Uudet kivat

Lueskelin tuossa muutamia blogini vanhoja, siis jotain viisi vuotta sitten tehtyjä postauksia ja mietin, että ei herranjestas mitä juttuja, ja vielä on tämäkin blogi pystyssä. Pakko sanoa, että tää blogi on tällä hetkellä mulle melkoinen pain in the ass, tässä taaperoelämässä ei vaan yksinkertaisesti ole aikaa eikä jaksamista kirjoitella tänne niin usein kuin haluaisin. Mulla on jatkuvasti kauheesti sanottavaa tänne, mutta ei aikaa saada sitä julkaistavaan muotoon. Nykyään kuitenkin jo ehdin ja jaksan testata kaikkea uutta kosmetiikkaa, joista haluaisin kirjoittaa syvällisemminkin tänne, mutta en vaan ehdi. (Todella muuten kateellisena hämmästelen kaikkia mammabloggaajia, joilla on joku ziljoona lasta ja blogiin tulee uutta matskua hienoilla kuvilla varustettuna jopa päivittäin. MITEN?! Mulla on yksi lapsi ja olen ihan poikki. Rikki. Puhki. Ehkä se on tämä vanhuus?)

Mutta menkäämme jo tämän postauksen asiaan: paljon on kivaa kosmetiikkaa tullut kauppojen hyllyille ja poimin tähän muutamia ihan ylitse muiden. Mitään syvällistä en näistä mistään nyt irti saa, mutta jokaista voin lämpimästi suositella. Tuotteet on kuvattu auringon valossa, ja tällaisena harmaana sadepäivänä todella odotan tällaisia aurinkoisia päiviä pian saapuviksi…

MON SUN on mulle uusi tuttavuus, johon tutustuin taannoisella pr-toimistokäynnilläni. Sain kuulla, että tätä aika, hm, vaatimattoman näköistä sarjaa myydään Kicksissä. Ehkä juuri ulkonäön takia ajattelin, että kyseessä on joku kallis luksus-sarja, mutta ehei, tuotteet ovat edullisia. RAKASTAN SUIHKUVAAHTOJA ja tämä saamani 7AM shower detox & antioxidant -suihkuvaahto on ihanin testaamani suihkuvaahto ikinä! Jumankauta parempi kuin Ritualsin suihkuvaahdot! Ihana vaahto ja pesee hyvin mutta mikä parasta: jää tuoksumaan iholle ihan kunnolla! Ja ihan törkeen ihana tuoksu: eukalyptus, myski ja kielo. Jos kaipaatte täydellistä suihkuvaahtoa, se on tässä!

Ja pysytään vielä hetki siellä suihkussa. Nimittäin toinen hipiän pesevä uutuus on myös erittäin addiktoiva: L’Occitanen uutuus Almond shower shake! Mä en ole öljyjen ja puhdistusmaitojen fani, tykkään enemmän pesevistä suihkugeeleistä (ja -vaahdoista) ja öljy ja maito harvemmin pesevät kunnolla. Mutta hahaa, tämä shower shake on öljyn ja puhdistusmaidon yhdistelmä ja MÄ RAKASTAN TÄTÄ. Tuoksuu ihan mielettömän hyvältä (mantelilta) ja oikeastikin pesee ja jättää ihon niiiiin sileäksi. Tätä siis ravistellaan tarmokkaasti ennen käyttöä, jotta saadaan kaksi eri koostumusta sekaisin (kuvassa ne ovat jo sekaisin kun näköjään tarmokkaasti sekoittelin – ja lisäksi sinne jäi näköjään pulloon joku kissankarvakin mutta nyt laiskottelen enkä enää avaa Photoshoppia!) Usko kun käsken: OSTA TÄMÄ. Et pety.

Ja vieläkin jäädään puoliksi sinne suihkuun. Budgie oli toinen uusi merkki mulle ja tätäkin on Kicksissä myynnissä. Kivan näköisiä putiloita! Haluan nostaa esille hiuksille tarkoitetun omenasiiderikuorinnan sekä kuivashampoon, joita tällä merkillä on itse asiassa aika monta erilaista. Jos juon siideriä, on se omenaa ja jos kuorin hiuksiani/päänahkaani, teen sen toki mielelläni omenasiiderikuorinnalla! Tämä on siis ”omenasiideriä sisältävä syvävaikutteinen kuorintatuote, joka poistaa hiuksista muotoilutuotteiden jäämät ja epäpuhtaudet.” Ja TOIMII. Todella mukava syväpuhdistava shampootuote, jota olis hyvä käyttää kerran viikossa. Mulla ainakin kaikki hiuksiin jätettävät muotoilutuotteet tuntuvat jämähtävän hiuksiin ja päänahkaan ja tää on hyvä tuote niitä poistamaan. Ja tämä kuivashampoo nyt vaan on söpö ja tosi toimiva. Mun lemppareita on Batisten kuivashampoot ja tää on kyllä ihan yhtä hyvä!

Mutta siis toki kuivashampoo suihkeena on jo ihan vanhanaikaista, etenkin kun on kokeillut näitä Ikoon kuivashampoovaahtoja! Ajattelin ensin, että EI TOIMI, mutta hitto vieköön kyllä nää toimii. Vähän kyllä hirvitti sivellä vaahtoa kuiviin hiuksiin, koska toki ajattelin että hirveetä lähmää luvassa, mutta ehei. Nää vaahdot kuivahtaa hetkessä ja tekee hiuksista superkivat, antaa pitoa ja paksuutta. Ja hyvän tuoksun!! Kolme erilaista on saatavilla: suojaava ja korjaava, tuuheuttava ja puhdistava, kosteuttava ja kiiltoa antava.

Hiustenhoitolappujakin on Ikoolla kolmea erilaista: raikastavia, puhdistavia ja silottavia. Nää on kyllä tosi jänniä, oli omituista pyyhkiä kostealla lapulla hiuksia. Mutta toimivia ja erinomaisia matkalle mukaan otettavaksi. Tuoksu jää hiuksiin. Stockalta löytyy koko Ikoon valikoima.

Kun vilautin näitä BYBI Beautyn uutuuksia Instagram-storyssani, tulikin jo innokkaita ”kirjoita heti näistä!!!” -pyyntöjä. Käyttöön otinkin nämä heti, eli Swipe Clean -puhdistusöljyn* ja Strawberry Boosterin*. Tää vegaaninen puhdistusöljy on tosi ihana putsaamaan ihomeikin, mutta vaikka lupailee puhdistavansa tummankin silmämeikin, niin ei ainakaan mun vedenkestävää rajausta ja ripsaria täydellisesti puhdista. Tässä ei ole lainkaan eteerisiä öljyjä, joten sikäli voi huoleti käyttää myös silmänympärysiholla. Mansikka booster sisältää vain ja ainoastaan kylmäpuristettua mansikansiemenöljyä. Tää tuoksuu aivan ihanalta!! Toimii mahtavasti pintakuivalla ja kiristävällä iholla. Oon todella tykästynyt tähän.

Beautyblender-uutuudet ovat kyllä tän kevään kovin juttu!!! Ja näistä etenkin tää BB Bounce-meikkivoide*! Mä tätä swatchailin jo Dubaissa, mutta en raaskinut ostaa. Kävin Suomen lanseeraustilaisuudessa tuossa jokunen viikko takaperin ja sieltä sain testiin tän. Sävyjä on monta, joten ehdottomasti kannattaa käydä jossain testailemassa jos tää kiinnostaa. On hyvä meikkivoide, aika silleen perus, mutta hyvällä tavalla. Puolipeittävä, mutta kyllä tätä pystyy kivasti kerrostamaan. Ihan mahtava tuo meikkivoideputilo, josta meikkivoidetta painetaan ulos sopiva määrä ja siitä painellaan BB-sieneen. Ei likaannu kädet!

Primer, set & refresh spray ja kiilto-highlighter ovat myös kivoja uutuuksia. Tämä Opal Essence -primer* tuo meikkivoiteen alla tosi kivaa kuultoa, Re-Dew -spraysta* saa tosi kivan öljysumun joka lukitsee meikin paikoilleen ja Glass Glow Shinelighterilla* saa nätin kiillon poskipäille. Ei kimalletta, ei tahmaa eikä öljyä! Tää on tosi hyvä. Pari uutta BB-sientä on myös tullut, korallinen beauty.blusher* hieman pienemmässä koossa sekä sähäkkä electric violet*. Näitä BB-uutuuksia kannattaa zoomailla tarkemmin Nobesta*!

Pr-päivillä ihastuin tähän Real Techniquesin uuteen meikkivoidesiveltimeen. Vaikutti tosi kätevältä! Heti tosin mietin, että tää olis voitu miettiä loppuun asti ja tähän sopis tosi hyvin sellainen ”kansi”, että olis tosi näppärä ottaa matkalle/meikkipussiin mukaan. Näitä on kahta kokoa, tässä pienempi (213). Ja on muuten todella hyvä! Tästä tuli heti mun lemppari meikkivoidesivellin, eli vuorottelen tätä ja beautyblenderiä fiiliksen ja meikkivoiteen mukaan.

Samaisilla pr-päivillä katseeni kiinnittyi tähän Lieracin Sunissime-sarjan uutuuteen: värillinen aurinkosuoja SPF 50 silmänympäryksille! Todella tervetullut uutuus. Usein aurinkolomalla mietin, että silmänympäryksiä olis tarpeen suojata paremmin, eikä tee mieli laittaa aurinkorasvoja silmän lähelle, kun ovat joko tosi rasvaisia, kirveleviä tai sitten tulee pandakarhu-look. Lisäksi jonkinlaista kevyttä tasoitusta ja peittoa vois silmänalusille tarvita. No tässähän on nyt sitten ihan loistava tuote kokonaisuudessaan! Ainoa miinus on, että tässä puikossa on mulle ehkä hieman liian vaalea sävy, eli vielä kun tästä sais jonkun tummemman medium-version… Ja siis mitenkään tosi peittävä tämä ei ole, sävy on tosi hienovarainen.

Nonnih, tulihan tässä muutama aika kiva juttu. Mikä näistä kiinnosti eniten? Jäikö joku superhyvä uutuus-tuote puuttumaan, mikä?

Postaus sisältää mainoslinkkejä, jotka merkitty tähdellä (*). Enkä tiedä, mihin niistä mahdollisesti saadut kolikot lopulta menevät, varmaan uusiin meikkeihin?

2 Comment

  1. Wau tämä silmänympärys aurinkosuoja kuulostaa ihan must have tuotteelta. Pakko hankkia!

    1. Kissis says: Vastaa

      Joo ja tää on myös ihanan kevyt tuote! Tuntuu hyvältä sy-iholla.

Vastaa