseen palasin vasta eilen, torstaina. Maanantaina kävin salilla kyykkäämässä jalat semmoseen kondikseen etten vieläkään kävele normaalisti. En tiedä miten sitä osais ottaa nää jumppatunnit vähän iisimmin.

Tiistaina käsiprojekti sai taas jatkoa! La Muerte Inkin Sanna saa siis taiteilla mun käden täyteen. Vielä puoli vuotta sitten tuhahtelin kaikille, jotka naureskelivat, että eiköhän tästä koko käden hiha lopulta tule. No hehhehhee, mutta joo, tuleehan siitä. Kolme kertaa on vielä varattu Sannalle ja tammikuussa pitäis käden olla valmis!

La Muerte Ink

Ja siitä tulee ihan megahieno! Tai no hieno se on nyt jo, mutta sitten kun se on valmis…aijjaijjai. Taas oli tiistaina tuollainen mukava 7 tunnin tatuointisessio ja käsi on edelleen melko turvonnut ja kutina on alkamassa.

Kissakahvila Helsinki

Keskiviikoksi olin varannut meille ajan Kissakahvila Helsinkiin! Kun ei kotona oo tarpeeks kissoja… Ehkä siitäkin syystä, siis että kotona ON ihan riittävästi kissoja, en ole aiemmin käynyt kissakahvilassa. Innosta piukeena sinne nyt kuitenkin hyppelin. Kissakahvila Helsinki on viiden pennun ja yhden aikuisen kissan koti. Ihan kaikkia kissoja emme tavanneet koska osa niistä oli juuri leikattu ja siksi eristyksissä, mutta voi mitä söpöliinejä siellä kuitenkin saimme rapsutella.

Kissakahvila Helsinki

Kissakahvila Helsinki

Kissakahvila Helsinki sijaitsee Fredrikinkadulla ja on tosi viihtyisä, mukava paikka. Näki heti, että kissojen on siellä hyvä olla ja asua. Mutta sen lisäksi että miljöö oli ihana, myös leivonnaiset ja kahvi olivat superhyviä!! En tiedä, miksi odotin vähän huonompaa pullaa ja sumppia, mutta mustikkapiirakka (GL, M) ja voisilmäpulla olivat ainakin tosi NAM. Kissat olivat tietty niin söpösiä ja heräilivät kaikki pikkuhiljaa päiväuniltaan ja tulivat morjestamaan kahvilassa vierailjoita.

Kissakahvila Helsinki

Kissakahvila Helsinki

Kissakahvila Helsinki

Ootteko käyneet kissakahvilassa??

Tuollaiset hienot hyllyt olisivat kyllä kotonakin varmasti tosi suositut:

Kissakahvila Helsinki

Todella ihana loma kyllä oli, kokonaisuudessaan! ♥

Kissakahvila Helsinki

Huomenna tiedossa iso bloggaajamiitti, jee! Kivaa perjantaita ja viikonloppua kaikille!

16 Comment

 1. Nea says: Vastaa

  Kävin kissakahvilassa pari viikkoa sitten 🙂 Ihana paikka, siististi toteutettu, kissoille hyvät oltavat, kiva henkilökunta ja hyvät herkut! Ja lattioilla saa kontata <3

  1. Hih, joo, samaa mieltä oon. 🙂

 2. sari says: Vastaa

  Oon harkinnut myös tuota Kissakahvilassa käyntiä. Kuvien perusteella ainakin valloittavia otuksia.
  Hauskaa miittiä!

  1. Joo kannattaa. 🙂 Hei kiitti!

 3. Tonne kahvilaan on kyllä pakko mennä joku kerta!

  1. Kandee varata aika! 5 euroa/hlö on kissojenhoitomaksu, joka siis maksetaan sit paikanpäällä. + tietty kaikki mitä siellä syö tahi juo.

 4. Janica says: Vastaa

  Jos ja kun joskus käyn Helsingissä niin ehdottomasti menen kissakahvilaan 🙂 Oulussa ei tällaista hienoutta vielä ole.

  1. Ihan varmasti pian on! 😀

 5. Salla says: Vastaa

  Miten mua ei otettu mukaan, KYSYNPÄ VAAN!!!!!!!!!!!!!! 😀

  1. Noku ei ollu koirakahvila!!

 6. RuuRuu says: Vastaa

  Voi kun saiskin lisää mustetta nahkaan <3

  1. Mä en puoleen vuoteen muuta saakaan. 😀

 7. Hitsi, nyt aina kun lukee tatska-juttuja tai katselee tatska-kuvia, niin alkaa vähitellen lennellä perhosia vatsassa enenevissä määrin… Oma 15 vuotta pohdittu, ensimmäinen tatska-aika lähenee ”uhkaavasti”, enää reilut 2kk 😮 :D. Ehkä se vie ainakin ajatukset pois mahdollisesti iskevästä kolmenkympin kriisistä :D.

  Voi kuinka ihania kisuja <3 Kumpa tänne Ouluunkin joskus tulisi kissa-kahvila pysyvästi! Pop-up kahvila oli muistaakseni keväällä vähän aikaa, mutten ehtinyt käydä :/.
  Tuonneko pitää ihan aika varata?? Ei siis voi mennä ex tempore?
  Tuollaiset hyllyt olisi haaveissa meille olohuoneen tyhjille seinille… Vielä ei oo saanu aikaiseksi alkaa miettiä tarkemmin asiaa :D.

  1. Joo no eka tatska jännitti muakin ihan hulluna, nyt tää on vaan tämmöstä rutiinia. :’D

   Suosittelen varaamaan ajan Kissakahvilaan, koska ne oli pari viikkoa ainakin just ihan täynnä…Jotain peruutusaikoja voi tulla, eli toki voi käydä kysymässäkin. 🙂

 8. Eija / LivBox says: Vastaa

  Aivan ihania pumpuloita! Olen itse käynyt kesän aikana tiiraamassa näitä muutaman kerran ikkunan kautta 🙂 <3

  -Eija / LivBox-

  1. Joo, paljon siinä jengiä hengas ikkunan eessä! 😀

Vastaa