Huipputuote! (Ja aion myös arpoa yhden sellaisen!)

Tuossa kesällä testasin tämän jaappanilaisten ihmekeksinnön, eli jalkojenkuorintasukat ja pakko se on vaan myöntää, että toimivat ihan yhtä hyvin kuin kaikki Googlen kautta löytyneet -karmeat, älkää katselko niitä liikaa- videotkin todistavat. Citydealin kautta innostuin sitten ostamaan näitä pari lisää ja YMMÄRTÄÄKSENI mun piti saada 2 kpl, mutta Kusti polki näitä 4 kpl ! Joten hyvä tilaisuus arpoa halukkaiden kesken yksi kappale eli ko. paketti sisältää kaksi ihmekuorintasukkaa. Mä en nyt tällä hetkellä saa aikaiseksi omakohtaista näyttöä tän toimivuudesta, mutta voitte vilkuilla sellaisen esim. MouMoun blogista.

Olin tosiaan hieman skeptinen tän homman suhteen, etenkin kun ei moneen päivään käytön jälkeen tapahtunut yhtikäs mitään. Mut sitten iho kuoriutui tosi kiltisti ja tuloksena oli vauvveliinienkin ihoa pehmeämmät räpylät! Ja on muuten vieläkin, tosin mulla ei ole koskaan mitkään ongelmajalkapohjat olleetkaan -> en ole ikinä mitään jalkaraspia käyttänyt, ja ymmärtääkseni just sellaisen takia se iho tulee lopulta kovemmaksi jalkapohjista. Tän homman avulla iho sen sijaan kuoriutuu itsestään pois, eli mitään hankausta ei tarvitse -EIKÄ EDES SAA- suorittaa! (Paketissa on muuten suomenkieliset ohjeet.)

Jos siis kiinnostaa voittaa tällainen, niin jätä kommenttikenttään mulle joku kiva postaustoive. En kyllä lupaa toteuttaa niistä yhtäkään. 😉 Muista myös sähköpostiosoite, jotta voin urkkia sitten voittajalta osoitetiedot!
Ja ei, sun ei tarvitse seurata tätä blogia Bloglovinissa eikä Bloggerissa eikä unissasi, eikä edes tarvii näytellä, että tykkäisit tästä yhtään! Riittää, että haluat jotain kivaa ja ilmaista. Ja jos halukkaita tulee enemmän kuin yksi, suoritan arvonnan torstaina, joskus ennen Mentalistia.

10 Comment

 1. Postaustoiveeni: Miksi juuri burmakissa?

 2. Aija says: Vastaa

  Onko pakko keksiä joku postausaihe…? Hm, ihan mikä vaan käy. 😀 Arvatenkin käy selville, että nuo ihmesukat kiinnostavat, korppujalkani olisivat kiitolliset.

 3. shamaani says: Vastaa

  Postaustoive: Lisää arvontoja! chopyourfingers@hotmail.com

 4. volyym says: Vastaa

  no öööööööööööööööööö postaustoiveeni: sun peruspäivä :—)

  lauravolyym@gmail.com

 5. Hei näähän on ihan toteutettavissa olevia!

 6. Mari says: Vastaa

  Mää en osaa toivoa mitään, kun oon vaan vieläkin onnellinen pelkästään siitä, että bloggaat! 🙂

 7. LauraL says: Vastaa

  Tee postaus sun lempi asioista, esim. blogit, eläin, vaate, tv-sarja, elokuva jne. Sillai ettei sitä lempparia vaan lätkästä siihen vaan vois vaikka edes yhdellä lauseella vähän avata sitä 🙂

  lauratsl_84@hotmail.com

 8. Ruu says: Vastaa

  Reiskasta on aina kiva lukea postauksia, vaikka sen lemppari lelut 🙂
  ruuruli@gmail.com

 9. Minä says: Vastaa

  Esittele kotisi kuvien kautta 🙂 Kiitos,

  norskivenski@gmail.com

 10. June says: Vastaa

  Perinteinen toive: päivä kuvina. 🙂

Vastaa