Pysytään blondina

blondi

En oo kyllä vielä havainnut mitään selkeetä ”blondeilla on kivempaa” -juttua, mutta on vaaleahiuksisena silti ihan kivaa. Nyt on pää taas vähän vaaleempi, kun kävin parisen viikkoa sitten kampaajan tuolissa istuskelemassa. Edelleenkin vaalennan hiuksiani asteittain raitojen avulla, mutta olen miettinyt ihan kokovaalennustakin…Tosin, raidat elävöittävät tukkaa kivasti, eikä kampaajalla tarvitse käydä niin usein. Olenkin viime aikoina ahkerasti tutustunut vaaleita raitoja kirkastaviin shampoisiin ja hoitoihin ja tässä nyt ihan ehdottomasti lempparini:

Fudge

Fudgen Clean Blonde Violet Toning -shampoo on PARAS. L’anzan vastaava oli ennen lempparini, mutta tämä kiilasi samantien ohi kun tätä niin monien hehkutusten innostamana kokeilin. Käytän tätä noin joka toisella hiustenpesukerralla ja aina olen tyytyväinen tän tehoon, neutraloi keltaisuutta ihan helkkarin hyvin. Annan tän vaikuttaa noin kolmisen minuuttia ennen poishuuhtelua. Vaatii jatkokäsittelyyn ihan kunnolla kosteuttavaa hoitoainetta, ellei halua ikävän sotkuista tukkaa. Tätä myy edullisesti mm. Feelunique.

Color Mask

Silloin tällöin isken hiuksiini Color Maskin vaikuttamaan vähän pidemmäksi aikaa. Platinumia käytin jo edellisellä kerralla kun mulla oli vaaleet raidat, mutta nyt uusin ihastus on saman sarjan Pearl. Nämä paitsi taittavat keltaisuutta, tuovat ihan mieletöntä kiiltoa ja pehmeyttä hiuksiin. Tuo Pearl tuo lisäksi sellaista mukavaa ”hohdetta”. Nämä kuvassa näkyvät olen saanut maahantuojalta testiin. Kampaamoista ja Sokokselta ainakin saa näitä ostettua.

Teidän lemppareita vaaleille hiuksille?

P.S. Ihan kiva muutos vuoden takaiseen, lähes sinimustaan päähän:

mustat

10 Comment

 1. ootko havainnut sun hiusten kunnossa millaista muutosta? vaalentaminen kun ei koskaan ole mitään herkkua hiuksille, mutta koska oon itse kahden vaiheilla lähdenkö vaalentamaan hiuksiani raidoittamalla, olisin kiinnostunut tietämään! onko myös pitänyt leikata pituutta pois vaalentamisen vuoksi?

  1. Enpä oikeastaan. Tottakai vaalennettuja hiuksia pitää hoitaa vähän järeämmillä aineilla, itse tykkään käyttää kaikenlaisia hiusöljyjä, erityisesti latvoihin. Kampaajani käyttää ihan kookosöljyä latvoihin, toimii! Mulla on nyt ollut enemmänkin kasvattamisoperaatiota menossa, eli en oo hirveesti näitä leikkauttanut. Viime kerralla otettiin pahimmat kuivat latvat veke, Balin reissu kärvensi kyllä kans kivasti.

 2. Siiri says: Vastaa

  Ihanat hiukset, mielestäni ehdottomasti sopivat sulle paremmin, vaikka oletkin noin lämpimänsävyinen iholtasi että voit mennä tummaankin suuntaan vaikka kuinka pitkälle 🙂

  1. Mä tykkään kans nykyversiosta paljon enemmän. 🙂 Mustat hiukset vaatii hyvää ihoa, mitä mulla ei oo. :’D Ja jatkuvasti ärsytti juurikasvu…

   1. Siiri says: Vastaa

    No höpsistä, sinullahan on todella kaunis iho :-O

    1. Tilanne vaihtelee!

 3. ellu. says: Vastaa

  Tosi kivan sävyinen toi sun tukkas! Mä vedän aina kerralla vaaleaksi, ihan kotikonstein, eikä tämä tästä ihme kyllä ole kamalasti kärsinyt koskaan 🙂 Välillä on ollut kans tummaa, punertavaa jne, mutta silti aina palaan tähän vaaleaan.. onhan se kesälläkin kivampi, pirtsakoittaa ilmettä jotenkin! 🙂

  1. Kotikonstein?! Miten?!!? Arvaa vaan, monestiko oon yrittäny ja aina tulos on se kanariankeltanen! 😀

   1. ellu. says: Vastaa

    No sulla on sit oma sävy just semmonen, että vaatis jotain vihretävää/sinertävää, ehkäpä? 😀 Mulla taas hiukan punertava vaalea on just hyvä, ei nyt ihan strawberry blonde mutta suht luonnollinen 🙂 Mulla on oma väri semmonen kiva hiiren harmaa -.-

    1. Mulla on kans semmonen maantienruskee…Mutta jotenkin se kuitenkin sekottuu näiden raitojen kanssa ihan ookoosti!

Vastaa