Plaa.

Kirjoitin aiemmin Roaccutan-kuuristani ja sen ikävistä, mutta kuitenkin ihan siedettävistä sivuvaikutuksista. No, taas jouduin kuurille, kun ei sitä hyvää ihoa sitten kauaa kestänyt. Eli edessä on taas 3-4 kk ihon kuivumista, jatkuvaa huulten rasvailua ja lihaskipuja. Ärsyttävää. Ja nyt huomattavasti vielä vittumaisempaa, sillä on talvi, aiemman kun kuurin söin kesällä. Nyt iho ja limakalvot huutaa muutenkin kuivuuttaan ja lisäksi vielä tämä päälle. Silmien kanssa on kyllä nyt tuskaisinta, etenkin töissä näyttöpäätteen (näpy näpy) äärellä. Ja iltaisin ei enää näillä silmillä paljon pysty lukemaan.

SAA NÄHDÄ KUINKA TÄSSÄ KÄY! Ehkä mä taas tästä selviän, tämän kultakimpaleen avulla:

=mun luottohuulirasvani, paras myös tän ikävän kuurin aikana. Ja vilahtelee jatkuvasti blogini kuvissa! Jos joku muukin on huomannut tän suosikikseen, hihkaise toki! 😀 (Tässä yllä olevassa kuvassa muuten ne pilvikynnet, pilvet näyttävät kyllä ainakin kauempaa katsottuna lähinnä epämääräisiltä möykyiltä…)

2 Comment

  1. Nina says: Vastaa

    Oiei :/ itsekin olen viimeksi muutama vuosi sitten kärsinyt aknesta, ja se on kyllä harvinaisen perseestä. Aloitin aikanaan parikymppisenä e-pillerit mm. huonon ihon takia, ja kun ne sitten lopetin, naama räjähti. Ruotuun se palasi parin vuoden kärsimisen jälkeen muutamassa kuukaudessa pillereillä. Arpien haalenemiseen meni sitten pidempään. Söin myös kuukauden verran antibiootteja, mutta lääkärin ohjeen mukaan lopetin kun ei vaikutusta näkynyt. Nyt iho on melko hyvässä kunnossa, enkä uskalla edes kuvitella mitä sille tapahtuu kun joskus pillerit taas lopetan :/ Vaikka olen löytänyt hyvät puhdistusaineet, niin jotenkin niiden tehoon ei jaksa uskoa.

    Toivottavasti sulla helpottaa pian, eikä tule kovin karmeita sivuvaikutuksia!

  2. Juu, on tää kuuri jo kerran koettu ja hengissä selvitty! 😀

Vastaa