Pandaa!

Joo, enpä ole paljon beben synnyttyä kosmetiikkaa shoppaillut – ei ole ollut aikaa shoppailla eikä meikata. No, ei ole oikeen aikaa vieläkään, ainakaan meikata, mutta kun kuulin MACin Panda-kokoelmasta (kiitti vaan Ilona!) ja mies lupasi olla Amandan kanssa kotona että saan rauhassa lähteä keskustaan ostoksille, niin minähän menin. Ajattelin, että yli viisi kuukautta kestänyt kosmetiikkaostolakko sai jo luvan riittää (okei, nojoo, yhden ripsarin olen ostanut).

Ja nämä kotiutin:

Vähänkö ovat söpöjä! Ostin oikeastaan hyvin pitkälti ulkonäön perusteella tän puuterin (hohtava!) sekä huulipunan (matta!).

Huulipunan sävy on Toung ’n’ chic, ihana tumma luumu! En kyllä ole enää mikään MACin punien ylin ystävä, mutta siis toki kiva sävy vaikka tärkein olikin tää panda-look.

Tää NICOPANDA-kokoelma on kyllä kaiken kaikkiaan toooosi lapsellinen (etenkin ne glitteriset huulikiillot), mutta mähän tykkään kaikesta lapsellisesta. Olen ostoksiini erittäin tyytyväinen!

Mites teihin iskee tää kokoelma? Ostatteko söpöä kosmetiikkaa?

P.S. Oli muuten pakko ostaa vielä tämä Grand Illusion Liquid Lipcolour sävyssä Sensory Overload, vähän ehkä jotain tulevia bileitä ajatellen:

9 Comment

 1. eekku says: Vastaa

  Söpöjä ja voi kuule ei se aika riitä täälläkään mihinkään vaik poika kohta 3v

  1. Kissis says: Vastaa

   Haha ou nouuu.

 2. Voihan PANDA! <3 Kattelin tämän kokoelman lähestymistä etäältä ja ajattelin, että ei iske nyt minuun tämä söpöys, mutta onhan näitä hauska katsella. 🙂 Jopa siippa soitti MAC-pisteen ohi kulkiessaan, että tääl on jotain tämmösiä, tarvikkonää, mutta pysyin tiukkana.

  Ja hei, haluan nähdä kuvia tummasta huulipunasta! Nude-Kissis on upgreidannut isolla! <3

 3. Laura says: Vastaa

  Iih apua noi näyttää ihan leluilta! Mä en yleensä mene söpö-kosmetiikkaan ellei ne ole naamioita tms, sillä olen innostunut enemmän modernista graafisesta suunnittelusta ja luksuksesta. Tykkään katsella, vaikka ei ole oma juttu, mutta puuteri näyttää tosi kivalta pannussa!

  xx Laura / Laura Loukola Art & Beauty Blog

 4. Riina says: Vastaa

  Tää nyt ei liity mitenkään mäkkeihin, vaikka aika veikeitä itseasiassa ovatkin, mut ootteko saaneet tytön syömään pullosta, jos kerran jo pääset rauhassa shoppaamaan beebiksen jäädessä kotiin isänsä kanssa… Aijee, mikö riemuvoitto, eikö? 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Heh, ei. Tai siis ei olla kokeiltu piiitkään aikaan, siis johki 4 kk! En heru pumpulle riittävästi ja korviketta en oo halunnu antaa. Pärjäävät sen 2 h mainiosti, meil on aika tarkka 2 h syöttöväli 🙂 Eli RAUHASSA en vielä shoppaa. 😀

 5. Jooo, tää kokoelma näyttää niiin söpölle ♡

 6. RuuRuu says: Vastaa

  Piti vinkata pandahullulle kaverille 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Jee 🙂

Vastaa