Synttäriarvonta nro 2

Tokan synttäriarvonnan aika! Palkinto toimitetaan voittajalle kahdessa eri osassa, mutta siis tässäkin voittajia on yksi.

Kuukuppi oli ehdottomasti tämän vuoden paras löytöni, enkä ole sen käytöstä todellakaan luopunut, vaan omistan Lunetten kuppeja tällä hetkellä kaksin kappalein, toista säilytän aina töissä (varmuuden vuoksi). Postauksen voit lukea täältä.

Yhden Lunetten kuukuppisetin blogissani arvoin tosiaan jo aiemmin, ja tämän palkinnon ensimmäinen osa koostuu samanlaisesta setistä. Arvonta silloin sai paljon innokkaita kuukupista kiinnostuneita osallistujia, ja syystäkin! Edelleenkin suosittelen kaikkia menkallisia naisia ostamaan tämän kupin (siis jos et voita sitä nyt tästä!). Omavalintaisen (väri ja koko) kuukupin lisäksi voittaja saa Lunette lempipesunestettä ja kuppipyyhkeitä, jotka ovat erittäin käteviä mukaan otettaviksi. Olen onnellinen, että saan taas arpoa näin hyvän ja hyödyllisen setin.

Eikä siinä vielä kaikki: lempparikosmetiikkasarjani IDUN minerals lahjoitti arvontaan ihan huikean hienon ja arvokkaan starter kit -paketin, joka sisältää meikkivoiteen (sävy Disa, joka on neutraali vaalea/keskivaalea), jokaisen iholle sopivan aurinkopuuterin, meikkipohjan tekoon soveltuvat, laadukkaat siveltimet (telineiden kera) sekä ripsiin pituutta tuovan Silfr -ripsivärin mustana.

Kiitos IDUN mineralsin, mun iho kestää meikkiä paljon paremmin. Tämä meikkipohja on nimittäin ainoa, joka ei saa ihoani reagoimaan, eli on todellakin aivan superhyvä. IDUN mineralsin meikeistä olen kirjoittanut täällä ja täällä.

Säännöt on samat: Arvontaan voi osallistua vain blogini rekisteröityneet lukijat (blogger tai bloglovin). Jos et tällainen vielä ole, niin nyt on korkea aika sellaiseksi ryhtyä! Aikaa osallistua on tiistaihin, 2.9. klo 18 asti. Jätä alle toimiva sähköpostiosoitteesi ja kerro, mitä kautta blogiani luet, JOS et ole osallistunut ekaan arvontaan (siihenkin voi siis vielä osallistua). Onnea arvontaan!

Kuvat ovat valmistajilta.

170 Comment

 1. Bloggerin kautta seurailen ja otan mukaan arvontaa =)
  hao@lailanet.fi

 2. Seuraan bloggerin kautta, mukana arvonnassa. alina.pyykkonen@hotmail.fi

 3. EevaM says: Vastaa

  Mukana, bloggerin kautta luen.

  eeva22@hotmail.com

 4. Bloglovinin kautta lueskelen nimellä Janita/laatikollinenlakkaa
  jansku410@hotmail.com

 5. Tuo starter kit! <3

  Bloglovinin kautta: Petra V.
  petra.j.tuominen (a) gmail.com

 6. Liisa says: Vastaa

  Bloggerin kautta luetaan, tämän nimimerkin takana 😉
  inthispartoftown(at)gmail.com

 7. Tiina says: Vastaa

  Ou, haluan testata IDUN mineralsia :O Tällä hetkellä seuraan bloglovinin kautta. 🙂 tintskukka(at)gmail.com

 8. Anonymous says: Vastaa

  blogilistan kautta lueskelen,
  ihanat arvontapalkinnot!

  annem.alonen@gmail.com

 9. Luen Bloglovinin kautta. Ihanat palkinnot! nittanne(at)gmail.com

 10. Bloggerin kautta 🙂 millanen2@gmail.com

 11. Myy says: Vastaa

  Uudelle kupille olis kyllä tarvetta! 🙂 Lukija molemmissa. pieninutturapaa gmail.com

 12. Täällä oltais mukana, joss se vaan onnistuu ilman julkista sähköpostin julkaisua 🙂

 13. En edelleenkään uskalla ostaa kallista kuukuppia sen takia jos se ei toimikaan mulla. 🙂
  Bloggerin ja Bloglovinin kautta.

  hopeapupu@gmail.com

 14. Nuka says: Vastaa

  Tähän on pakko osallistua; omalla hankintalistalla on molemmat, joten kelpais! 😉
  Bloggerin kautta seuraan.

  tiina.moskajarvi(a)gmail.com

Vastaa