Viimeiset

giliair

Melkeen itku tulee, kun katsoo näitä Indonesian lomakuvia. Mulla kestää aina matkan jälkeen tosi kauan sopeutua takas normielämään, haikailen aina tosi pitkään lämpimien auringonsäteiden perään. Onneks on tää throwback thursday, koska nyt heitän tänne vielä jonkinmoisen satsin Indonesiaa. Sanuria, Gilejä ja Seminyakia iloisesti sekaisin. Enimmäkseen kuitenkin Gilejä, siellä oli niin parasta! Tahdon takas!

sanur_ice_cream

gili_air

gili

gilicat

gili_juice

gili_air

gili_horse

giliair_beach

gili air

gili_coconut

beach_gili-air

astanabatubelig

mixjuice_gili_air

breakfast_gili_air

gili_air_

Epäonnisen paluumatkan takia meille napsahti vakuutuksesta tulleiden rahojen jälkeen vielä n. 1000 euroa maksettavaa. Mutta oli kyllä ihan mieletön reissu, rakastin jokaista hetkeä. ♥

sunset_gili_air

6 Comment

 1. Jenni says: Vastaa

  Joo-o, kyllä on ollut täälläkin vaikeaa sopeutuminen takaisin normaalielämään ja Suomeen 😀 Instagramista tulee katseltua Gileiltä kuvia ja kaipaan niiin takaisin hiljaiselle Menolle ja sille paratiisirannalle. Jopa joku ruuan laittaminen tuntui isolle askeleelle paluun jälkeen. Hei, missä mun valmis aamupala ja miksen voi syödä sitä ulkona terassilla? 😀

  1. Sanopa kuule muuta. 🙁

 2. Aah, mitä kuvia! Ymmärrän hyvin, miksi kaipaat takasin. Mistä olet muuten hankkinut noi sun makeet aurinkolasit?

  1. Kommenttisi sai mut röyhistämään rintaani, kerrankin kuvissani on jotain makeeta asusteisiin liittyvää, haha. 😀 Lasit on vuosia vanhat, Guccin. Maksoin niistä ihan liikaa, mutta ne ovat kyllä ulkomailla aina kovassa käytössä ja joskus Suomessakin, etenkin rannalla. Käytän valitettavasti liian harvoin aurinkolaseja auringonpaisteella, tiedän, että ei tee hyvää (etenkään leikatuille) silmille. 🙁

 3. Tiedän fiiliksen! Lomalta kestää aina mielen tulla paljon kauemmin takas kun kropan. 😀 Ihania paratiisikuvia, ranta + auringonlasku toimii aina. 🙂

  1. Joo noi auringonlaskut Gileillä oli ihan mielettömiä…ja tähtitaivas sen jälkeen. <3

Vastaa