Se hetki

En tiedä elättekö te koskaan niitä hetkiä. Tarkoitan sellaisia hetkiä, joihin toivoisi voivansa jäädä mahdollisimman pitkäksi aikaa ja muistavansa ne jälkeenpäin ikuisesti. Näinä hetkinä yrittää tosi kovasti painaa mieleensä kaiken mitä näkee, haistaa, kuulee, tuntee. Hetket ovat yleensä sellaisia, kun saa rauhassa fiilistellä just sitä kokemusta, jota ei välttämättä koe uudelleen enää koskaan ja tietää ikävöivänsä sitä.

Koen tällaisia hetkiä yleensä lähinnä ulkomailla: New Yorkissa Times Squarella, Malediiveilla viimeisenä päivänä auringonpaahteessa hiekkarannalla, Amsterdamissa hieman pelottavallakin Red Light Districtillä, Intiassa riksassa ruuhkaisella ja likaisella kadulla.

Mutta just äsken kun istuin parvekkeellani vanhemmiltani lainatussa pehmeässä korituolissa ja katselin pimenevää iltaa ja sadetta (ja työmaata ja Jopoani…), tuli just tällanen fiilis. Ihan superonnellinen olo. Ei kaduta yhtään mikään ja tässä on hyvä olla just nyt, just näin. Jes.

Hyvää yötä.

23 Comment

 1. Viivi says: Vastaa

  Heh itellä on samanlainen menopeli!…Ja itseasiassa samafiilis oli myös mutta eilen kun syötii avokin kanssa mansikoita laiturilla 🙂

  1. Oon ajanu sillä viimeks vuosia sitte! 😀 En varmaan enää ees osaakaan…

 2. Nonnu says: Vastaa

  <3 tuttu tunne ja se on ihana <3

  1. Näin on. <3

 3. Niina says: Vastaa

  Tuo tunne on kyllä melkoisen ihana. 🙂

  1. On <3

 4. Ihana kirjoitus, tuttu tunne on. 🙂

  PS. Sinulla on superhieno Jopo!

  1. Heh, koriste-esine-Jopo. 😛

 5. Harmittavan harvoin tuo fiilis tulee, mutta silloin kun se tulee, niin onhan se aivan huikeaa :).
  Eikö ollut katit seurana partsilla? 😀

  1. Jos oikeen pinnistää niin Arskan voi huomata kuvassa. 😀 Etupyörän takana! Kyllä Reiskakin siinä pyöri joo ja välillä molemmat oli sylissä. 🙂

  2. Aaa, no niinpäs onkin :D. En yhtään huomannut katsoa tarkemmin tuota :D. Hyvin maastoutuu tuonne hämärään!

 6. Aww, hienoa 🙂

  Mulla on tullut tässä parina viime vuonna aika paljonkin sellaisia hetkiä, ihan arjessa, jossa pysähtyy nauttimaan. Ehkä siksi, kun kaiken tän elämän meinas menettää. Ja etenkin jotenkin illalla kun pääsee ukkelin viereen nukkumaan niin se hetki on kaikista parasta. Yäk, ällösöpöö 😀

  1. Joo tollasia hetkiä osaa arjessakin paremmin arvostaa erityisesti rankkojen kokemusten jälkeen.

   Ällösöpöys on ihan ok! 😀

 7. <3 ihana tunne

 8. Siitä onkin pitkä aika kun viimeksi on ollut se tunne 🙂 Ne on ihan parhaita! Laitoin sulle muuten sähköpostia 🙂

  1. Oho pitää käydä lukemassa!

 9. Epe says: Vastaa

  Nämä on niitä hetkiä joita ei voi olla elämässä liikaa!! 🙂 ps. näistä värikartoista tulit heti sie ja Arska & Reiska mieleen! 😀 http://www.catsparella.com/2012/07/pussycat-inspired-paint-palettes.html

  1. Ihania! 😀

  2. Ruu says: Vastaa

   voi tuo edellinen linkki, ja tämä smasta paikasta vetosi minuun kovasti : http://www.catsparella.com/2012/07/pretty-your-paws-with-love-cats-jewelry.html huolisin kaikki nuo korut 😀

 10. Nova says: Vastaa

  Moro pitkästä aikaa =) Tietyistä syistä johtuen mulla oli pitkä tauko etten jaksanut lueskella seuraamiani blogeja ja sitten hissukseen aloin ottamaan itseäni niskasta kiinni ja nyt oli sun blogin vuoro 😉 Kyllähän tuollaisia hetkiä tulee ja joskus tulee myös sellaisia ettei tilanteessa tajua sen hetken merkitystä, vaan vasta myöhemmin alkaa fiilistelemään ja muistelemaan kaikkia tilanteeseen liittyviä yksityiskohtia. Toivottavasti ymmärsit mitä ajoin takaa =P

 11. Elisa says: Vastaa

  Sanotaan tuollaisia hetkiä kaverin kanssa onnellisuushetkiksi. Yleensä olen kokenut näitä, kun olen ollut osana jotain isompaa porukkaa ja kaikilla on ollut älyttömän hyvä meininki ja itsestä tuntunut hyvältä. Mahtava fiilis se.

 12. Tuttu tunne ja sinun hetkesi kuulostaa loistavalta 🙂

Vastaa