Tärkeitä havaintoja

-Aika monilla ihmisillä on jotenkin omituiset tai rumat sormet. Mä katson aina ihmisten sormia! Itselläni on vähän nakkisormet, mutta vois olla paljon pahemmatkin. En nyt viitsi kuvailla, millaisista sormista en tykkää, koska siellä on kuitenkin niin monta sellaista sormea valmiina näpyttelemään vihaviestiä kommenttiboksiin. (Eikä mua kenenkään sormet mitenkään häiritse.)

-Elämä ilman yhtään suomalaista tosi-tv -sarjaa on vähän tylsää. Bachelor oli viihdyttävä ja onneksi Viettelysten saari tulee vielä pari jaksoa.

-Elämässä PITÄÄ USKALTAA. Jos joku asia ei toimi, se pitää ainakin yrittää korjata. Ei saa jäädä työhön, jossa ei viihdy, ei pidä viettää (ainakaan liikaa) aikaa ihmisten seurassa, joista ei tykkää! Ei ole mitään järkeä elää vain viikonloppuja varten! Arkisinkin pitäis tehdä ilahduttavia juttuja. Elämässä katuu enemmän tekemättä jääneitä asioita, kuin tehtyjä. Yritetään ainakin kaikki nyt sisäistää tämä, jookos.

-Tarvitsen puhtaita pyyhkeitä ja lakanoita varten oman kaapin, jossa voin säilyttää niitä siististi. Menee hermot. Mutta mistä löytäisin just sopivan joka ei maksais miljoonia?

-Tennispalatsin vessojen käsienkuivaajat. Oikeesti, mitä helvettiä? Olen viimeinkin onnistunut niiden kanssa niin, että saan käteni edes puolikuiviksi, mutta eihän ne vaan toimi. Loput vedet pitää pyyhkiä johonkin kaulaliinaan. Vihaan.

-Mun pitää ottaa vielä vähän tatuointiväriä tähän käteen, kyynärpään kohdalle. Sain ajan heinäkuulle ja se on ihan jees.

-Kirpputorit ovat ajanhukkaa. FB-kirppikset sitä vasta ovatkin (”AV! Otan tän! Mietin vielä! Enpäs otakaan! Otan mutta en jaksakaan hakee!”).

-Edessä 1,5 vkon työmatka Lontoon lähelle: Kemptoniin ja Milton Keynesiin ja KUOLEN, jos en ehdi Lontoon Sephoraan!!! Benefit!!! Too Faced!!! Here I come!!! (Tosin mun heikon kirppismenestyksen myötä eipä oo kauheesti rahaa tuhlattavaksi.)

-Kissat ovat parhaita. Tästä on ihan turha kenenkään olla eri mieltä.

28 Comment

 1. jeimi says: Vastaa

  Eihän Lontoossa oo Sephoraa?

  1. Arggghhhhh! Mä oon koko ajan eläny siinä uskossa! No Bootsille sitten! Mun viime Lontoon käynnistä on liikaa aikaa. 😀

 2. Anna says: Vastaa

  Kissat. Hajosin kyllä viimeiselle kuvalle : D This is why we can’t have nice things!

  1. No niinpä… >:(

 3. Salla says: Vastaa

  Mulla taas on nilkkaongelma tai siis tuijotan ihmisten nilkkoja 😀

  Paree ois ehtiä kosmeostoksille, mulla on hitokseen pitkä ostoslista. :’D

  1. Hahahah 😀

   1. Linda says: Vastaa

    Voi jessus teidän kanssanne. Nyt kyllä joku ennestään ihan onnellinen sai joko sormi- tai nilkkakompleksin!

    1. Apua, mul on sekä nakkisormet että tukkinilkat! 😀 Heini saleen sait mun sormista inspiksen tähän.

     1. TÄTÄ MÄ JUST PELKÄSIN. Nyt kaikki, jotka tapaan, kysyy, onko sormissa jotain vikaa. 😀

      Kaisuli En saanu.

 4. Mullon kamalat sormet (ja olen SATAVARMA että just näitä ajattelit ku kirjotit tän!!) ja lykkäsin just tori.fi kamaa myyntiin. Vain epätoivoisena voisin mennä FB-kirpparille.

  1. Voi ei voi ei voi ei. En ajatellut Elisa sunkaan sormia. 😀

 5. Siiri says: Vastaa

  Mua olisi kiinnostanut tietää, millaisista sormista et pidä 😀 Pidän omista sormistani ja käsistäni ja olis ollut hauskaa testata, kestäisinkö jos olisit maininnut jotakin omien käsieni ”huonoja” puolia. Mulle on itse asiassa parikin ihmistä suoraan sanonut käsistäni negatiivisia asioita, mutta jostain KÄSIttämättömästä syystä nuo kommentit ovat vain huvittaneet minua. Mulla on hyvä käsi-itsetunto ;D Tykkään pitkistä ja hoikista sormista. Ja lyhyistä kynsistä.

  1. Jep, jos unohdettais tää suosiolla. 😀 Mä en ajatellut kenenkään tuntemieni ihmisten sormia (kuten tossa aiemmin pelättiin), vaan lähinnä nään kamalia sormia tv-sarjoissa ja elokuvissa. 😀

   Mutta mäkin tykkään lyhyistä kynsistä. On ihan nättejä pitkiäkin, mut pääasiassa pitkät kynnet karmasee.

   1. Miehillä pitkät kynnet on jotain aivan sairaan kuvottavaa.

 6. Aivan ihania kissakuvat!!

  1. Hih. Narskuli edustaa. 😀

 7. Tuo on muuten mielettömän hyvä ohjenuora elämään ettei pidä elää vain viikonloppuja (tai lomia..) varten – arkeahan sitä suurimmaksi osaksi eletään ja sielläkin pitäisi olla ”sitä jotakin” 🙂

  Muakin alkoi kiinnostaa minkälaisista sormista et pidä xD

  1. No suurin osa elämästä koostuu siitä arjesta, kyllä siitä pitäis ottaa enemmän ilo irti.

   Ja unohdetaan ne sormet. 😀

 8. Allekirjoitan ton vikan kohdan 😀

  1. <3

 9. nea says: Vastaa

  Mahtavaa työmatkaa ja halipusuja kissoille! Arki on jees, tärkeä oivallus 🙂

 10. RuuRuu says: Vastaa

  Toi vika kuva osottaa täydellisesti miten sulavia ja jaloja eläimiä kissat osaa olla 😀 Parhautta 😀

 11. Marsa says: Vastaa

  Kokeile vähänkäytetty.fi. On hyvä nettikirppis 🙂

  1. Tutustun! En oo aiemmin kuullukaa!

 12. Nina Å says: Vastaa

  Miksei blogeissa voi peukuttaa? Millään en olis jaksanut tulla kommentoimaan, mut nyt tuli niin kuohauttava asia, että oli pakko: Tennarin käsienkuivaajat, eisssaaaaaa.

  1. Joo. Hyvä etten oo ainoo, joka ei tajuu niitä.

 13. Jenni says: Vastaa

  Voi kunpa täällä voisi peukuttaa niinkuin yksi kommentoija sanoikin 😀 en yleensä ole kissaihminen, mutta kisukuvat oli tän postauksen huippu 😀 käsiasiaan liittyen, itse tykkään käsistäni, ranteeni ovat käytännössä luuta ja nahkaa ja sormet kauniit ja pitkät isoilla kynsipedeillä, joten ei tartte kasvattaa pitkiä kynsiä saadakseen pituutta 😀

  1. Oon kateellinen. 😀

Vastaa