Hulluutta

Hullut Päivät on tulossa taas, tarkemmin sanottuna 5.-9.10. Joskus nämä olivat ihan pakollinen juttu ja muistan juosseeni jonkun tyhmän tavaran perässä heti kun ovet aukesivat, mutta enää en oikeastaan jaksa (vanhuus). Viimeksi tosin kävin ostamassa juomalaseja, mutta nyt kuvastoa selailtuani en löytänyt lähes mitään niin kivaa, että jaksaisin lähteä siihen tungokseen. Kokosin kuitenkin muutamia ostamisen arvoisia juttuja tuohon ylös ja himoittavin on ehdottomasti nämä ranskalaiset ihanuusleivokset. Joskin ovat muka jotain ”Mini-Macaroneja”, eli: turhan pieniä. 🙁 On niitä sentäs 12 kpl, hinta yhteensä 6,95 eur ja myynnissä torstaina. Ne on niin söpöjä ja niiiin hyviä.

Halvalla lähtee myös lempparikuivasampoota ja parasta silmämeikinpoistoainetta, sääli tosin että ostin sitä juuri 3 putelia jemmaan…Tatuointikirja kiinnostaa myös ja Paul Frank-sukat. Joulukin kai lähestyy ja kalsarit on must-joululahja. Herkkuperseenä bongasin tietenkin myös italialaista jäätelöä.

Kuvastoa selaillessani huomasin kyllä taas selkeästi sen, että suurin osa kamoista on aina sitä samaa (taas oli niitä lasejakin, joita innolla ostin keväällä). Eikä ne oikeasti edes ole kovin halpoja, ihmiset näkevät vain pelkkiä keltaisia alennuskylttejä ja hulluiksi tulevat. Vaikka ei kai siinä mitään pahaa ole. Mutta: kaikki kamat sais kyllä olla myynnissä jokaisena pirun päivänä, ei kai siellä nyt joka päivä kukaan jaksa juosta! Eihän?

4 Comment

 1. Mun käsittääkseni ne tuotteet jotka tulee myyntiin esim. keskiviikkona, ovat myynnissä sitten niin kauan kuin tavaraa riittää..
  Tosin se on kyllä ärsyttävää, jos joka päivä tulee jotain myyntiin jota voisi ostaa, niin silloin täytyy tosiaankin rampata siellä joka päivä (vai tarkoititko just tätä tuolla?) 🙂

  Tuon Lumenen simämeikinpoistoaineen voisin kyllä kotiuttaa ja ehkä Klippoteketin myös, tosin viime kerralla ne oli heti loppuneet :/.
  Sitten ajattelin käydä katsomassa muutamaa toppatakkia, jotka oli 30-40e paikkeilla, jos vaan ehdin ennen kuin loppuun myydään :p
  Ja Herkkuun pitää ehdottomasti suunnata ja perinteiset suklaat ostaa myös :D.
  Katsoin myös, että olisi urheiluliivit myynnissä, mutta pitää käydä ensin Intersportissa kyyläämässä, minkä hintaisia siellä on, kun olisi lahjakortti käytettävänä sinne :).

  Yleensä itse oon ostanut vain kosmetiikkaa ja juurikin suklaata ja herkun puolelta jotain kivaa. Vaatteita en oo koskaan jaksanu sinne ryysikseen lähtä sovittamaan… Saa nähdä, miten nyt käy 🙂

 2. Näinpä taitaa tosiaan olla, eli jos tuotteita jää yli niin ovat myynnissä muinakin päivinä. Huomasin myös halvat New Yorkin lennot jälkeenpäin, 479 menopaluu…hmmmm. 🙂

 3. LauraL says: Vastaa

  Oon käyny hulluilla päivillä yhden kerran ja se oli sekä ensimmäinen että viimeinen kerta. Ei kiitos enää sitä tungosta. Voin ihan hyvin maksaa hitusen enemmän tuotteesta, jos saan katsella ja kulkea rauhassa ja välttää pitkät jonotukset.

  Vaikka kylläkin toi tatskakirja kiinnostais, mutta..

 4. Jep harvemmin tulee itsekään lähdettyä kovin helposti, ainakaan jonkun yhden jutun takia, ellei sitten muutenkin ole asiaa niille kulmille. Teininä kyllä niiden Paul Frank -paitojen perässä juoksin…! 😀

Vastaa