Ihan uudet ihanuudet

Olen kyllä pikkasen pettynyt, jos yksikään lukijoistani ei myönnä olevansa kateellinen, kun ilmoitan omistavani nämä Diorin uuteen kevätsesonkiin (Garden Party) kuuluvat luomivärit. Pidän Diorin viisikoista, omistan niitä muutamia ja ovat kyllä ahkerassa käytössä. Mutta nyt kysymys kuuluukin: MITEN NÄITÄ KAHTA RAASKII KÄYTTÄÄ? Ihastelen näitä kovasti, mutta en ole vielä mennyt sörkkimään. Miksi hemmetissä nykyään luomivärit tehdään niin kauniiksi, ettei niitä raaski pilata? Höh!

Mitä sävyihin tulee, niin…ihan ookoo, ainakin suurin osa. Kuulemma ainakin asettuvat luomille ihan kivasti (ja en muuten tee mitään ”tältä luomiväri näyttää luomillani -postausta, jätän ne suosiolla kokeneille meikkibloggaajille!) Vihreissä on kiinnostavia sävyjä!

Onko jollakulla kokemusta näistä? Tai muista Diorin viisikoista? Jemmaatteko tekin kauniita luomivärejä? 😀

40 Comment

  1. Emma says: Vastaa

    Itehän en millään nuita selektiisen kosmetiikan meikkirasioita pysty heittää pois, kun ne jo itessään ovat niin kauniita! Fiksua.. Dior on tietty laadultaan tosi jees! 🙂

    http://www.framecollections.blogspot.com

    1. Ne samettipussukat muuten heitän aina näistä Dioreista pois! Ja muistakin! En siedä niitä! 😀

      Nykyään tosin tykkään enemmän tummemmista luomivärisävyistä (vanhuus?), mutta eiköhän nääkin mee ”siinä sivussa” 😛

  2. Ruu says: Vastaa

    parikin viisikkoa löytyy, mutta noista en halua kumpaakaan, ei jotenkin säväytä, tai no onhan tuo violetti keskinappi ihana, mutta yhden napin takia ei kannata koko viisikkoa ostaa.

    1. Musta toi violetti keskinappi on just se huonoin! 😀

    2. Ruu says: Vastaa

      mulla on joku ihme fetissi violetteihin luomiväreihin, löytyy useita kymmeniä sävyjä ja aina hamstraan lisää 🙂

    3. Niin mä muistan sun violettifaniutes! 😀

  3. Marie says: Vastaa

    Ihanat värit! Itellä ei ole yhtäkään (joten täällä piilee yksi kateudesta vihreä lukija, mutten tunnusta sitä..köh köh.) mutta en kyllä raaskisi noin kauniin näköisiä käyttääkkään! D:

    1. Jes! 😀 Ja tosiaan, saankohan mä ikinä näitä oikeesti käytettyä!

  4. Epe says: Vastaa

    Mie en ikinä vois ostaa käyttööni mitään tällaista, juurikin siitä syystä että kirpaisisi aloittaa nuo ja samalla tuhota tuo kuvio 😀 Nimimerkillä säästelin ja säästelin esim. Seppälän 5e puuteria kun siinä vaan oli pinnassa niiiiiin kiva kuvio <3 Ja sitten heti ekalla käyttökerralla puotin sen lattialle. Eli se siitä kuviosta 😀

    1. Haha! Mulla on muutamia Guerlainin luomivärejä, joita jaksoin aika pitkäänkin jemmata…mut kerran se vaan sit kirpasee! 😀

  5. Voisitkin lähettää nuo minulle, niin voisin tehdä sen ”tältä luomiväri näyttää luomillani” -postauksen. 😉

    Olen kateellinen. Vähän. Ja toisaalta taas en kadehdi yhtään, en nimittäin itsekään millään raskisi koskea noihin. Ihania.

    1. Hehe 😀 ! No sä osaisitkin!

  6. Mohn says: Vastaa

    No on ne nätit! En omista Diorilta kuin yhden huulipunan ja ikivanhan irtopuuterin (joka on muuten melko täydellistä tavaraa). Eiku perskeles, onhan mulla huulirasva ja huulikiiltokin… Selektiivinen kosmetiikka on pääsääntöisesti reilusti ulkona mun budjetista. Jos sitä joskus hommaan niin se on sitten yleensä aina joku ”palkinto” jostakin tai olen saanut sen hyvin edulliseen hintaan.

    Noissa Diorin viisikoissa on jokin joka tökkii vastaan. Ehkä se on se pieni hippikapinallinen minussa joka kirkuu nuppi punaisena korvan takana ja riekkuu porvarit suohon. No ei, minulle ei vaan ole tullut tarvetta tutustua kyseisiin viisikoihin, pärjään oikein hyvin ilmankin. 😉

    Guerlain ei käytännön tasolla ole ollenkaan tuttu minulle mutta siinä on merkki joka osaa panostaa pakkauksiin! Guerlainin tuotteet on aina niin ihanan näköisiä, että ihmettelen kuka niitä ikinä raaskii muka käyttää…

    1. Joo, Guerlain on ihana. Paitsi hyvännäkösiä, myös hyviä tuotteita. Onhan nää järkyttävän hintasia ja yleensä töistä tai alekorista näitä saankin, eli en kyllä ihan heti laita 70 euroa luomiväripalettiin…!

  7. Siis niin ihanaa ja aivan avoimesti myönnän olevani kateellinen. 🙂 Nauti! 🙂

    1. Sonia says: Vastaa

      Komppaan. Mä kävin katsomassa livenä tota pinkkiviolettia palettia, mutta se ei ollut niin must että ostaisin täydellä hinnalla. Ehkä lentokentältä, jos sieltä vielä löytyy ensi kuussa.

    2. Onko nää meikit todella niin paljon halvempia lentokentillä? Mä en koskaan huomaa ainakaan kovin selvää eroa. 🙁

  8. Nina says: Vastaa

    Ooooooh. Olen kateellinen. I-h-a-n-i-a. Etenkin nuo vihreät sävyt 🙂

    1. Joo, vihree paras!

  9. Täällä myös yksi, joka reilusti myöntää olevansa kateudesta vihreän kukertava (vähän niin kuin nuo pari värinappia nuissa…) :D.
    En omista yhtään viisikkoa, mutta himo niihin tuli aikanaan ostolakossa-Virven hehkutuksia lukiessa :).
    Yksi kerta kävin stokkalla kattomassa, mitä viisikkoja siellä oli tarjolla, mutta ne eivät sykähdyttäneet. Mutta nämä voisin ottaa itselleni vaikka heti!!!
    Aivan upeita <3 Ja varmaan olisi vaikea aloittaa nuo, mutta mä varmaan ottaisin 100 valokuvaa niistä ennen käyttöä, niin ne olisi sitten ainakin muistona :D.
    Onko nuo jo tulleet esim. Stokkalle myyntiin???

    1. Ovat joo myynnissä, ja tähän Garden Party -sarjaan kuuluu siis paljon muutakin! On jo monissakin blogeissa tästä sarjasta ollut juttua. 🙂

    2. Mm. tässä: http://www.dior.com/beauty/int/en/makeup/look/dior_garden_party/lgardenparty.html

      Noi Garden Clutchit on aivan ihania! Mieletön rasia! Molemmat rasiat kelpais mulle sävyjenkin puolesta! 😀

    3. Mohn says: Vastaa

      Garden Clutchit on järkyn ihanat!! Jos olis yhtään löysää budjetissa niin ne saattaisi sekoittaa mun pääni niin totaalisesti, että voisin hetken mielenhäiriössä jopa hankkia. Onneksi budjetti EI anna myöden ettei tarvitse sitten morkkistella ja kirota turhan pliisuja pigmenttejä… Mutta on ne silti upeat!

    4. Niinpä, en itsekään kyllä ole niitä hommaamassa!

  10. Nonnu says: Vastaa

    Hei vaan täältä kateuslandiasta! Täällä voidaan hyvin ja erittäin vihreinä!

    Apua, nuo on IHANAT!! <3 Mäkin haluun.

    1. Nää on mun silmäteriäni! 😀

  11. No en todellakaan raaskisi käyttää noita! Onneksi mulla on vähän halvemman sarjan luomivärejä, koska ei tämmösiä nyt koristeeksikaan voi ostaa 😉

    1. Ai höh, miksei? 😀

  12. Hanna says: Vastaa

    Ei mulla varaa noita ole ostella, mutta Diorin luomivarit kylla on oikeasti ihan todella laadukkaita. Jos olisin rikas niin ostaisin toki, mutta en ikina tule olemaan niin rikas, etta 2 viikon ruokabudjetin verran laittaisin luomivariin. Phtyi! Mutta oon ma kylla kateellinen.

    1. Joo sikahintaisia nämä ovatkin, en siis itsekään näihin seittemääkymppiä/kipale laittais.

  13. nea says: Vastaa

    Olen porvari, olen kateellinen tuosta punertavasta paletista (vihreä on täysin outo väri mulle, tajusin juuri!). Olen käynyt viisikoita hiplaamassa mutten yhtään omista kun käytän niin vähän luomareita. Rasiat kuin karkkia tai koruja!

    1. Joo mä muistan sun sanoneen ettet ole luomiväri-ihmisiä. 🙂

  14. Mä en voisi noita ostaa, koska itkisin verta, jos käyttäisin niitä. Periaatteessa en haluaisi sanoa olevani kateellinen, koska kateus on rumaa (näin joku sanoi mulle joskus) mutta… varsinkin noi vihreät. Om nom.

    1. Ei oo rumaa! Vihreä on näistä enempi ehkä munkin juttu. 🙂

  15. No onhan noi söpösiä ko pienet kissinmissit, mutta en mä nyt ihan kateudesta viheriöi..Nääs kun värit ei nyt kohtaa mielihyväkeskusta tällä kertaa. Monet muut Diorit ottaisin kyllä mieluusti hellään huomaani, jos hintsulappu näyttäis vähän inhimillisemmältä.
    Ja tylytän nyt hiukkasen myös tota kuviointipuolta..sinällään tyylikkäät, mutta mulle tulee jokin ihme mielleyhtymä saippuoihin..???
    Mutta nautihan sydänkäpysistäsi.

    1. Kiitos tästä kommentista, nyt raaskin nämä pilata! 😀

  16. Tiia says: Vastaa

    Tosi upeita luomivärisävyjä! Itse en kyllä tuollaisia sävyjä osaisi käyttää, mutta varmasti näyttää todella hyvältä sellaisella joka osaa 🙂

    1. No siis enhän mäkään OSAA! Kunhan söhrään!

  17. Eihän tähän voi vastata mitään muuta kuin että kyllä, olen kateellinen. 🙂

    Ovat todella kauniita!

    1. Joo en ole ihan vielä raaskinut näihin kajota! 😀 Vielä hetken ihailen…

      (…nytpä muuten alkoi ärsyttämään, kun tämä Bloggerin kello näyttää ihan päin p…!)

Vastaa