snog me senseless

Pidän itseäni jonkinlaisena huulirasvaexperttinä, sen verran kuitenkin tulee sitä mönjää huulille päivittäin ladattua. Olen jo useammankin kerran ehtinyt hehkuttaa Smith’s Minted Rose -huulirasvaa, mutta myös anatomicalsin ”snog me senseless” minty tingling lip balm on aikas loistava. Todella rajusti mintulle tuoksuva ja maistuva huuligeeli tuntuu huulilla…no, ei yhtään hassummalta. Varma valinta todellisille mintun ystäville JA FLUNSSAISILLE, sillä tämä aine tuntuu nenärööreissä asti. Anatomicalsin muutkin tuotteet taitavat olla tutustumisen arvoisia, ainakin erilaiset kylppärituotteet (saippuat, suihkugeelit) vaikuttavat tosi fresheiltä ja kohtuuhintaisilta:

Voitte tsekkailla enemmän osoitteesta anatomicals.com.au . Ja Suomen Kicksit myyvät näivät, sekä ystävämme beautybay.com ,yllä olevat kuvat siis jälkimmäisestä.

Tulipahan taas mainostettua oikein urakalla! Ja mun kun piti vaan kertoa mainiosta huulirasvasta…

3 Comment

 1. LauraL says: Vastaa

  Tekis mieli kokeilla jotain noita anatomicalseja, mutta kun on jo valmiiks kaapit väärällään kaikkia purkkeja ja purtiloita niin vähän pitäis rajottaa tota ostelua 🙂 mutta ehkäpä voisin tollasen huulirasvan ostaa, kun meneehän se pieneen tilaan…
  Mites noi hinnat, onko suomessa kuinka paljon kalliimpia?

 2. Ilkeä ihminen! Taas mun vähennysprojektia yritetään sabotoida ;(.
  Onneksi täällä ei oo lähimainkaan Kicksiä… 😀

 3. On halvempia tuolla beautybayssa. Näköjään postarit on Mainland Europe nykyään 4 euroa, eli enpä osaa kyllä sanoa, kumpi tulisi halvemmaksi 😀 Näyttäis tuo huulirasva tuolla olevan vähän erilaisessa putelissa: http://www.beautybay.com/skincare/anatomicals/snogmesenslesslipbalm/

  En kyllä yhtään muista, mitä maksoin siitä Kicksissä, paitsi että sillon toi sarja oli ihan vasta tullut ja siinä oli joku 10-20 prossan alennus ja sopivasti olin uutta huulirasvaa vailla eli toisin sanoen hukannut kaikki ne sadat huulirasvaputelit jonnekin laukun pohjalle 😉 Tuo kyllä pysyy huulilla tosi hyvin, ei tartte olla koko ajan lisäilemässä. Ja teen parhaani sabotoidessani vähennysprojektejanne 😀

Vastaa