Trooppinen hetki

Lähdin mukaan Reddvillen SheSocial -kampanjaan, joka koski Hawaiian Tropicin tuotteita. Mulla on jo ennestään todella hyviä kokemuksia tästä aurinkosuojasarjasta, ja koska tämä saamani paketti oli niin vau, haluan kertoa tästä myös teille. Koska tekin voitte nyt voittaa samanlaisen itsellenne.

Paketti sisältää Hawaiian Tropicin kuivaöljyä (SPF10), after sun -voidetta, aurinkosuojavoiteen (SPF30) ja rusketusöljyä, ja etenkin tätä jälkimmäistä RAKASTAN. Tällaiset rusketusöljyt oikeasti auttavat rusketuksen tarttumisessa! Minähän en Suomessa juurikaan rusketu (enkä myöskään pala), joten tällaiset öljyt hjelppaavat ihan pirusti (koska kyllä, rakastan rusketusta). Yleisesti ottaenkin Hawaiian Tropicin tuotteet ovat tosi kivoja käyttää, hyväntuoksuisia ja kestävät hyvin hikoilua. Mulla oli pari Hawaiian Tropicin putiloa mukana Brasiliassakin. Lisäksi tykkään purtiloiden raikkaasta lookista.

Ja nyt sinäkin siis voit voittaa kaikki nämä ja lisäksi tällaisen hauskan auringolta suojaavan hatun. Kilpailuun osallistutaan lisäämällä kuva trooppisimmista hetkestä Instagramiin hashtagilla #hawaiiantropicfinland . Lisää kilpailusta täällä. Kilpailu on käynnissä NYT ja jatkuen 23.5.2014 saakka. Reddvillen ja Hawaiian Tropicin edustajista koostuva tuomaristo valitsee kolme inspiroivinta voittajakuvaa, jotka julkistetaan Reddvillen sivuilla sekä Facebookissa.

Nyt vaan niitä trooppisia hetkiä kuvailemaan. Minä pötkin tämän kesän näiden avulla! Ja jos tästä kesästä ei prkl tule lämmin, niin ihan varmasti suuntaan talvella johonkin kauas niitä auringonsäteitä hakemaan!!!!

P.S. Olen siis edelleenkin mukana Reddvillen ilmaistampoonijakelussa, vaikka ihan joka kuukausi ei sieltä mitään tulekaan ja sitten saattaa kerralla tulla kaksi pakettia…tai ei yhtään mitään. Noh, kuitenkin. Vaikka siirryin vahvasti kuukuppikuntaan, saatan kuukautisten ollessa ihan lopussa käyttää yhden tai kaksi tampooniakin. Lisäksi tällaiset extrakamppikset ovat oikein piristäviä.

11 Comment

 1. Satu says: Vastaa

  Hittovie.. Mun elämässä ei oo mitään trooppista, joten en voi osallistua kisaan 😀 noi on varmasti hyviä!

  1. Lavastetta vaan kehiin! 😀

 2. Taika says: Vastaa

  Suomen olosuhteissa ”trooppisten” kuvien ottaminen on ehkä hieman paljon vaadittu. Ehkä pitää lavastaa joku palmutilanne niin saa osallistuttua, Hawaiian tropic on <3

  1. Totta turiset. Mut onneks tää kisa on ymmärtääkseni vaan suomalaisille, joten sitä suurta vertailukohtaa ei välttis oo. 😀

 3. bubbs says: Vastaa

  Mun poikaystävä tuossa olan takana pyytää lisää postauksia Almasta!

  1. Heh, hänen toiveensa toteutuu pian. 😀

 4. Anonymous says: Vastaa

  Juu, tämä Reddville on kyllä hassu juttu.. Alusta asti ollut mukana ja täyttelin heidän kyselynsä ja vastailin kaikenmaailman kysymyksiin ties mistä intiimivaivasta.. Yhden ilmaisen tampoonipaketin tähden… 😉

  1. Jep, kummallista toi kyllä on.

 5. Anonymous says: Vastaa

  Miten tota tanning oilia olis tarkoitus käyttää, kun siinä ei ole suojakerrointa? Alle vai päälle suojakertoimista tavaraa? Oli pakko ostaa, ja sit vasta leikkaa että tää varmaan kärtsää kivasti ilman suojakerrointa 😀

  1. Jep, siinä ei oo suojakerrointa lainkaan. Itse laitan sitä öljyä suojakertoimen päälle!

  2. Anonymous says: Vastaa

   No tähän tulokseen tulikin kun jaksoin ajatella loppuun 😛

Vastaa