Kotiapumies tonttu

Tällaisia siivousta ym. kotiapua tarjoavia ilmoituksia tulee todella usein postiluukusta, mutta tämä eilen jaettu mainos huvitti. Ilmoitus itsessään on jotenkin todella hellyyttävä, tyyppi kokoaa Ikean huonekalutkin ja vie pyörätuolilla teatteriin. Ja siivoaa tonttulakki päässä? Tekis melkein mieli tilata tollanen tonttu kotiinsa tunniksi siivoamaan ihan vaan, jotta näkisi, millanen höppänä tän ilmoituksen takana on. Viettäisköhän se aikaa myös kissan kanssa?

P.S. Armi Ratia oli kyllä fiksu nainen!

3 Comment

  1. Ella says: Vastaa

    Hihi, aika hauska 🙂

    Mut tää kirjoitus paljastaa jotain mielenkiintoista: ikinä ei oo tullut ensimmäistäkään siivous- tai kotiapuilmoitusta meidän postiluukusta (edes silloin ennen mainoskieltolapun liimaamista.. nykyäänhän tulee tietty vain pitsamainoksia, kun niiden lähetit on ainoita, jotka ei osaa lukea). Meillä päin ehkä asuu ne tyypit, jotka käy auttelemassa muita Töölössä tai Punavuoressa tai vastaavilla alueilla 🙂

  2. Nina says: Vastaa

    Oi täällä kaivattaisiin kotiapumiestä!

  3. Ella voipi olla. Tuo asuu sentäs tuossa ihan melkeenpä naapurissa. 🙂

Vastaa