Apua kutinaan

Kaikenlaiset niksipirkkamaiset vinkit kiinnostavat suomalaisia netin käyttäjiä ja blogien lukijoita. Tämä kävi selkeästi ilmi, kun keskustelimme kanssabloggaajien kanssa blogihistoriamme suosituimmista postauksista, sellaisista, joihin aina vaan edelleenkin tulee kävijöitä, vaikka kyseessä olis miten vanha juttu. Ja nyt mulla olis tarjota ihan hemmetin hyvä vinkki just tatuoinnin ottaneille! Hakusanat tähän vois olla: tatuointikutina, apua tatuointikutinaan, apua helvetilliseen tatuointikutinaan!

Siis mun kättä on kutittanut viimeiset pari viikkoa aivan TÖRKEESTI. Tää oli nyt kuudes kerta kun mun ihoa tatuoitiin ja MIKÄÄN tatuointi ei oo KOSKAAN kutittanut jälkeenpäin näin älyttömästi (ja ollut samalla tosi kipeä). Värilliset tatskat kutiavat, se tosiaan meni nyt perille. Oon ollut niin tuskissani etenkin yöaikaan tän käden kanssa, että kokeilin jopa Kestine-allergialääkettä, mutta se ei kyllä auttanut niin mitään!

Tämä bloggaaja totisesti on pidetty Invisibobbleissa ja toistaiseksi olen onnistunut rikkomaan VAIN YHDEN ja yksikään ei ole käytössä venynyt mitenkään niin paljon että ois haitannut! Ne ovat siis todella pitkäikäisiä johtoponnareita ja olenkin ahkerasti lahjonut kavereitani niillä, sillä en itse mitenkään ehdi käyttämään kaikkia. Tietenkin uudet värit tuovat mukavaa vaihtelua ja jemmailen näitä ties vaikka minne, ja moni on ihan vaan mystisesti kadonnut jonnekin.

En kuitenkaan ole keksinyt näille aiemmin muuta käyttötarkoitusta hiusten sitomisen lisäksi (okei, kissat joskus löytävät ja tykkäävät leikkiä), mutta ah nyt. Viikko sitten ihan vahingossa keksin mielettömän tavan ”raapia” Invisibobblella kutiavaa tatuointiani! Hahaahahaa! Tuoretta tatskaahan siis ei saisi raapia, ettei iho vaurioidu ja värit lähde. Mutta kun tatska kutiaa niin vietävästi ja pienestä tatskan taputtelusta tulee jo lähes väkivaltaista hakkaamista ja on repimässä jo hiuksia päästään kunnes koskeekin Invisibobbleen ja kokeilee tatskan sivelyä sen avulla…

Oikeasti ja valehtelematta mikään ei oo hetkeen tuntunut niin hyvältä! Invisibobble on pehmeä ja tatuoinnin kevyt siveleminen sillä ei vahingoita ihoa tai tatuointia yhtään, mutta auttaa kutinaan. Viime yönäkin kutina oli kamalaa ja olinkin jemmannut avun tyynyn alle…Olen testannut samaa myös ihan normiponnareilla, mutta kyllä tää Invisibobble vaan on paras, tuo semmoiset mielenkiintoiset sävärit.

Onhan tää tatuointi jo onneksi paranemaan päin, ei kutise enää juurikaan päivisin. Väriä on kyllä paikoitellen jonkin verran lähtenyt, eli ehkä joutuu jossain vaiheessa vähän parantelemaan. Ja toivon, että tää kutina on pian lopullisesti ohi enkä vaan ole allergisoitunut tälle.

Noh, eiks ookin nerokasta? Oisko teillä jotain sanottavaa liittyen Invisibobbleihin tai tatskakutinaan?

EDIT: Kestine-allergialääkettä pitää syödä 10 päivän ajan, yksi tabletti per päivä, jos siitä jotain apua haluaa. Pari tabua ei siis auta yhtikäs mitään.

29 Comment

 1. ellu. says: Vastaa

  Tuosta Invisibobblejen venymisestä.. Mä olen jo pari saanut venymään pilalle niin, ettei niitä oikein voi enää käyttää. Vastaavasti halppiskopiot, joita löysin Citymarketista, tuntuu paljon kestävämmiltä ja ne palautuu aina! Invisibobblet jotenkin väsyy.. Eli uusia en ole hommannut, vaan kourallisen kopioita, koska laatu (ja hintakin) on huomattavasti parempi 😛

  1. Mä oon testannut halpiskopioita ja ne on aivan liian teräviä ja ikävän tuntusia. 🙁 Ne on napakampia joo, mutta vähän liiankin…sellaisen oon kyllä onnistunut rikkomaankin mutta myös venyttämään (Glitterin).

  2. ellu. says: Vastaa

   Juu noi ei ollu yhtään teräviä, on itseasias paljon mukavamman tuntusia venyttää hiuksiin, kun Invisibobblet.. Ne on just vähän napakampia ja paksumpia, mut materiaali on kumimaisempaa. Tosin noistakin olen hukannu jo varmaan puolet, en ymmärrä mihin ne voi kadota! 😀

  3. Ah, mulla on sit kokemusta vaan huonoista halpiksista. 😛

  4. Anonymous says: Vastaa

   Mä oon huomannut, että eri väriset Invisiboblet venyy/palautuu eritavalla. Ne kirkkaat ei oikein kestä käytössä verrattuna vaikka mustiin. Muut huomannut tämmöstä? 😀

  5. Hmmm…voi hyvinkin olla mahdollista.

  6. Myy says: Vastaa

   Mullakin ne kirkkaat on lörähtäneet paljon pahemmin kuin pinkit!

 2. Nina says: Vastaa

  Jos sut on pidetty Invisibobbleissa ni sä oot sitten vastaavasti pitäny mut! Että kiitos vaan 😀

  Ja hei oho mikä vinkki! Harmi kun kutina on jo ohi ni ei voi testata 😀

  1. Haha eipä kestä. 😀 Tsekkaankin aina, että minkä värinen sulla on päässä. :’D

   Ja luuletko, että tatskamäärä jää tohon???

  2. Nina says: Vastaa

   Noniinno. Mutta menee tässä nyt jonkin aikaa että seuraava tulee. Ehkä. 😛

  3. Tuut vaan sit hakee multa Invisibobbleja. 😀

 3. nea says: Vastaa

  Mulla on AINA invisibobble päässä. Nyt on keltainen. Erityisesti kätevää on, että salilla kun käy suihkussa nii tän voi sujauttaa ranteeseen kun ei haittaa, vaikka kastuu, eikä näin ollen huku kassin pohjalle. Saa ponnarin, letin ja nutturan solmittua. Ja joo kyllä mullakin se muoto on venähtänyt käytössä, mutta ei ole vaikuttanut pitoon yhtään. Hyvin pysyy ja hellävaraisesti. En IKINÄ vaihda näistä pois <3 Ja avokin asettama vuoden harkinta-aika umpeutuu huhtikuussa tatuointia ajatellen, joten pidetään raapimisvinkki mielessä!

  1. Joo, oon huomannu! 😀 Nää on tosi käteviä pitää ranteessakin, koska ovat niin kevyitä eikä jätä jälkiä. 🙂

   Ja jeeeeeeeeeeeeee tatskalle!

 4. karo says: Vastaa

  Ei hitsi tuli hyvään saumaan tämä! Tasan viikon päästä tatuointiaika (kolmas tatuointi tsih, millääjn ei malttaisi odottaa) ja valmiiksi jo odottelen että kuinkakohan paljon taas kutiaa 😀 Ja tosiaan ei se läpsiminen mitään tunnu auttavan kun se poikkeuksetta menee melkeinpä hakkaamiseksi.. 😀

  1. Mä selvisin tosta olkavarren isommasta tatuoinnista ihan sillä perus-läpsimisellä, muistaakseni se ei kyl ees kutissu kauheen kauaa…ja muutenkin oli NIIN PALJON HELPOMPI ku tää ranne! 🙁 Tähän uuteen ei oo kyl läpsiminen auttanu oikeesti paljon yhtään. Kandee ehdottomasti testata Invisibobblea, tuntuu sikahyvältä. 😀

 5. Mä oon vaan aina läimäytellyt avarilla sitä tatskaa, mutta noin kamalia kutinaoireita ei oo kyl koskaan ollut 🙂

  1. Avarilla. :’D

 6. Panda says: Vastaa

  Lusikka pakastimeen ja sitten painelet lusikan kylmettyessä sillä kuperalla puolella tatuointia :)!

  1. Ai saakeli toimisko!

 7. Selän kaa oli ihan hirveetä, mä hakkasin itteäni ovenpieliin ja seiniin 😀 Onneks se meni akkiä ohi 😀

  1. Niin ja noista ponnareista, ostin ebaystä jotain superduperfeikkejä, ja hyvin pelittää, sain kai kymmenen parilla eurolla 😀

 8. Miulla on kaksi bobblea jo hajonnut, kolmas on hajoamassa… 🙁

  Miulla ekan tatuoinnin kohdalla kutina oli hillitön ja läimin sitä pyyhkeellä tmv. Toista tatuointia ei kutittanut ollenkaan, siinä tosin oli hoitokeinokin erilainen 😀

  1. Mäkin taas kohta täällä alan läimimään ja sivelemään 😀

 9. Korppi says: Vastaa

  Noi ponnarit palautuu kun niiden päälle kaataa kiehuvaa vettä 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo näin oon kuullu! 🙂

 10. Nimetön says: Vastaa

  Ikivanha postaus, mutta joku kommentoi etteivät ponnarit palaudu ennalleen. Niksipirkka vinkkivitonen on, että laita ponnarit tulikuumaan veteen niin palautuvat 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo tän oonkin usein kuullut

 11. Sanni says: Vastaa

  Löysin tämän hyyyvin vanhan postauksen kun etsin epätoivoisesti apua (värillisen) tatuointini kutinaan. Kirosin itsekseni että voi piru vie, yleensä mulla on invisibobble hiuksissa, mutta tänään ei, mitä mä teeeeeeen 😀 Onneksi kassista löytyi yksi varapompula joka pelasti. Kiitos tästä vinkistä, olin jo valmis raastamaan tatuoinnin piloille koska kutina todellakin vie järjen. Kiitos tästä blogipostauksesta, pelastit mut <3

  1. Kissis says: Vastaa

   Haha, joo, se kutina on/oli kyllä kamalaa 😫😫😫

Vastaa