Tatskaajia telkkarissa!

Haluan ihan hirveästi uuden tatuoinnin, mutta yritän tässä kovasti estää itseäni hankkimasta sitä ihan vielä. Jos tällä kertaa eka vähän syvemmin mietittäis ennenku otettais. Veikkaan kuitenkin, että saan aika melko pian uutta väriä ihooni, sillä pian alkava uusi sarja tuskin ainakaan helpottaa tatuointihimotuskiani…

Olen vain muutaman jakson ajan ehtinyt seurata erilaisia jenkkien tatuointistudio-ohjelmia, mutta suomalaiset versiot kaikesta kiinnostavat tottakai. Tatuointistudio HelsINK alkaa 8.4. vitoskanavalla ja jatkuu huikean 32 jakson ajan ja SITÄ TODELLAKIN ODOTELLESSA. Ilmeisesti Mungolife-Annakin pistäytyy ohjelmassa? Ja ihmettelen suuresti, jos ei Natakin! Tatuoijat ainakin vaikuttavat kiinnostavilta persoonilta, käykää vaikka katsomassa esittelyt täältä.

Kiinnostaako tällainen teitä? Lainkaan?

Niin, ja tämä saattaa myös ehkä vähän auttaa valitettavasti liian lyhyeen loppuneen Jutan tuottamaan puutostilaan…

27 Comment

 1. Mmmikä tämä on! Eka ajatus oli ”voi luoja ei ei ei” koska mua jostain syystä aina nolottaa kun suomalaiset menee ja tekee perässä kaiken ameriikan malliin, mutta kun vähän aikaa makustelin ajatusta suomalaisesta tatuointiohjelmasta niin kyllä mua kieltämättä alkoi kiinnostaa. Noita jenkkiohjelmia kun en enää ole pariin vuoteen jaksanut edes seurata, hehe. Mutta ehdottomasti laitan kyllä muistiin! Hyvä että teit tästä postauksen, hehee, muuten olisi varmasti mennyt ihan ohi tämäkin. Nimim. ”Aijoo meillä on telkkarikin”

  1. Joo en oo vielä nähny tästä itsekään yhtään mainosta missään, mutta luulis niiden pian pärähtävän joka puolelle (jos eivät jo ole, mä elän välillä jossain tynnyrissä…).

   Mutta joo, vähän sama ekat fiilikset kun sulla, mutta nuo tatuoijat vaikuttavat aika hauskoilta…ehkä tämä on ihan onnistunut juttu! Toivotaan niin. 🙂

 2. Sonia says: Vastaa

  Kas, tuo mies on tehnyt minuun useamman reiän.

  1. 😀

  2. sama! lassi ♥

 3. Ruu says: Vastaa

  Voi luoja, en ymmärrä mitä tuo Tarkkinen tuolla tekee, Suomessa olisi niin hyviä tatuoija naisia, ja valittiin Tarkkinen, no ehkä se taito ei ollut se syy miksi näin … Ja saas nähdä onko hyvä, ei kamalan suuret odotukset kyllä ole, mutta pakko sitä on ainakin yksi jakso katsoa.

  1. Hmm, mietinkin, että pitäiskö se tietää?

  2. Ruu says: Vastaa

   Taitaa olla kuuluisampi glamourmailleilusta ja tallinna ohjelmasta kun tatuoinneista, tekee siis ihan omassa liikkeessä myös tatuointeja, ja ymmärtääkseni on harjoittelijana tuolla (tai ainakin jotenkin tuohon suuntaan nuo bodymodissa vihjaili… ) ((ja tarkkinen ei saisi tatuoida minuun edes ilmaiseksi mitään, ei oikein toistaiseksi ole tuo työn jälki vakuuttanut.. ))

  3. Hmm…Joo näin tuntuu moni olevan mieltä!

 4. Tatuoinnit kiinnostaa aina.
  Ohjelma ei.

  1. Hö, älä oo aina niin tyly! 😀

 5. LauraL says: Vastaa

  Kyllähän tota on pakko kattoo, vaikka pieniä ennakkoluuloja sarjaa kohtaa on. No saas nähdä..

  1. Jep!!

 6. Anonymous says: Vastaa

  Odotukset ei tuosta ohjelmasta oo kyllä korkeella, mutta varmasti tulen kattomaan jokaisen jakson. Sen verran, mitä kuitenkin olen tatuoijien kanssa ohjelmasta jutellut, ei kellään ole juurikaan rispektiä ko. formaattia kohtaan. Suurin osa ohjelmaan pyydetyistä ammattilaisista kieltäytyikin, joten en yhtään ihmettele että siellä nähdään sitten pari tv:stä tuttua tatuoijaa.

  1. Kun ohjelma tulee 3 x viikossa, ovat varmaan puolen tunnin jaksoja. Ne jää kyllä monesti vähän köyhiksi, paljon kertausta ym. Mutta joo, tulen ainakin ekat jaksot minäkin aivan varmasti katsomaan.

 7. Mä katoin jopa yhden jakson Ruotsin tota ohjelmaa. Vaikka tatskat kiinnostaa, niin oli kyllä aika skeida ohjelma.. Mä en kestä näitä realitysarjoja ollenkaan.. taitaa aiheet loppuu kun ruotsissa tehdään nyt jotain ohjelmaa missä ”julkkikset” laitetaan tekemään uimahyppyjä. Vähän randomii… Mistä ei vielä oo tehty realityteeveetä? Terv. I hate everything.

  1. Äähh. Joo, no mua aina kiinnostaa kyllä monet suomiversiot näistä realityistä, mutta en välttämättä sit jaksa katsoa ekaa jaksoa pidemmälle…nykyään on niin paljo hyviä sarjoja et ei tarvii kattoo mitään puoliväkisin jos ei kiinnosta. 😛

 8. Ehdottomasti täytyy katsoa, jos ei muuten niin tatskojen takia 🙂

  1. Jeah!

 9. Nonnu says: Vastaa

  Valitettavasti näissä reality-tatskaohjelmissa sivuosassa ovat ne tatuoinnit. Ainakin Ameriikan versioissa. LA Ink keskittyi lähinnä siihen kuinka paljon liikkeen henkilökunta kehitti draamaa keskenään Kat von D:n hokiessa taustalla ”dude, that’s cool”-lausetta huulet törröllään.

  Näin yks päivä Nykin versiosta pätkän jossa häärää Miami Inkistä tuttu Ami James. Ihan oli näköjään sitä samaa paskaa kuin tuo Losinkin versio.

  Voi olla, että Suomi yllättää ja tuo ohjelma on tosi hyvä 😀 Kamalat epäilykset on kyllä silti asiasta.

  1. Mua ärsyttää kans, että LA Ink meni ihan draamaks ja NY Inkissä nyt ei ekasta jaksosta lähtienkään oo keskitytty niin tatuointeihin ollenkaan. Oon kattonu sitä sen eka kauden ja ihan skeidaa :/

 10. Pahasti pelkään, kun kyseessä on kotimainen ohjelma, että seon ihan shaissea mutta pakkohan sitä on silti kattoo – tää ranne tykyttäen! ;D

  1. Hahaa! Kuvaa!!

 11. Anonymous says: Vastaa

  Mieluimmin Jutta kuin tatskat, ainaski omalla iholla. Ohjelma varmaan OK.
  Frendin psykologitutun mukaan tatskat ja hyvä itsetunto eivät kuulemma viihdy samassa kehossa 😛

  1. O-ou…Mul on semmonen tatskahinku taas että oksat pois! Aion varmaan viimeinkin toteuttaa yhden pitkäaikaisimmista tatskaunelmistani. O-ou. Itsetunnosta en tiijä, varmaan heikko. 😀

 12. Ei saatana, tämä on kyllä sellainen ohjelma että en meinaa katsoa kyllä yhtäkään jaksoa. Ja syynä nimenomaan juurikin tämä ”pinup” Tarkiainen jonka tatuoinnit on niin hirveetä scahissea että tekis mieli uittaa silmät hapossa! Lisäksi siellä ramppaa sit kaikenmaailman mungoannat ja samuhaberit ja vittu tauskit sössöttämässä että joo nyt mä otan tän tribaalin mun mummon edesmenneen kultakalan muistolle. Eli katsomatta paskaa!

  1. Haha repesin 😀 ! Voit hyvinki olla oikeessa 😀

Vastaa