Kyykkyjä ja mokailua

Jotain kuulumisiani tulis tässä!

-Tasan viikko Sonisphereen! Toivottavasti festaripäivä on lämmin ja aurinkoinen! Rannalla kun ei oo yhtään kivaa jos tuulee tai sataa. Haluaisin ottaa kameran mukaan, mutta en tiedä, miten mikrojärkkäreihin suhtaudutaan. En ole saanut vastausta tiedusteluihini. Otin keskiviikon vapaaksi töistä, jotta pääsen kenties vähän aikaisemmin festaroimaan.

-Ostin ensimmäisen crossover-laukkuni, postipateversiona ja olen siihen kovin tykästynyt. Aitoa nahkaa, joten halpa ei ollut, ja aika pienikin se on, mutta syrjäytti heti kaikki muut veskani (niitä ei muuten montaa ole). Merkki on niinkin trendikäs kuin House Doctor, joka ei enää näitä laukkuja edes valmista.

-Olen taas todella vittuuntunut asunnon omistaja. Hoitovastike nousee ja viime vuoden ”alhaisista” vastikkeista johtuen joutuu nyt pulittamaan parin kuukauden extravastikkeet. Haaveilin pienestä ulkomaanmatkasta kesälle, mutta tässä ollaan taas: ei ole varaa, koska kaikki menee asumiseen. Silti, joku tosi halpa äkkilähtö voisi houkutella. Jonnekin, missä ei voi vahingossakaan shoppailla mitään!

-Tarvitsen uuden läppärin (tämäkin vielä). Tai edes jonkun vekottimen kotiin, jolla päivitän blogia ja kiusaan FB-kavereitani ziljoonilla kissakuvilla. Toisaalta kun läppärin kanssa tilanne on nyt se mikä on (todella huono), niin onpahan iltaisin aikaa tehdä muutakin kuin jumittaa koneella!

-Tein taas tilauksen iHerbiin. Tällä kertaa tilasin lisää sinkkiä, lisää maitohappoa ja uutena Questbareja. Jotka möin heti eteenpäin, koska ovat AIVAN LIIAN MAKEITA eikä se koostumus vaan toimi. Ääääääh, ärsyttää!

-Niin kätevä ja maailman paras keksintö kuin kuukuppi onkin, sen kanssa on syytä olla varovainen. Onnistuin nimittäin kaatamaan kuukautisveret työpaikan vessassa housuilleni. Viereisessä kopissa oleva nainen varmasti ilahtui ”fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck!” -huudostani. Tämä ei silti masenna minua, koska kuukuppi nyt vaan on se maailman paras keksintö.

-Toivon jotain ruokavaliohurahdusta tapahtuvaksi, koska viime aikoina suklaa on ollut salaattia maistuvampaa. Vaikka, noh, ”Chocolate comes from cocoa, which is a tree that makes it a plant. Chocolate is salad.”

-T-paita -kelien myötä olen huomannut, miten ihmiset ovat alkaneet puhua mun uudelle tatuoinnille. Näinkin iso ja näkyvällä paikalla oleva tatuointi tottakai saa huomiota osakseen, mutta huvittaa silti, miten keskusteluvastapuolen katse siirtyy niin helposti mun käsivarteen. Huvittavimpia ovat silti ”saako sitä koskettaa?” -kysymykset. Juu, ei se siitä mihinkään kulu.

-Tein tähän astisen elämäni rankimman treenin toissa päivänä ja olen nyt kuolemaisillani lihaskipuun. 300 kyykkyä (painojen kera toki) ei ole naurun asia. Oli siellä toki muutakin ohjelmaa. Ja nyt sattuu niin helvetisti!!!

Mutta ihan kivasti mulla kuiteski menee (kunhan ei tarvii kävellä). Mites sulla?

28 Comment

 1. Nina says: Vastaa

  kerrothan, mitä sulle vastattiin mikrojärkkäreistä ja sellaisen mukaan ottamisesta 🙂 Samaa olen pähkäillyt ensi keskiviikon osalta. Ihanan lyhyt festarireissu, sillä asun melkein kivenheiton päässä.

  1. No kun ei ne vastaa yhtikäs mitään. Perkele. Vuosi sitten Rock the Beachissa mulla oli mikrojärkkäri, mutta sillon mulla oli myös pressipassi, joten tuollaiset kamerat olivat sallittuja ainakin passin omaaville…tosin kyllä ne kovasti siellä pyörittelivät munkin kameraa.

  2. No sain vastauksen. Mikrojärkkäreitäkään ei sallita, ainoastaan pokkarit ja kännykkäkamerat. Voi lol.

 2. nea says: Vastaa

  En tiedä, mikä on crossover-laukku 🙁 Mutta googlaan heti tämän jälkeen 😀 Voi Alma, mitkä peuransilmät :-* Ja tulikin mieleen, että pitää itsekin ostaa lisää sinkkiä. Ja hakea yksi QuestBar – toimitus 😀

  1. Emmäkään tiennyt aiemmin. 😀

  2. RainDrop says: Vastaa

   Odotin koko postauksen kuvaa siita laukusta, koska mullakaan ei ole hajuakaan 🙂 Pakko kai itekin googlata sitten.

  3. Sorry 😀 😀

 3. Niina says: Vastaa

  Siis anteeksi? 300 kyykkyä? Hullu! 😀

  1. Joo, ei tosiaankaan tervettä touhua. En palaudu tästä ikinä. En ikinä.

 4. Elisa says: Vastaa

  Huh mikä kyykkymäärä! Apua!! :O

  Hih, mulla on tapana silitellä miehen tatuointeja… 😀 No ku ne on niin kivan näkösiä! Ja mua vaan aina jaksaa ihmetyttää, et siellä ihon alla on oikeesti mustetta, siis wau. Helposta mäkin näemmä innostun…

  1. Jos joskus joudun vielä tekemään ton saman treenin (ja varmasti joudun, sitä en epäile yhtään), niin otan HUOMATTAVASTI pienemmät painot alotukseen. 😀

   Mäkin usein mietin tatuoinnin hassuutta. 😀

 5. Salla says: Vastaa

  Myit ne?? Mikset mulle?? 😛

  1. Noku ne vähän niinku meni käsistä. 😀

 6. Satu says: Vastaa

  Mieletön kyykkymäärä o_O oot rautaa!

  Mä en uskalla koskea tatuointeihin, kun ällöttää ihon alla oleva muste 😀 kuvia voisin ihailla vaikka vuorokausia putkeen mut koskemaan en pysty!

  1. En todellakaan oo. Oon tehny kyykkyjä tänä keväänä ihan todella vähän, joten mulla oli jo siihenkin nähden liikaa painoja tossa treenissä…väsyin jo puolessa välissä ihan totaalisesti ja nyt on tosiaan olotilat sen mukaset. 😀

   Haha, ällöttää! Eihän se missään tunnu. 😀

 7. Mahtava kuvasarja! 🙂

  1. Höh, oli ihan väärässä järjestyksessä! NYT on oikeassa. 😛

 8. Anna says: Vastaa

  Mitä maku tilasit Questeistä? Hitto kun niillä olisi joku sellainen tasting pack, missä tulisi kaikista mauista yksi patukka! Ostaisin heti.

  1. Cookies & creamia (maku jees, mutta aivan liian makeeta!) ja cashew-kookos, joka myös makeeta, mutta koostumus suurin ongelma.

   Ei oo mun juttu nuo, harmi. Ja joo, 12 kpl on yhessä laatikossa. Kannattaa siis ostaa testiin yksittäisiä Suomesta ja testata, mikä maistuu. Yleensä jos maistuu, niin aika moni maistuu. 😀

 9. Panda says: Vastaa

  En ole koskaan ymmärtänyt miksi ihmiset haluavat koskea tatuointeihin 😀

  Minulla kovin moni haluaa hipelöidä pistetatskaa ja sitten ihmetys on suuri kun sitä pystyy ihan oikeasti -koska koho- lukemaan jos vaan osaa.

  1. Oho, en tiennykää! 😀

 10. Alma + sinisilmät + pahvilaatikko <3

  1. 😀

 11. memmi says: Vastaa

  Apua, miten sä selvisit loppu työpäivän kuppiepisodin jälkeen?? 😀

  1. Oli onneks tummat farkut jalassa. Hinkkasin tietenkin niin hyvin veret pois kun vaan pystyin, mutta toki se näkyi jos kunnolla katsoi. 😀

  2. Oiskin ollut ihan tosi kivaa, jos ois ollu vaaleet housut… 😛

 12. Myy says: Vastaa

  Täällä kanssa yksi vastikekiukku! Nostivat sitä vuosi sitten ensimmäisen asuinvuoden jälkeen ja nyt toisen asuinvuoden jälkeen nostivat vielä enemmän..

  1. Joo, kyllä se nousikin aika äskettäin, mutta näköjään on sitten vielä aika paljon pulitettavaa menneestä…

Vastaa