Ihan tajuttoman hyvä

Mä aika harvoin nykyään ostan kosmetiikkaa ja senkin pyrin ostamaan jollain alennuksella. Nytpä siis yllätin itseni, kun tajusin, että mun on vaan PAKKO saada Biothermin Skin Best CC-voide! Ja halusin sen HETI, joten pulitin siitä ihan täyden hinnan viikko sitten Tampereen Kicksissä.

Tätä on kehuttu niiiiiin paljon. Siis että tää blurraa ihon täydelliseksi, tasoittaa kaikki juonteet, piilottaa ihohuokoset, henkäisee täydellistä keijukaisenpölyä kasvoillesi…joo tämmöset ei yleensä mene muhun läpi ei niin mitenkään. Sitäpaitsi mineraalipohjan löydettyäni olen tosi vähän tykännyt käyttää nestemäisiä peitelitkuja. Ne vaan tukkivat ihoa, tekevät siitä epätasaisen värisen tai eivät muuten vaan sovi mulle.

Mutta omg ja wtf.

Kaksi sanaa: OSTAKAA TÄMÄ.

Olin ällikällä lyöty jo kun levitin tätä yhden senttimetrin alueelle. TÄMÄ TODELLAKIN BLURRAA. Ihosta tulee pehmeä ja paljon tasaisemman näköinen! Tämä ei välttämättä vaadi enää mitään meikkipohjaa päälle, koska on aika keskipeittävää, mutta itse sivelin vielä kevyesti Zuiin meikkivoidepuuteria, joka kivasti kiinnitti CC:n.

Sävyjä on kaksi, light ja medium. Mietin aluksi, onko medium liian tumma mulle (nappasin sen mitenkään edes kunnolla testaamatta) mutta ei se kyllä ole. Lisäksi voide sulautuu kivasti omaan ihoon. Pullo on aika pieni, mutta voide on riittoisaa, pieni määrä riittää, voide liukuu nätisti iholle.

Tässä Biothermin Skin Best CC-voide sävy Medium, sipaus Zuiin meikkipuuteria sävy Creme sekä pyöräytys bronzeria.

Joo, monet uudet meikkivoiteet näyttävät aluksi tosi kivoilta, mutta päivän mittaan ilo laantuu. Tai viimeistään parin päivän päästä, kun iho jotenkin tottuu ja ei näytäkään enää niin hyvältä. Mutta tätä oon nyt käyttänyt joka päivä viime lauantaista lähtien ja olen edelleenkin täysin tyytyväinen. Tottakai mun isot ihohuokoset vieläkin näkyvät jos oikein läheltä tiirailee, eikä tämä nyt sentäs mikään Photoshop ole. Mutta tämä on kyllä jotain niin ihmeellistä uutta, että ei ole toista. Ja kunnon suojakerroinkin vielä!

Muita tähän ihastuneita? Ja muut: vakuutuitteko ja haetteko edes testerin?

26 Comment

 1. Ilona says: Vastaa

  Skin Best CC-fani ilmoittautuu- tää on ihan vaan parhautta! Rakkautta, jopa!

  1. Kyllä, rakkaudesta voi tosiaan puhua. ^___^

 2. Annie says: Vastaa

  Kyllä tästä joutuu ehkä ainakin testerin hakemaan, kun on niin paljon kehuttu! 🙂

  1. Joo, hehkutuksia on kyllä saanut kovasti ja paljon lukea!

 3. LauraL says: Vastaa

  Kuulostaa kyllä hyvältä, melkein pitäis tästä lähtee kauppaan. Varmaan jostain mettästän ainakin testerin. Pullokin on melkosen pirtsakka.

  1. Stockalta kannattaa ainakin kysellä testereitä! Pullo on kyllä mun makuun vähän liiankin pirtsakka! 😀 Mutta sisältö on timanttia <3

 4. Markka says: Vastaa

  No nyt mäkin haluan.

  1. 😀

 5. No hei, pakko saada. Metsästän aina vain täydellisempääja täydellisempää ihoa. Kiitos vinkistä! 🙂

  1. No eipä kestä! 🙂 Tästä oli ihan pakko tehdä postaus!

 6. Salla says: Vastaa

  Ihanaa kuulla, että toi ei oo vaan mun päässä, siis se, että meikkivoide näyttää hyvältä ekana/parina ekana päivänä, mutta sitten ei enää! Just kriittinen aika, että ehtii käyttää testerin, ihastua ja ostaa tuotteen. Mikähän ihme tossakin oikein on, ihan henkimaailman juttuja 😛

  1. Joo, näin se mulla usein on, etenki nestemäisten kanssa. 🙁 Jotenkin iho kai tottuu siihen? En tiedä. 🙁 Tän kanssa mulla ei oo vielä kyllä ollut tota ongelmaa!

 7. Kiinnostuin!

  1. !!!

 8. Nova says: Vastaa

  Pullo kiinnitti heti huomioni, ihanan räiskyvä! Mutta hui ku on kallista kamaa, tosiaankin ensin pitäisi saada testeri =)

  1. Tää pullo taas ei miellytä mua värimaailmaltaan yhtään! 😀

 9. innaB says: Vastaa

  No siis jos mineraalimeikkipohjaan tottunut käyttäjä kehuu, niin kyllähän se aina vähän mielenkiintoo herättää. 😀 Plus ihanan värinen putilo näyttää houkuttelevalta.
  Paha vain että hinta kirpaisee!

  1. Joo, pitkästä aikaa nestemäinen peittäjä, jota pidän ihan todella paljon ja jatkuvassa käytössä!

   Hinta kirpaisee kyllä, mutta väittäisin olevan sen arvoista. 😀

 10. ellu. says: Vastaa

  Mä vaan en osaa käyttää meikkivoiteita. Joko yhteen kohtaan tulee liian paksu kerros ja sitte naama on ihan laikukas, tai sitte se ei vaan tee yhtään mitään.. TAI naama menee niin tukkoon, että päädyn pesemään naaman ja käytän vaan perinteisesti puikkoa + puuteria 😛 Olishan se kiva testata, mutta ensin pitäis saada joku meikkienkäytön oppitunti 😀

  1. No tämä ainakin leviää tosi tasaisesti, siis oikeen liukuu iholle. 🙂 Ja sulautuu kivasti. Sormilla levitän tätä, vaikka muut nestemäiset tykkään kyllä levittää siveltimillä. Mulla on välillä samaa ongelmaa kun sulla, koska mulla on niin sekaiho: toisaalta tosi rasvanen, toisaalta tosi kuiva! Eli nestemäisten kanssa on vähän kiukuttelua ilmassa, mut tähän oon vaan edelleenkin tosi tyytyväinen, tänäänkin nassussa. 🙂

 11. Ootko sä koskaan käyttänyt Lumenen CC:tä? Mitenkähän tää mahtaa vertautua siihen? Mulla on tällä hetkellä se ja MUFE:n joku Matte-hässäkkä käytössä.. (Ja joista on pakko julistaa Lumene voittajaksi, vaikka *tuttaakin, kun maksoin tosta MUFE:sta ihan kivasti, vaikka Jenkeistä ostinkin..)

  1. Oon! Ja arponutkin niitä täällä monta kpl! 😉

   Lumene on loistava kakkonen, mutta ei kyllä lähellekään pääse tän tasolle silti. Mulla on tätä Biothermia tänään ilman mitään meikkipuuteria, pelkkä väritön kevyt puuteri tässä päällä ja TOIMII.

 12. Damn you! 😀 Ei tälläisiä! Olen liian herkkä ja tiedän lipsuvani huomenna töiden jälkeen kaupoille.. Syytän sitten sinua, kun köyhdyn enemmän, kuin oli tarkoitus. 😉
  Lumenen cctä on kehuttu ja koostumus vaikutti tosi hyvältä, mutta omaan ihoon se näytti auringonvalossa liian possunpinkiltä. Toivottavasti tässä kellertävämpiä vaihtoehtoja.

  1. Hmmm….mä tykkään kyllä Lumenen CC:stakin, en niin paljon kuin tästä, mutta en kyllä tiedä onko toi medium ainakaan kellertävämpi, tai siis ei ole. Kannattaa siis pyytää ehdottomasti ensin testeri! Siitä vaaleemmasta en osaa kyllä sanoa mitään…

 13. Anonymous says: Vastaa

  Hups, tilattu Sokoksen -15 % päiviltä..
  Kikka

  1. Jes! Tykkäät varmasti. 🙂 Laitoin just tänään tätä taas ja en vois olla tyytyväisempi. <3 🙂

Vastaa