3+1+muut

Pyörähdin tuossa Sokoksen 3+1 -päivillä ennen kuin mun tässä kohta täytyy kiitää isukin 65 vee syntsille. Leffalippuja oli tarkoitus käydä sieltä ostamassa ja niiden lisäksi nappasin matkaan silmämeikkiputsaria (voiko olla edes lähes yhtä hyvää kuin Lumenen?), luultavasti vähän halvempia vanulappuja ja jotain mitä mun on pitänyt jo kauan jaksaa hommata: magnesiumtabuja! Olen kärsinyt viimeiset puoli vuotta aivan järjettömistä suonenvedoista jaloissani, yleensä aina heti ekana kun herään ja venyttelen sängyssä. Tänään kipu oli niin törkeetä ja jalka on vieläkin tosi kipeä, että alekorista lähti nyt puteli mukaan. Kun vielä muistais näitä kans ottaa…

Isille kävin Kirjatorilta ostamassa lahjaksi uusimman Remeksen ja koska muistin Cityshopparikortin ”toinen kirja puoleen hintaan” -alennuksen, päätin, että en kyllä jaksa odottaa joulupukkiin asti vaan ostin Oksasen uusimman. Ja no, pehmoinen paituli ja karkit nyt vaan oli jotain tyhmyyttä.

Mutta nyt minä kiidän bussipysäkille ja kakkua kohti! Kivaa lauantaita kaikille!

Mutta kysynpä: Kärsittekö te suonenvedoista? Olitteko 3+1 ja mitä ostitte? Ja onks Sofin uusin jo luettu?

17 Comment

 1. 3+1-päiviltä ostin tapani mukaan kynsilakkoja. Tosin Essie-tarjous (osta kaksi Essie-tuotetta, saat värilakka kaupan päälle) on kuulemma ollut jo aikaisemminkin ennen näitä päiviä. Yritin päästä Sokokselta ulos pelkkien Essie-lakkojen kanssa, mutta ehei, löytyipä sieltä Goshin Purple Heart alelaarista

  1. Heh joo mä kans päätin et en osta mitään muuta ku äkkii noi liput mut niinpä niin…

 2. Mun ostoksista on tulossa postaus vielä myöhemmin. Selvisin yllättävän vähällä, lähinnä perusjuttujen jemmausta. Sama meikinputsari kuin sulla ja magnesiumit. Tuo on kyllä toimiva magnesium, oon käyttänyt jo useamman vuoden ja ei enää tartte tuskailla jalkojen kanssa. 🙂

  1. Oooo hienoo kuulla! :))

  2. Ja joo, noi on just semmosia perusjuttujen jemmaus -aleja! 😀

  3. Menin mä yhtä uutta kivi-tuikkua hakemaan villinä korttina, mut nekin oli sit loppuunmyyty, säästypähän sekin raha 🙂

 3. Elisa says: Vastaa

  Sen verran jaksoin Sokoksella pyörähtää, että ostin syyskuun S-tarjouksessa ollutta Madaran syväpuhdistavaa vaahtoa. Normaalisti tällä on hintaa 20 euron kieppeillä ja nyt se oli tarjouksella 13,90 🙂 Ostin heti kaksi, tykkään tästä hurjasti. Kyseinen vaahto poistaa tummemmatkin meikit hyvin. Varsinaisista 3+1-tarjouksista mikään ei mielestäni loppujen lopuksi ollut kovin hyvä, joten niitä ei tarttunut mukaan.

  1. Aijaa? Hmm…mulla on jotain Madaran kuorivaa suihkugeeliä!

 4. itse kävin tuttuun tapaan hamstraamassa klipotekketin kuivashampoota kolme putellia, muuten en edes tarjousjuttuja katsellut haha 😀

  1. Jep se on hyvää! Mulla on sitä tuolla jemmassa jo sen verran etten nyt ostanu 😀

 5. Suonenvedoista on välillä kärsitty ja magnesiumia on kaapissa… Kun tosiaan pitäisi muistaa niitä ottaakin :/.
  Netistä kattelin nuita 3+1 tarjouksia keskiviikkona ja muutamia kokeiluhimotuksia sieltä löysin, mutta nyt en oo ehtinyt sivuilla käymään… Oishan tässä huominen vielä aikaa tilata (täällä kun ei fyysistä sokosta ole)…

  1. Joo noi magnesiumtabut on ihan hirveen epäliukkaita, ei menny yhdellä vesilasillisella alas! 😀 Vaikka normaalisti ei oo ongelmia niellä tabletteja niin noi oli aika vaikeita.

  2. Myy says: Vastaa

   Mulla oli samaa ongelmaa joidenkin toisenmerkkisten magnesiumien kanssa kunnes tajusin niiden olevan purutabletteja.. 😀

 6. Jep,jotain pientä tuli tilailtua.Yllätys..
  jep,kramppisuokkarit tulleet tutuiksi varsinkin raskausaikoina…järkkyjä.
  Kuopuksen synnärilaverilla mulla oli oikeastaan jatkuva kramppien sarja,koko ajan sai joku painaa jalkapohjasta vastavetoa kun piti itse yritttää keskittyä olennaiseen =)

  1. Hyi kamala! 🙁

 7. Myy says: Vastaa

  Niin ja skippasin 3+1 -päivät. Hulluja päiviä odotellessa 🙂

  1. Joo nekin taitaa kohta olla! 🙂

Vastaa