Joulukalenterilempparit

Mullahan on se iki-ihana Benefitin joulukalenteri, jonka päivän luukun esittelen joka aamu Instagramissa (@kissisheini). Teen niistä jotain koostetta tänne bloginkin puolelle kyllä. Sitten mulla on pari raaputettavaa joulukalenteriarpaa. Näiden lisäksi käyn tietyissä joulukalentereissa täällä internetskulin puolella ja ajattelin kertoa niistä teillekin, vaikka tällä tavalla tietenkin vähennän radikaalisti omia voittomahdollisuuksiani…

Lushin joulukalenteri on tosi kiva! Jokaiselle päivälle on jokin ylläri. Toivottavasti arvontoja on paljon! Joku alennus myymäläänkin vois olla kiva… Ja onpas muuten herkullinen kuva tässä kalenterissa!

Espritillä on joka vuosi aina tosi huikea kalenteri, siis nytkin pääpalkintona hei Malediivien reissu…tuollaisten huippupalkintojen voittoon omalla kohdallani en kyllä jaksa uskoa, mutta ainakin jotain tosi hyviä alekoodeja olen tästä vuosittain lunastanut! Siellä on joka päivälle hauska tehtävä, jonka suorittamalla voi osallistua arvontaan.

Zooplussan joulukalenterissa on tarjouksia ja kaupanpäällisiä! Mä just vasta tein tilauksen Zooplussalle, mutta pakko silti joka päivä tsekata, oisko joku kunnon alennuskoodi joulukalenterissa tarjolla. Ne vois kyllä joskus vaihtaa tän joulukalenterin kuvituksen, joka vuosi sama!

Kosmebloggaajien joulukalenteri on tänäkin vuonna voimissaan, kauneusbloggaajat tekevät vuorollaan luukkuja blogeissaan. Minä laiskimus en taaskaan lähtenyt tähän mukaan, höh. Koska KYLLÄ OLEN VÄHÄN KOSMEBLOGGAAJAKIN, nih! Vähän harmittaa. Katsokaapa lisätietoja vaikkapa tästä Wasting Lifestyle -blogin postauksesta (sieltä löytyy muuten muitakin joulukalenterivinkkejä!)

Instagramin puolelta löytyy Hurraw-arvonta (@hurrawsuomi) joka päivä! Mä todellakin toivon voittavani joskus, sillä oon ihan koukussa näihin huulirasvoihin. Tälläkin hetkellä lakritsia huulilla…

Oisko teillä lisätä jotain kivoja nettijoulukalentereita? Käyttekste näitä tällasia läpi lainkaan?

Huomenna laitan tänne taas yhden kivan joululahjavinkin!

11 Comment

 1. Kookengän sivuilla arvotaan kanssa jotain päivittäin. Harmittaa kun Dermoshop poisti joulukalenterinsa, aiempina vuosina sieltä saattoi voittaa paljon bonuspisteitä tms.

  1. Ihan outo mulle! Dermoshop siis!

  2. Anonymous says: Vastaa

   Kyllä Dermoshopilla on tänäkin vuonna joulukalenteri. Itselleni tuli sähköpostiin siitä mainosta.. Kirjautumalla omilla tunnuksilla sisään niin löytyy 🙂

  1. Haha, just hyvä! Piti jakaa tää mun Facessa. :’D

 2. Must tuollaiset ”uuh, voit voittaa jotain-päivittäin-kunhan-vaan-muistat-spammata-ympäri-koko-maailmaa-ja-nettiä-koko-ajan-joulukalenterit” on jotenkin vaan niin.. blääh. Eli jätän ne suosiolla muille 😛 ja yleensä poistan mun feedistä ne, jotka spammaavat 😛

  1. Hehee, ei näissä tartte spammaa mitään! 😀

 3. MS says: Vastaa

  Mitä, onko Hurraw!:lla oma joulukalenteri?! Ja mä en ole Instagramissa! Rakastan noita huulirasvoja, ne on todellakin ihan parhaita! Lakritsi löytyy täältäkin ;D

  1. Niin on, mä meinasin just tänään tilata kookoksen ja vaniljan ja ja ja sit ku tajusin et haluan ne KAIKKI niin aattelin et ehkä mä käytän nää mun omistamat eka loppuun 😀

 4. Eläinrakkaille ihmisille on Korkeasaaren kalenteri http://www.korkeasaari.fi/ajankohtaista/muuta/joulukalenteri/, vaikka sieltä nyt ei voikaan mitään voittaa tai saada alennuksia. 😉

  1. Jee! Enhän mä muutenkaan voita mitään mistään. Ja yllä linkattu kissakalenteri on ihan SUPER, vaikka on ”vaan” kuvia 😀

Vastaa