Paljastava pukki

Tämmönen helevetin kamala pukki ilmestyi viikko sitten työkaverini toimesta työpaikalleni. Kuten jotkut blogiani jo alkuajoista lukeneina tietävät, mun suhde kaiken maailman nukkeihin on…huono. Siksipä tämä tyyppi karmii mua nyt liian lähellä omaa työpistettäni, ja tän paikka salakavalasti aina vaihtuu…hyyyh. Eilen tää pukki ajoi mua takaa. 🙁

Mutta tän ällöttävän pukin myötä paljastan tekemäni ostoksen ja toivon, että ette nyt tapa mua. Ja mikä tärkeintä, pysytte lukijoina jatkossakin. 😀 Käänsin nimittäin kelkkani aika rajusti, sillä vastahan mä ilmoitin, etten näihin ripsitökötteihin enää kajoa!

No niinpä:

Joo, en vaan nyt pystynyt pitämään näppejäni (tai lähinnä ripsiäni) erossa tästä ja mun oli ihan pakko tilata tää testiin. Luin liian monta ylistävää blogikirjoitusta tästä ja ne sekoittivat pääni. Lisäksi totisesti toivon tämän tökötin tuovan ne puuttumaan jääneet ripset takaisin. Jos tää vetää ripset ihan sikinsokin, niin lopetan käytön kyllä heti, en edelleenkään halua mitään hirviöripsiä!

Raportoin kyllä teille tuloksista. Olen käyttänyt tätä nyt vasta vajaan viikon verran, joten ei ihmeempää sanottavaa vielä.

Ai niin. Olin muuten tänään ekaa kertaa kampaajalla klo 8 aamulla. Tulos on tämä sama kuin n. kuukausi sitten. Tällä kertaa värjättiin ja raidoitettiin vain tyvi, mutta silti hinta oli sama kuin viimeksi, kun raidat laitettiin koko päähän (+ juurikasvu tummalla). Ei voi ymmärtää tätä kampaajien hinnoittelua. Ja ens vuonnahan pärähtää sitten se mukava verokin päälle.

6 Comment

 1. Ruu says: Vastaa

  ota kuva ripsistä nyt ja kuva esim kuukauden päästä ja laita ne vierekkäin, niin nähdään tulokset parhaiten, mikäli haluat jakaa tulokset meidän kanssa. olisihan tuota ehkä ihan kiva kokeilla, mutta on niin kallista tököttiä että en ihan heti kyllä kokeiluun hanki 🙁

 2. Joo Ruu, mä yritän saada tällasen aikaseks!

 3. Nina says: Vastaa

  Apua tuo pukki on ihan hirvee 😀 Ja pelottava, mäkään en oikein tykkää nukeista :/

  Kelkan saa aina kääntää, mutta toivotaan ettet saa kiitokseksi samanlaisia ripsiä kuin ”työntekijä Lindalla”! Vai mikä sen nimi olikaan 🙂

 4. Nina: Joo, sit loppuu käyttäminen kyl heti, sellasia ripsiä en halua.

  Mähän siis yritin tilata tätä pari kuukautta sitten sieltä Ruotsin nettikaupasta, eli ”virallisilta sivuilta”, mut jostain syystä se ei hyväksynyt Visaa, vaan heitti erroria. Nyt tilasin tän pienestä kauneushoitolasta täältä Suomesta.

 5. Miia says: Vastaa

  laitettiinko sulle siis tyviraidat? Eli niiden jo olemassa olevien raitojen tyvi raidoitettiin. Hinta on sama koska työn määrä on sama. Jos raidat poimitaan piikkikammalla eli tehdään folioraitoja on työ oikeasti jumalaton, varsinkin jos hius on paksu ja halutaan ohuita raitoja. Ja tyviväri molemmilla kerroilla. Tästä syystä hinnoittelu. Vaalennusainettahan menee hieman enemmän raitoihin kuin tyviraitoihin, mutta se ei ole se mikä ratkaisee.

 6. Miia: Oikeessapa olet. Mietin tuota itsekin, koska LÄHES sama aika siinä kuitenkin meni. Nyt tietenkin ihan vähän harmittaa, koska oisin ”samalla rahalla” voinut ottaa vähän lisävaalennusta niiden latvojenkin päälle…

Vastaa