Lemppareita nyt

Mä itse rakastan niitä postauksia, joissa bloggaaja esittelee hieman pidempiaikaisia lempparikosmetiikkatuotteitaan! Ja ne ovat yleensä niitä, joista itsellekin usein tarttuu jotain ostoslistalle… Jo pidemmän aikaa hyviksi koetut tuotteet kiinnostavat ainakin minua enemmän kuin sellaiset, jotka esitellään lukijoille new in -tuotteina, ”tällaisen sain tänään ja kirjoitan tästä heti!” Mutta onko se hyvä vielä puolenkin vuoden päästä, jääkö se oikeasti käyttöön?

Aion nyt esitellä teille kuusi mun tän hetken ehdotonta lempparia liittyen meikkiin, ihonhoitoon ja hiuksiin. Suurin osa on itse ostettuja, yhden sain bloggaajamiitin goodie bagista ja yhden työn kautta. Joka tapauksessa, kaikki olleet käytössä jo pidemmän aikaa ja jokainen sellainen, että ostan lisää kun loppuu.

Zuii Organicin meikkipuuterin sain Tampereen bloggaajamiitistä ja se on ollut mulla käytössä siitä lähtien. Sudin sitä kasvoille kabukilla joko pelkästään peittävämmän kerroksen kosteusvoiteen jälkeen tai sitten kevyemmin nestemäisen meikkivoiteen (Biothermin CC:n) päälle. Mulla on sävy Creme, joka on mulle parempi kuin hyvä, tämä taitaa olla kolmanneksi vaalein. Tämä on nyt syrjäyttänyt osittain myös IDUNin, joka tosin on tätä peittävämpi ja huonon ihon päivinä parempi. Mitään suurempaa peiteltävää mulla ei oo viime aikoina onneks ollut, joten Zuii on ihana. Vaikka kyllä tälläkin tarpeeksi peittävän pinnan saa, tätä on helppo kerrostaa.

Urban Decayn puuterin ostin jo parisen vuotta sitten, mutta alkuhuuman jälkeen se jostain syystä jäi vähälle käytölle. Nyt innostuin siitä uudelleen! Edelleenkin se on ainoa kokeilemani puuteri, joka oikeasti vähän hämää ja saa ihon pinnan näyttämään tasaisemmalta kuin mitä se ehkä onkaan. Tuputtelen tätä puuteria tosin siveltimeen ja siitä kasvoille ohuemmin, sillä tuon pehmustepään kanssa tätä tulee helposti liikaa. Superhyvä meikin kiinnittävä irtopuuteri! UD:tahan ei Suomessa myydä, joten ulkomailta on ostettava.

Guerlainin meteoriitit ovat herkkua ja mulla on useampikin purkki erilaisia hohdehelmiä. Tämä uusin Champs-Élysées -versio on kyllä se ihanin ja kun sivellintä pyöräyttää näiden joukossa voi sillä käydä kevyesti läpi koko kasvot. Parasta Guerlainin meteoriiteissa on silti TUOKSU, joka jää iholle ja erään ihanan bloggaajatytön sanoin se on niin ihana että ”siihen kuolee”! Haha! Nämä ovat mun aarteita. Hintavia toki, mutta myös erittäin hitaasti kuluvia. Tämä purkkikin on niii-iiiin suloinen!

Kun tämä sama edellä mainittu bloggaaja (eli siis Salla!) tarjosi mulle Samparin ”näkymätöntä meikkivoidetta”, joka kuulemma on tarkoitettu mineraalipohjan alle, otin toki iloisena sen vastaan. Sampar on markkinoilla melko uusi, kiinnostava merkki, josta mulla on vähänlaisesti kokemusta. Koska sitä kai myydään vaan jossain laivalla, toivon, että tämä purtilo kestää ikuisuuden. Ensimmäinen meikinalusvoide, joka ihan silminnähtävästi piilottaa ihohuokosia ja tasoittaa! Laitan tätä joka aamu pahimpiin kohtiin ja mahdollisimman säästeliäästi. Ja on kyllä täydellinen mineraalimeikkipohjan alla. Itsessäänkin toimisi, jos ei ole muuta peitettävää.

Garnierin Micellar Cleansing Water on näistä kaikista uusin tuttavuus, mutta johon olen jo ihan pihkassa. Käytän tätä kasvoveden sijasta, vaikka tällähän pyyhkisi kyllä ilmeisesti kaikki meikit pois ilman mitään vesipesuakin. Itse hieman vierastan ajatusta, tarvitsen meikinpoistoon kunnon pesuaineen! Tämä on kuitenkin aivan loistava poistamaan loputkin meikkijämät ja jättää iholle aivan täydellisen raikkaan fiiliksen kuitenkaan kuivattamatta. Ihanan iso, riittoisa pullo. Vajaan kympin tämä kustantaa, eikä ole lainkaan paha hinta.

Kevin.Murphy on ollut mulla enimmäkseen en tykkää -listalla. Tein aikoinaan Kevin.Murphy vastaisen postauksenkin, koska olin niin ärsyyntynyt sen ympärillä pyörivästä hypetyksestä, melkein kaikki merkiltä kokeilemani ovat ihan kuraa. Mutta tämä ei ole. Shimmer.Shine -suihke on siis kiiltosuihke, mutta vähän enemmän glitterisessä ja öljyisessä merkityksessä. Tämä on siis oikeastaan öljyä, jossa hengailee pieniä kimallehaituvia. Pari suihkausta viimeistelyvaiheessa riittää ja mieluiten keskittyen hiusten latvoihin. Toimii tosi kivasti mun nykyään vaaleaksi raidoitetussa fledassa ja auringossa tukka ihan kimaltelee! Tämä tuoksuu myös aivan törkeän hyvältä, eikä tee hiuksia ällörasvaisiksi. Tätä pitää vaan aina muistaa ravistaa ennen käyttöä.

Näitä mä suurkulutan tällä hetkellä. Löytyikö joukosta kenties jotain teidänkin lemppareita tai kiinnostuksen kohteita? Tykkäättekö tekin tällaisista postauksista?

25 Comment

 1. Mä käytän tuota Garnieria poistamaan meikit, jonka jälkeen vielä pesen kasvot ja käytän kasvovettä (mulla siis yleensä kasvovesi on 2% BHA-neste).

  1. Oho, ai noin päin? Kiinnostavaa.

 2. Elisa says: Vastaa

  Nää on just hyviä postauksia! 🙂 Niinku sanoit, niin löytää itelleen ostoslistalle lisää hyviä juttuja. Pitää itsekin tehdä, varsinkin meikkituotteista kun niistä muutama on niin vakiintunut käyttöön että pakkohan niiden on olla jotain ihmeellistä.

  Mulla ei ole vielä yksiäkään meteoriitteja, mutta niiiin haluaisin! Ne on niin kauniitakin 🙂

  1. No ite arvostan pidempiaikasta käyttökokemusta ja no, muutenkin nää postaukset on vaan tosi kivoja lukea. 🙂

 3. Mulle tipahti tuo Garnier just viime viikolla postiluukusta ihan yllätyksenä testiin, odotan tosi jännityksellä pullon korkkausta, että päihittääkö suosikkini Bioderman. Zuiin meikkipuuteria käytetään täälläkin, tykkään tosi paljon, vaikka just tällä hetkellä siinä ei ole peittoa omiin kasvoihin tarpeeksi. Guerlainin palluroille vain sata sydäntä perään. 😉

  1. Mä en oo aiemmin tämmösiä vesiä testannutkaan. 🙂 Tässä vaikutti olevan hyvä hinta-laatusuhde ja hyviä kokemuksia olin tietty lukenut 🙂

 4. Minna says: Vastaa

  Kiinnostaisi kyllä kokeilla tuo Garnierin vesi, mitä nyt kaikki tuntuu hypettävän.

  1. Juu tuo on kyllä mahtava. 🙂

 5. Mäkin tykkään näistä postauksista kovasti! Pitäisi itsekin tehdä useammin. Garnierin vettä aion kokeilla jossain vaiheessa, ja nyt alkoi kiinnostaa myös tuo kiiltosuihke.. 😛

  1. Kannattaa kiinnostaakin, se on tosi hyvä! Mä oon testannut monia kiiltosuihkeita, mut suurin osa niistä on semmosia jotenkin tosi ”kuivia” ja oikeen ottaa hengitykseenkin. 🙁 Tai sit ne tekee tosi lähmäset hiukset…kyllä tälläkin sellaset varmasti saa jos paljon suihkuttaa, mutta mä en oo kyllä vielä onnistunut yliannostelemaan! Ja nää hileet tulee tosta sellasina tosi ”näkyvinä”, mut ei kuitenkaan naurettavan glitterisinä, just sopivina! 😀

 6. Mohn says: Vastaa

  Joo, ollut niin monta kertaa mielessä, että pitäisi enemmän tehdä postauksia suosikeista. Tai pakollisista tuotteista, sitä vartenhan mä bloginikin aikoinaan perustin. 😛 Jotenkin ne on mun mielestä kuitenkin niitä vaikeimpia postauksia saada aikaan, en tiedä miksi.

  Toi Zuiin meikkipuuteri on jo tovin ollut himotuslistalla, pakko sitä on jossain välissä kokeilla. Ja noi Guerlainin pallurat, ne mä kanssa hankin. Joskus. 🙂

  1. Mulla on kosmetiikan kuvaaminen aina vähän työn ja tuskan takana. 😀

 7. Tykkään tällaisista tosi paljon! Oon itsekin juur tekemässä vastaavaa, kunhan vaan osaisin rajata tuotemäärän sopivan pieneks.. ehkä joku 30 ”tän hetken lempparia” on vähän liikaa 😀

  Toi Kevin.Murphyn kiiltosuihke rupes kiinnostamaan tosissaan. Se olis just eikä melkein sitä, mitä haluisin mun tukalle just nyt.. Mulla on myös tuo Garnierin vesi ja oon kans tosi tyytyväinen siihen 🙂

  1. Mulla nää oli tosi selkeet tän hetken suosikit. 🙂 Vaikka joo, kesti mullakin vähän saada tää postaus aikaan. 😀

   Toi kiiltosuihke oli kyllä yllättävä, meinasin jo antaa sen eteenpäin, kunnes luin jostain lehdestä ylistävän arvion siitä. Onneks otin käyttöön, se on loistava!

 8. Salla says: Vastaa

  Tykkään tykkään, tosi kiva postaus! Pitäisi itekin tehdä vastaava, kun saisi nää ”jonossa olevat” poies 😛

  Ja hei toi kiiltosuihke, tahtoo! Kuulostaa ihanalta 🙂 Mä teen puhdistusvesien kanssa ihan samalla tavalla kuin sä, eli viimeistelen puhdistuksen. Oon yrittänyt poistaa niillä meikkiä, mutta siinä menee jotain sata pumpulia ja hermot!!

  Meteoriitit <3 <3 Niin ja Zuii on kans ihana 🙂

  Niin ja ps toi Crazy Paris -metskujen rasia on kaunein, mitä oon koskaan nähnyt! Mulla on se ja sitten se glittersuihke tossa vitriinin päällä, niin saan ihailla niitä (ja KUOLLA) joka päivä 🙂 🙂

  1. Joo, mulle jää iholle vaan tosi likanen tunne, jos en käytä puhdistuksessa vettä ollenkaan. 😮

 9. Anonymous says: Vastaa

  Itse kävin juuri ostamassa Samparia täällä Brysselissä. 🙂 Täällä se on kuulemma vielä halvempaa kuin laivalla, joten kannattaa katsastaa Samparin tuotteet matkustaessa. 🙂

  1. Joo! Enää niitä matkoja odotellessa. 😛

 10. Aamu says: Vastaa

  Ihana postaus! Olen hyvin innostunut Samparista. Haluaisin ainakin kokeilla naamion, kasvoveden ja ehkä tuonkin pohjustusvoiteen.

  Kadehdin tuota Crazy Paris meteoriittirasiaa. Onneksi ihania meteoriitteja tulee aina uusia.

  Haluaisin testata tuota Garnieria, mutta yritän vähentää vanulappujen käyttöä. Ärsyttää kuluttaa niitä viikossa noin 28 kappaletta ( silmämeikki, kasvovesi, kynsilakan poisto).

  1. Mä sain Sensaistin miitistä Samparin silmänympärysvoiteen, mutta käytin sitä väärin (ARGGGHH), en pitänyt ja annoin eteenpäin. Kylläpä harmitti, kun tajusin, MITEN sitä ois pitänyt käyttää!!!!

   Tohon Garnieriin mulla menee 1 lappu per ilta, ei paha. 🙂

 11. Hyvä postaus!

  Mulla on toinen pullo Lorkun micellaria menossa ja tykkään tosi kovaa. Siinä on kiva tuoksu, josta jostain syystä tulee mulla mieleen järvivesi?? Mut katoin just Stokkalla, et toi Garnier oli isompi ja edullisempi, eli sitä testiin seuraavaks!

  Mä käytän tota naaman ”aamupesuun” 🙂

  1. Mä en oo ees kiinnittäny huomiota tän tuoksuun! Ei se kai miltään tuoksu. 😮

 12. Oon aika massatyyppi näemmä kun ihan samaa tulossa sanomaan kuin kaikki muutkin: Garnierin vesi kiinnostaa! Oon yrittänyt lotrata vanhaa kasvovettä nyt oikein innolla että saisin ostaa uuden. Mun aivot ei vaan anna mun ostaa uutta kun ollaan muuttelemassakin tässä eestaas niin pakko käyttää edellinen pois ensin. Ja mulle aina tuppaa jäämään niitä jämiä, kun ostaa uuden tilalle ja innoissaan heti pakko korkata se testiksi ja sinne se edellinen pullo sitten jää roikkumaan… Eli sitten kohta ostan!

  Mun uusi lemppari on niistä Lumenen geelilakkajutuista semmonen ei-minkään-värinen mutta metallinhohtoinen nro 18. En olisi ikinä ostanut sen väristä ennenku näin sen swatchin kaupassa ja nyt en muuta käyttäiskään. Hyväksi kehuit ne lakat niin pakko oli saada! Niin sitä ollaan mainosten uhreja. Varmaan tuo garnierkin ollut jossain blogissa tätä ennenkin kun sitä oon himoitellut.

  1. Joo, mä oon kans huono jättämään mitään pulloa kesken, jos se on vähintään ok-tuote… Nyt tosin jätin!

   Mä en oo noita metallinhohtosen lakan suurimpia ystäviä, joten en oo hommannut vielä moista Lumenen geeliversiona…mut pitää katella!

 13. Satu says: Vastaa

  Tänään lähdin hakemaan tota Gartsua, mut ostin kuitenkin Madaran kasvoveden :p Meni pupu pöksyyn kun vierastan kuitenkin sanaa misellivesi.

Vastaa