Ehkä kuolen

6. Haluaisin kokeilla paintballia. Luulen kyllä olevani siinä ihan järjettömän surkea.”

Sain eilen postitse punaisen mysteerilaatikon, jonka sisältö valitettavasti palautti mieleeni taas sen listan. Pirun lista. Pirun isoveli. Pirun minä, kun menin tuollaista tyhmää kirjoittamaan.

Boksi sisälsi siis lahjakortin KAHDEN TUNNIN paintball-peliin kahdelle henkilölle, ja se pitäisi käyttää vuoden sisällä. Mulla on paha tapa lykätä lahjakorttien käyttämistä ihan vikoille voimassaolopäiville asti (tai sitten unohtaa tai jättää tahallisesti käyttämättä kokonaan). Pelkään, että mua alkaa ahdistaa siinä kuumassa haalarissa kypärä päässä, enkä osaa varmasti käyttää koko asetta saati että osuisin edes vahingossa kuulalla vihollista! Ammun varmasti vain itseäni. Ja koska viholliset tulevat pelimestan puolesta, he ovat tietenkin ihan superhyviä, joten vähän masentaa sekin. Mutta siis pakkohan tätä on kokeilla. Pitää tässä ehkä ensin hetki kerätä oikeaa asennetta.

Nyt kaipaankin teidän kokemuksianne kyseisestä lajista! Kuka on paintballannut? Hyviä vinkkejä? Voiko siinä kuolla?! Kokeilisitteko te?

18 Comment

 1. On kokeiltu ja oli tosi hauskaa 🙂 Eikä ne kuulat satu niin kuin monet pelottelee, ellei niitä 20 sentin päästä posauta (taitaa olla monissa paikoissa kiellettyäkin ampua kovin läheltä). Kuumahan siinä tulee, mutta on sen arvoista.

  1. Kiitos tästä! 😀 Mua on lähinnä vaan peloteltu, että olen täynnä mustelmia ja kipua. Pitää varmaan ajottaa ripsienhuolto just ton jälkeen… 😛

 2. Oli se hauskaa 😀 Tottakai varovainen saa olla mutta suosittelen. On se sen kokemuksen arvoinen 🙂 Nimim. muistissa edelleenkin ohjaajan turvonnut huuli.

  1. Auts!

 3. Anonymous says: Vastaa

  Taitas jäädä kokeilematta:D Mä jätä ”sodankäynnin” niille, jotka osaa. Sain aika tarpeeksi laaser-sodasta, jossa olin ekakertalainen ja ainoa tyttö ja viimeiseksihän mä sit jäin. Lopussa alkoi jatkuvat osumat ottaa pattiin jo niin paljon ja lopussa vaan kävelin vastustajien perässä ja ammuin niitä non stoppina:D Loppuilta ketutti ihan vietävästi, eli huonon häviäjän ei ainakaan kannata tuollaiseen lajiin mukaan mennä^^

  1. Hahah! Mä olen NIIIIIIIIIIIIIIIIIIN huono häviäjä. 😀 Etukäteen jo vituttaa. 😀

 4. Musta hauskinta oli, miten kaikki armeijan käyneet osas väijyä ja odottaa vihollista maltilla ja sit me blondit juostiin päin vihollista hirveellä räiskeellä 🙂
  Kuulat sattuu/mustelmoittaa vain lähietäisyydeltä tai jos pelaa pikku pakkasessa ulkona, ai.

  1. Aijaa, eli väijyminen on se juttu!

 5. KOKEILISIN! Lasersota oli niin mageeta, että pakko testata paintballia. Mutta kukaan ei halua mennä pelaa sitä mun kanssa koska a) olin siellä lasersotaa pelatessa aika skitso (ja paras HUOM!) ja b) ne pelkää että se sattuu ihan sikana .. ei kaikki kipu ole huonoa? C) A uudestaan.

  🙁

  1. Lasersota????

 6. Kyseisen palveluntarjoajan liikekauden 2011/2012 tulos oli sitten merkittävästi tappiollinen, joten suosittelen kyllä ”ehkä kuolemaan” nopeammin kuin vasta vuoden päästä viime hetkellä.

  Lisäksi lahjakortin arvon voi tietty vaihtaa myös johonkin toiseen elämykseen, eikä Maailman pirullisin isoveikka saa asiasta tietää. Olihan siellä mm. suklaahierontaa ja SPA-pedikyyriä, mutta ethän sä nyt NIIN luuseri voi olla.

  Ruskeasilmäinen osasyyllinen vaan vastapuolelle kuukauden huonoimpaan ajankohtaan, ja sarjatulta koko 500 kuulan edestä – koko homma (ja parisuhde) on silloin ohi jo 47,6 sekunnin päästä sodan alkuvihellyksestä ja Kissis kahvion puolella oikomassa tekoripsiä 🙂

  1. RainDrop says: Vastaa

   😀
   Maailman parhaalla isoveikalla on kylla ihan parhaat kommentitkin 🙂

   Ja joo, olis tosi siistia paasta koittamaan Paintballia 🙂

  2. Joo no mietin itse asiassa noita suklaahierontoja. 😛 Siitä sais melkeen paremman blogipostauksen, ei sinne kuitenkaan saa peliin kameraa ottaa…

 7. Mä ainakin tykkään, ja uskon vakaasti että säkin selviät hengissä! 😀

  Tosin, mua on joka kerta ottanut päähän aivan sairaasti se, että pojat määrää mut aina ’vahtimaan linnaketta’. Siis väijymään jossain puskassa hiljaa ja paikallaan. Sanomattakin selvää, etten tottele niitä.

  1. 😀

 8. Mari says: Vastaa

  Mua kiinnostais vähän kokeilla.. Pari tuttua harrastaa kyseistä lajia, niin on jollain tavalla kiinnostus herännyt, mutta en usko, että on mulla ohjelmassa ihan vielä tänä vuonna 🙂

  1. Oon yllättynyt että ET oo kokeillut!

  2. Mari says: Vastaa

   Haha 😀 Ei sitä kaikkialle oo vielä ehtiny 😉

Vastaa