Söpöliinit saapuivat

Ette oikeesti usko, miten paljon olen näitä Espritin kenkiä etsinyt! Nämä esiteltiin jo alkuvuoden Gloriassa, ja siitä asti olen käynyt ahkerasti Espritin sivuilla ja myymälöissä etsimässä näitä. Luulin jo, etteivät koskaan saavukaan valikoimaan, mutta sitten löysin nämä Brandokselta! Tänään kävin noutamassa Postista (ja tyylikkäästi sovitin näitä 37,5 -kokoiseen jalkaani Postitalon WC:ssä, kun pitää tilata aina koot 37 ja 38, grr). Myönnän, että joku pakkomielle mulle näiden saamisesta tuli, sillä eivät ole ihan täydelliset jalassa, KERRANKIN mulla on liian kapea jalka kenkiin! Yleensä taitaa olla toisinpäin…Mutta ihan sama, koko 37 oli hyvä ja nämä pidin. No eikö oo ihan söpöt?

Lisäksi pistäydyin Body Shopissa ostamassa uuden puuterin toissapäivänä rikkomani (tiputin asfaltille…) tilalle. Olen varmaan 10 vuotta käyttänyt tuota tiettyä Body Shopin kivipuuteria sävyä 02 ja siihen aina palaan, vaikka siinä sivussa jotain saamiani yritän epätoivoisesti käytellä. Koska lahjakortillani oli vielä vaikka kuinka paljon rahaa jäljellä, innostuin ostamaan myös pari kanta-asiakaskortilla tarjouksessa olevaa uutuusöljyä. Mä vaan pidän näistä Body Shopin ns. perustuoksuista, joita käyttävät suihkugeeleissä. Iho ja -hiusöljyihin ylipäänsä en ole yleensä mitenkään kovin ihastunut, mutta jotenkin nämä nyt vaan tarttuivat mukaan. Nämä käyvät kaikkialle: kasvoille, vartalolle ja hiuksiin.

Tässä mun vapaapäivän ostokset! Kaupunkikäynnin lisäksi olen hieman siivonnut ja kohta lähden jumppaan. Eli siis todella mielenkiintoinen päivä.

13 Comment

 1. Nova says: Vastaa

  On kyllä söpsäkät balleriinat, jo vain noilla kelpaa tepsutella =) Apua, nyt mun alko tekeen mieli noita Body Shopin öljyjä, voin kuvitella mille tuoksuvat <3

  1. Hyviltä. <3

 2. Pikkuprinsessan baltsut,sopii siis sulle =)

  1. Haha, kiitti vaan! 😀

 3. mäkin ostin tommosen öljyn kun en vaan voinut vastustaa! mansikkaisen ostin ja jos mä nyt mitään ymmärrän niin ihan hyvältä vaikuttaa – kasvoilla ja käsissä lähinnä oon käyttänyt. nopeasti imeytyy ainakin, ei jää semmonen perusöljylähmä tuntikaupalla kestettäväksi!

 4. Joo totta! Kuivuu hetkessä!

 5. No onhan nuo tosi söpöt kengät!

  Mitäs nämä Bodyshopin öljyt ovat? Pitänee käydä tutustumassa!

  1. Jotain uutuuksia. Imeytyvät tosiaan hetkessä, eli ei jää sellaista öljymäistä pintaa kovin pitkäksi aikaa.

 6. Söpön väriset ballerinat todellakin ^_^.
  Hei mites noita öljyjä käytetään?! Voiko niitä käyttää sekä kuivalle kropalle/naamalle kosteutuksen tapaan ja hiuksiin silottamaan, vai voiko käyttää suihkuöljynä iholle ja öljyhoitona hiuksille? Vai miten nuita käytetään 😀 ?
  Onko Body Shopilla muuten irtopuuteria?

  1. Ovat kuivalle iholle ja kuiville hiuksille tarkoitettuja. 🙂 Eivät ole mitään suihkuöljyjä! Kosteusvoiteen tapaan.

   Kai Body Shopilla irtopuuteriakin on, luulisin…en ole käyttänyt.

 7. Sinulle on haaste blogissani.
  Olet sen tainnut tehdäkin tosin..
  Mutta haistatin sinut silti =)

 8. Anonymous says: Vastaa

  Suosittelen kohtuutta, jos laittaa noita öljyjä hiuksiin. Voi taivas minkä limaletin sain aikaseksi, kun eilen pienen lorauksen haroin latvoihini, yök!

  1. Heh, joo. Mä oon kuitenkin hyvin pitkälti luopunu öljyjen käytöstä hiuksissani, koska joko en nää mitään vaikutusta tai sit laitan liikaa ja olen rasvaletti.

Vastaa