Puhelimen kautta

tapahtumia

Viime viikot ovat olleet aika hulinaa ja valitettavasti se on näkynyt täällä blogissakin, vähän on ollut hiljaisempaa. Tekemistä riittää kyllä tulevina viikkoinakin, mutta yritän kovasti päästä joskus tännekin. Snapchatia (kissisheini) käytän kuitenkin aika usein ja instagramiinkin (@kissisheini) kuvia välillä eksyy. Tässä jotain viime aikaisia juttuja puhelimen kameran kautta.

Kevät on blogitapahtumien kulta-aikaa ja niissä onkin tullut nyt töiden jälkeen ahkerasti käytyä. Aina on kiinnostavaa tutustua uusiin tuotteisiin ja tietenkin tavata bloggaajakollegoita. Mm. Clinique ja Colosé ovat nyt ilahduttaneet.

paikkarit

Ihan parasta, jos iltapäivällä on aikaa nukkua päikkärit! Ja vielä parempaa, jos se tapahtuu kissaseurassa. Arska on vakkaripäikkäriseuraa, mutta viime aikoina Almakin on viihtynyt hetken vieressä.

vikapva

Perjantaina oli mun vika työpäivä Nelosella ja en vieläkään ole oikeen tajunnut, että huomenna en mene Sanomataloon. Aika monta vuotta tuli oltua Sanomilla, ensin printin puolella ja viimeiset 11 kk Nelosella.

koiriensyntskat

Eilen juhlittiin jätkien synttäreitä! Benkku täytti kolme ja Tora kaksi vuotta ja etenkin Benkku (=ranskis) oli ihan fiiliksissä synttärihumusta. Meidän Toralle lahjaksi viemämme, kuvassakin näkyvä köysipallolelu meni rikki heti, koska Benkku vähän innostui. Poikien synttärit ovat aina yksi vuoden kohokohdista.

Tämmöistä kaikkea viime aikoina on elämääni kuulunut. Lisäksi olen aivan ihmeissäni tästä ulkona vallitsevasta lämpötilasta, siis miten tää kesä taas tuli näin yllättäen?! Nyt lähdenkin ulos nauttimaan Rosan kanssa auringonpaisteesta ja myöhemmin äitienpäivää viettämään.

Ihanaa sunnuntaita!

4 Comment

  1. Salla says: Vastaa

    Hihhihiiiii, toi on ihan vakio, pallot menee paskaksi heti 😀 Mutta köydestä riittää iloa moneksi kuukaudeksi. Niitä jätkät repii ihan onnessaan iltaisin ja mä revin hiuksia päästäni 😀 Kiva kun kävitte!

    1. Kiva oli käydä! <3 Mä jotenkin tosiaan kuvittelin, että se olis kestävä. 😮

  2. RuuRuu says: Vastaa

    RAnskikset rikkoo aina kaiken 😀 😀

    1. Tuli mulle ihan yllätyksenä. 😀 Ajattelin, että Tora rikkoo jos joku. 😀

Vastaa