Huijjui Huippis!

(kuva: www.nelonen.fi/ohjelmat/suomen-huippumalli-haussa)

Tiedostan kyllä olevani pahasti myöhässä tämän postauksen kanssa, sillä ensimmäinen jakso uudesta Suomen Huippumalli Haussa -kaudesta alkoi jo eilen. Laitetaan eilisen urheilun jälkeisen väsymyksen syyksi, että katsoin ko. jakson vasta tänään. En tiedä voinko kuitenkaan kutsua itseäni kovin suureksi Huippumalli haussa-faniksi, sillä katson tämän Suomi-version lisäksi vain jenkkien Huippista. Olen kyllä yrittänyt katsoa muitakin (mitä niitä nyt on, Kanada, Australia jne.), mutta en suoraan sanottuna oikein tiedä, miksi kyllästyin näihin muihin jo heti alkuunsa…?

Mutta palatakseni tähän Suomen Huippikseen, hehkutin kesällä jo etukäteen Ilta-Sanomien julkaisemia kuvia tytöistä, sillä minusta heissä on kerrankin paljon potentiaalia! Joukossa on todella ”mallimaisen hyvännäköisiä” likkoja. Ihan ehdotonta suosikkia ei minulla vielä ole, mutta pidän kyllä kovasti tästä ”muka vanhan näköisestä” Veronicasta, sekä pusuhuuli-Helenistä. Ah, ne huulet…Ja mikä iho!

Naureskelin jo ennen jakson alkamista poikaystävälleni, että montakohan jaksoa saa odottaa Teri Niittiä, ja no, ihana Terihän oli jo tuossa ensimmäisessä jaksossa stailaamassa tyttöjä! 😀 Olen suuri Teri-fani ja -höm höm- saanut kerran jopa kunnian itsekin päästä Terin stailaamaksi. Teri on HUIPPU. Samoin olen ihan pihkassa Anne Kukkohoviin, älyttömän kaunis ja ihanan positiivisen asenteen omaava nainen.

Toivottavasti tähän kauteen mahtuu siis lisää Teriä, Annea nyt tottakai, kissatappeluita muutamia ainakin please, ja hei, NIGEL BARKER on seuraavassa jaksossa! Uu la laa! Ihana syy rakastaa maanantaita! 🙂

Teidän suosikkeja tytöistä? Mites Teri? Ja nam nam-Nigel?

3 Comment

  1. Itsekin seurannut vain silloin, kun kanava osunut samaan aikaan sille kohdalle, mutta nyt aattelin, josko yrittäisin seurata tän Suomen kauden 🙂

    Ulkonäön perusteella vaikuttaa kivoille juurikin tuo vanhemmalta näyttävä Veronica ja sitten tuo alarivin keskimmäinen blondi (en muista vielä nuiden nimiä), mutta pitää nyt katsoa, miten etenee ja millaisiksi ihmisiksi paljastuvat :).
    Ja Nigel on kyllä aika nami 😀

  2. Ruu says: Vastaa

    ei ei ja ei, en kestä tuota suomen teennäistä huippista, jotenkin ei vaan uppoa enää. Ekaa kauttakin aikanaan katselin pienen myötähäpeän saattamana, kun se jotenkin liikaa kopioitiin formaattina, olisi hieman voinut muokata sitä enemmän suomalaiseen maisemaan sopivaksi, teennäinen ”anne postia !” huutelu tökki ensihetkestä, ja enää en seuraa ollenkaan.

  3. Haha, mä olen päässy jo yli tuosta tunteesta. 😀 Mutta joo, sen ”Anne postia” vois kyl jättää pois, se on ihan kamala 😀

Vastaa