Liu Jo Jeans – sittenkin ne maailman parhaimmat farkut?

Pakkohan näistä farkuista on jotain kirjoittaa. Koska totuushan on, että tämän paremman näköisiä farkkuja on suhteellisen hankala -ainakin tällä hetkellä- jalkaansa vetää, sen näköjään tietää Kate Mosskin. Todella hintavat farkut ovat kyllä (n.140 eurosta ylöspäin), ja niistä ei ihan heti uskoisi vain kaupan hyllyllä nähtyään, että näyttävät todella hyviltä jalassa. Mutta kyllä näyttävät, jos vain osaa valita oikean koon (osa Liu Jo:n farkkumallien farkuista löystyy käytössä ainakin yhden koon verran). Eikä sitten missään nimessä saa lihoa tai laihduttaa!

Omani ostin Fashionstore.fi:sta ja toistaiseksi ovat kyllä ainoat laatuaan. Onneksi minulla oli pieni alennuskoodi takataskussa, muuten en ehkä olisi tällä hetkellä ainakaan tullut noita ostaneeksi. Periaatteessa olen valmis maksamaan sen 200 euroa farkuista, mutta…monetkohan farkut jo omistan? Aika saakelin monet. Ja olen G-star -tyttöjä henkeen ja vereen. Silti, Liu Jo Jeansit ovat kuitenkin erittäin hyvä lisä jo ennestään suureen farkkukokoelmaani. Liu Jo Jeansia myy myös ainakin Helsingin Stockmann.

Entäs sitten se Liu Jo:n farkkujen paljon kohuttu perseen-kohotus-efekti? No en tiedä siitä, mutta näyttävät kyllä hyviltä joka puolelta! Farkkujen leikkaukset on kyllä tehty niin, että tuovat peppua enemmän esiin.

Omat Liu Jo:ni ovat mallia Skinny Leg, Normal Waist, Classic Wash. Ja huom. tämä malli ei sitten ole mitenkään joustava, vaan täysin päinvastoin. Oma kokoni lähes kaikissa farkkumerkeissä on 28, ja tietenkin tilasin koot 27 ja 28, mutta pitipä vaihtaa kokoon 29, joka on juurikin passeli. Tai ainakin niinkun tähän asti.

Lämpimästi siis suosittelen näitä farkkuja kaikille, joilla sattuu olemaan pari saturaista ylimääräistä. Tai no, uusiin farkkuihin on aina varaa. 😉

1 Comment

  1. Anonymous says: Vastaa

    Ihan hyvältähän tuo… nuo farkut näyttävät!

Vastaa