Sietämätöntä nukkepelleilyä

Nyt kirjoitan aiheesta, joka saa oikeasti niskakarvani pystyyn. Alustan hommaa sen verran, että: tykkäsin pienenä leikkiä nukeilla, KUNNES rakas isoveljeni antoi minun katsoa Child’s Play -elokuvan (6.3 IMDb). Sen jälkeen kävin heittämässä jok’ikisen nukkeni ulkovarastoon ja sinne jäivät. Pelottavaa muuten, että yksi nukeista (vähän itse asiassa sen Chuckyn näköinen!) muuttui kasvoiltaan SINISEKSI. Siis ennen kuin vein sen sinne varastoon. Hyi helvetti. Missäköhän se on nykyään, montakohan murhaa se on tehnyt…Vai nousiko sille vaan jotenkin (sininen) pissa päähän, kun sai olla kuitenkin MUN nukke?

En kyllä vieläkään siis nukeista mitenkään tykkää, mutta nämä nuket ärsyttävät toden teolla:

Kuvassa on Espoon Sellon Gina Tricot -vaateliikkeen mallinukkeja. Ja voi jeesus että niitä on aina monta kpl per kauppa! Ovat penteleet niin aidon kokoisia ja oloisia, että pelästyn tasan JOKA IKINEN KERTA, kun vierailen ko. teinivaateliikkeessä. En siis hei pelästy oikeita ihmisiä, mutta näitä nukkeihmisiä kyllä.
(Ja toki, joskus jopa ostan niitä teinivaatteita…)

Onneksi kovin monessa vaatekaupassa ei enää mallinukkeja ole. Siis eihän mikään vaate näytä miltään niiden päällä, enkä muista koskaan jääneeni ihastelemaan mitään minkään nuken yllä. Paitsi kerran jäin ihastelemaan yhden mallinuken hiustyyliä, hihi. Otin siitä ihan kuvankin talteen, mutta se jäi valitettavasti vanhaan kännykkään. 🙁 Mutta okei, tottakai ymmärrän mallinuken idean, näin vaatteen näkee paremmin kokonaisuudessaan. Mutta kyllä ne näkee tarpeeksi hyvin henkareissakin!

Mut nämä Ginan hirvitykset vois kyllä ihan vaan heivata helvettiin. Aamen.

4 Comment

  1. Elisa says: Vastaa

    Nuo ovat kyllä ihan järkyn pelottavia! Säikähdyselementti tulee ehkä siitä, kun sivusilmällä ajattelee että siinä seisoo ihminen mutta sitten huomaakin ettei se liiku. Uskon, että selviytymisvaistolla on tässä olennainen pointti: mikäli toinen ihminen on liikkumatta paikallaan, on siinä jotain vikaa tai vaara uhkaa. Meillä on töissä kokonainen huone täynnä alastomia sovitusnukkeja ja puolikkaita sellaisia, sekä niiden raajoja ja päitä… Menee kylmät väreet aina kun meen sen huoneen oven ohi :/

  2. Joo, jotain tollasta sen on oltava, koska monesti vilkuilen niitä vain sivusilmällä, onko siinä joku elävä vai ei. 😀

  3. Anonymous says: Vastaa

    Pumpattavat versiot ei ole lainkaan niin pelottavia kuin nuo kovamuoviset. ;D

  4. Kokemuksen syvä rintaääni siellä puhuu?

Vastaa