Uutta kissanhiekkaa (+ arvonta)

Nyt tuli se hetki, kun koen olevani oikeasti kissablogin kirjoittaja. Sain nimittäin testiin laventelin tuoksuista PrimaCat -kissanhiekkaa. Tai no minähän en itse tätä mitenkään testannut, sen osuuden hoitivat pojat. Ja hyvää hiekkaahan se, ei mulla ole tasan mitään valittamista, eikä taida olla poitsuillakaan. Hyvin paakkuuntuu eikä pölyä. Mikrohiekkaa suosin ja siinä pysyn, kristallit on kokeiltu ja pelletteihin en taivu. Hajusteetonta kissanhiekkaa ostan yleensä, jos sitä vain on, mutta ei mua joku baby powderkaan hirveästi häiritse. Ja tätä laventelia mä en tässä kyllä hirveästi edes haista, joten ei ole todellakaan voimakas tuoksu.

Itsepäisesti en usko, että tällaista arvontaa on ollut aiemmin missään blogissa, eihän? Haluan olla ensimmäinen bloggaaja, joka arpoo kissanhiekkaa! Nyt siis suositaan kissojen omistajia, ellei joku muukin sitten saa jotain kicksejä kissanhiekasta…Yksi 8 kg pussi laatuhiekkaa lähtee yhdelle lukijalleni (toimitetaan postitse). Täältä lisätietoa tuotteesta. Heitäppäs siis toimivaa sähköpostiosoitettasi alle ja kerro samalla, mitä hiekkaa kissasi käyttää tällä hetkellä? Ja onko PrimaCat tuttu? Arvonta päättyy ihanasti ystävänpäivänä 14.2. klo 12.

77 Comment

 1. Sara says: Vastaa

  Evercleania käytetään meillä ja siitä yleensä sitä laventelin tuoksuista, joten tätä olisi siksikin kiva kokeilla! PrimaCat on entuudesta tuttu ruokapuolelta.
  mylittlebookofbeauty(at)gmail.com.

 2. Anonymous says: Vastaa

  Tällä hetkellä käytössä Golden Greyn mikrohiekka. Uusia hiekkalaatuja olen aina kuitekin valmis kokeilemaan (tai kissani on), joten osallistun arvontaan. 🙂 Primacat on mulle tuttu merkki lähinnä vuokamärkäruoistaan, joita jossain välissä ostelin kissalleni.

  -heisi
  ceran(at)luukku.com

 3. Jennipenni says: Vastaa

  Primacatilta olen joskus testannut herkkutikkuja, mutta muuten merkki on tuntematon 🙂 Itselläni (tai siis kissallani) on tällä hetkellä käytössä Compact Caren vauvantalkintuoksuinen hiekka.

  jennuska@hotmail.com

 4. Anonymous says: Vastaa

  Käytetään tällä hetkellä Rainbow’n paakkuuntuvaa hiekkaa, joka toimii kyllä ihan hyvin, mutta pölyää aika paljon… Primacat on tuttu merkki ja kerran mies olikin ostanut Primacatin hiekkaa, joka oli sellaisessa pahvilaatikossa. Toinen kissoistamme oli sitten fiksuna käynyt tekemässä tarpeensa suoraan tähän juuri avattuun boksiin sillä välin, kun mies pesi hiekkalaatikkoa 🙂 Uusintakokeilu olisi kiva suorittaa!:D -Neeuli eli aikaideoida(at)gmail.com

 5. Anonymous says: Vastaa

  Kisu käyttää ilmeisesti teidänkin poikien testaamaa EverCleanin hiekkaa. Se on palvellut hyvin ja luottoeläinkaupasta sitä saa joka 11. laatikon kaupanpäälle, mutta melko arvokasta kamaahan se on joka tapauksessa, ottaen huomioon et kaikki heitetään jossain vaiheessa roskiin. 😀 Eli ilmainen laatuhiekka kelpaa toki aina, osallistun!

  jenna-heinonen@hotmail.com

 6. Jotakin rainbow ”halppishiekkaa” näyttää käyttävän 😀 Tulis tarpeeseen! Primacat kuulostaa tutulta, mutta ei oo varmaankaan tullut kertaakaan ostettua. jelena.nieminen@hotmail.com

 7. Ipe says: Vastaa

  Vaihtelen kissanhiekkaa aina tarjouksien mukaan. 😀 Primacat -kissanhiekkaa varmasti joskus tullut ostettua. Nyt en muista, mikä merkki on käytössä. 😀

  irmeli.nieminen@hotmail.com

 8. Jessina says: Vastaa

  Todellakin erinlainen ja ihana arvonta! Ja mikä parasta: tosi tarpeellinen! 😀 Rainbow paakkuuntuva hiekka on käytössä hoito-kissanpennulla tällä hetkellä edullisen hintansa vuoksi. Ihan OK hiekkaa on. 🙂 Primac merkkiä ei ole tullut käytettyä, vielä ainakaan. Käyttöön menisi ehdottomasti, jos arpaonni suosisi. 🙂
  jessina.nieminen@hotmail.com
  -Jessina-

 9. Ikävä rikkoa unelmasi, mutta juuri taannoin näin jossain muussakin blogissa arvottavan kissanhiekkaa 😀 Yritän voittaa tämän siskolleni, sillä mulla ei itsellä ole kissaa. Mun mielestä se käyttää jotain mitä milloinkin halvinta merkkiä, Pirkka, Euroshopper, köyhä kun on 😀

  kaljukeiju@gmail.com

  1. NOUUUU et ois kertonu! 😀 😀

 10. Anna says: Vastaa

  Meillä on tällä hetkellä vaihtelevasti Cattian hajustamatonta ja hajustettua mikrohiekkaa käytössä kolmen kisun kesken. Aluksi meillä oli pelkästään pellettejä, mutta silloin kissojakin vain kaksi, niin putsauksen kanssa ei ollut ongelmia. Kolmannen kissan tullessa tuntui, että sitä pellettipurua on kaikkialla ja aina saa olla vaihtamassa uuteen. Sitten siirryttiin kristalliin, mutta sekin vaikutti kolmen kissan kesken vähän turhan nopeasti kuluvalta.
  annalie.blogi(at)gmail.com

 11. Käytämme tällä hetkellä puupellettiä,vähän mitä merkkiä satutaan ostamaan milloinkin 😀
  Hiekkaa haluaisin testata neidillä,muttei rahkeet riitä joka hiekan ostoon ja kokeiluun 😛

  Mukana siis,toivottavasti hiekat pääsee herkkäneidin testiin ^_^
  mewamili@gmail.com

 12. Salla says: Vastaa

  Tällä hetkellä käytössä ihan perus Rainbown paakkuuntuva kissanhiekka. En ole kovin tarkka hiekan merkistä (eikä onneksi kissatkaan ole :D). Tärkeintä on, että hiekka ei pölyä kauheesti ja on paakkuuntuvaa! Pelletit ei kelpaa meikäläisen kissoille ollenkaan.

  ruuhilehto.salla@gmail.com

 13. Taru says: Vastaa

  Ei oo kyllä tuttu merkki… Myssy käyttää tällähetkellä vain kristallihiekkaa, johtuen siitä että se on niin kevyttä. Olen heikko vanha nainen joka ei jaksa kantaa raskaita hiekkasäkkejä. :p Vaikka tykkään enemmän siivota paakkuuntuvia hiekkoja.

  hopeapupu@gmail.com

 14. Minni says: Vastaa

  Ensimmäistä kertaa osallistutaan nyt arvontaan:) Pienenä Minni käytti Evercleaniä, sitten ryhdyttiin tilaamaan Zooplussalta muita, viime aikoina Extreme Classic Odour-Lockia. Nyt kiinnostaisi kokeilla PrimaCatia. kissiminni@gmail.com

 15. Anonymous says: Vastaa

  Käytetään ihan vaan rainbown valkosta paakkuuvaa hiekkaa. se paakkuuntuu oikeesti kunnolla (tosin ku muutamat muut itteään paakkuuntuvana mainostavat), eikä pöllyä ihan älyttömästi. toinen kissoista on kans sellanen nirsoperse, ettei oo oikeen muuta hyväksyny tähän mennessä jos jotain on memnty kokeileen. esim. kristallit ja pelletit oli ihan ehdoton ei.

  nimetuuu@gmail.com

 16. nasse says: Vastaa

  Itse olen käyttänyt vain mikrohiekkaa ja todennut sen niin hyväksi, ettei ole tarvetta edes kokeilla mitään muuta. Yleensä haen eläinkaupasta kunnon säkin evercleania tai just tuota primacatia, hajustamattomana, mutta hädän tai laiskuuden iskiessä kelpaa myös lähikaupan pirkkahiekka 🙂 Mutta kyllä nuo eläinkaupan hiekat vie voiton, paljon riittoisampaa ja paakkuuntuvampaa!

  riina.havuaho@gmail.com

 17. Siili says: Vastaa

  Mitähän hiekkaa se on, sellaisia valkoisia ”helmiä” jotka sihisevät kun kisu pisuttaa. Osallistun mielelläni 🙂

 18. Primacat on merkkinä tuttu, sitäkin käytetään. Meillä ei vakimerkkiä sillä lailla olekaan, vaan käytetään mitä milloinkin 🙂

  isontalonpoikii@gmail.com

 19. Anonymous says: Vastaa

  Käytössä tällä hetkellä pellettejä. Kissa on niin nirso ettei ole tehnyt tarpeitaan tähän mennessä muihin kuin pelletteihin 😀 Primacat:ia en ole vielä kokeillut!

  lindroos.c@gmail.com

 20. pinja says: Vastaa

  sitä sun tätä tulee ostettua. Täytyisi löytää joku vakkarihiekka 🙂
  ahonniskapinjaa@gmail.com

 21. mjai says: Vastaa

  Tällä hetkellä ostan marketista jotain mitä sattuu, koska rahatilanne on mitä on.

  maya87(a)netti.fi

 22. Anonymous says: Vastaa

  meillä kissipojat (kohta 5-vuotta, mun vauvat!!) käyttää kristallihiekkaa. Nappulat on aikoinaan pelastettu huonoista oloista ihan pikkuruisina ja siksi laatikolle opetteleminen tapahtui ”tassusta pitäen”. Varsinkin toinen vaikuttaa siltä, että kristallihiekka ei ihan ole mieleen, joten olisi kiva kokeilla tuota hiekkaa 🙂 Riesa ja Kiusa lähettää terkkuja pojille 🙂 jenna.jartti@luukku.com

 23. Meillä käytetään pääasiassa Ever Cleania mutta muutkin merkit menee välillä. teekoo81(ät)gmail.com

 24. Pia says: Vastaa

  Käytösssä tällä hetkellä Öko Plus puupohjainen kissanhiekka. Prima Cat kissanhiekkaa ei ole tullut vielä kokeiltua, mutta merkin kuivatut kananpalat kissoille on loistavia herkkuja!

  pia.korhonen@hotmail.fi

 25. Sini says: Vastaa

  Käytössä Compact Caren mikrohiekkaa 🙂 PrimaCat on tuttu kissanruokien ja lelujen osalta. Vielä ei olla hiekkaa kokeiltu.
  pikachuuu-@hotmail.com

Vastaa