Elokuva-arvostelu

A Good Day To Die Hard. VMP. Eli Vittu Mitä Paskaa. Mietin jo ensimmäisen viiden minuutin aikana, että minkä ihmeen takia edes lähdin katsomaan tätä, kun kuitenkin tiesin mitä on tulossa: Venäjä. Argh. TYLSÄÄ räiskintää. Argh. Huonosti näyteltyä isä-poika -skeidaa. Argh. Huonoja vitsejä jotka toistuvat noin sataan kertaan läpi elokuvan kun ei ole jaksettu enempää keksiä ja kuvitellaan että joku jaksaa niille aina vaan nauraa. ARGH. Tapahtui jopa jotain niinkin ihmeellistä, että en jaksanut syödä karkin karkkia pussistani koko leffan aikana koska se ei vaan ollut sen arvoista. Leffa oli niin huono että vei kaikki karkkihalutkin! Se on kyllä jo aika hyvin.

On hyvää toimintaa ja on huonoa toimintaa. Tämä oli siis sitä jälkimmäistä.

Sitäpaitsi Bruce Willis on jo oikeasti vanha. Olisi korkea aika jäädä eläkkeelle, ei enää yhtään kiinnosta katsella tuollaista kuihtunutta papparaista. ARGGGHHH.

Yksi tähti. (*)

14 Comment

 1. Kiitti kuitenkin aamun makeimmista nauruista! 🙂

  1. Jaa, no eipä kestä! 😀

 2. Jenna says: Vastaa

  Mä oon yllättynyt miten hyviä edelliset osat ovat olleet. Ekahan on tietysti paras ja klassikko, mutta mun mielestä jatko-osatkin on melkosen onnistuneita! Jopa se nelonen. Tätä uusinta en oo vielä nähnyt mut en oo kyllä kuullu keltään tästä mitään hyvää sanottavaa (aika hyvin tiivistit juuri sen mitä oon lukenu/kuullu :D). En taida pistää rahojani leffateatteriin tämän kohdalla vaikka niin kovasti ensin halusin..

  1. Joo, tykkäsin kanssa aiemmista leffoista. Tätä pelkäsin jo etukäteen. Ja siis minähän rakastan aivot narikkaan -actionia, mutta tämä oli vaan niin TYLSÄ ja nähty sataan kertaan! Eikä vaan edes naurattanut missään kohdassa. 🙁

 3. Niina says: Vastaa

  Ahahahhaha…:D Täytyy antaa tää miehelle luettavaksi! 😀

  1. 🙂

 4. ami says: Vastaa

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 5. ami says: Vastaa

  BRUCE WILLIS EI KUOLE KOSKAAN!

  1. Siltä se valitettavasti vaikuttaa joo 🙁

  2. nea says: Vastaa

   😀 Musta bruus on ihan hottis 😀 Mutta niin on kyllä se frontdide-ollie robinkin, ja esim. Helena Bonham-Carter… Toiset tykkää äidistä, toiset… kaikista??

 6. Nina says: Vastaa

  Noooooooo! En suostu uskomaan tätä. 😀

  1. Uskottava on.

 7. Petri says: Vastaa

  Ei tämä nyt ihan niin surkea ollut! 132 autoa tuhottiin mitä erilaisimmilla menetelmillä, ei voi olla huono leffa sellainen. 🙂 Ja Willis on aina hyvä, teki se mitä vaan. Juoni ei ollut erikoinen mutta onko se ikinä?

  ***

  1. No ei mua juonet kiinnosta, mutta tämä oli vaan PASKA.

Vastaa