Maaliskuun elokuvat

Kokonaista NELJÄ elokuvaa maaliskuun aikana! Kiitos reissun ja sairastelun, ei elokuvissa kauheesti tullut käytyä. Lentokoneessa katsoin pari elokuvaa ja kolmesta puolet. Tässä kaikki:

the_big_short_kuva

The Big Short – Tää oli mun must see –listalla ja ihan hyvä, että tää tuli katsottua ilmaiseksi lentokoneessa, koska en jaksanut tätä yhtään! Katsoin ensin puolet ja päätin, että nyt riitti mutta koska lento oli 13 h ja hyvin pitkälti kaikki muu oli nähty, katsoinkin tän lopulta loppuun. Epäkiinnostava aihe. Näyttelijät (mm. Ryan Gosling) toki hyviä.

pixars_inside_out_2015_original

Inside Out – Pitkästä aikaa animaatio, josta tykkäsin ihan ÄLYTTÖMÄSTI!!! Hauska ja viihdyttävä ja kaikkea kivaa. Ihana! Katsokaa, jos ette oo jo nähny!

Lisäksi näistä kolmesta katsoin lentokoneessa kaikista noin puolet:

The 33 – En jaksanut katsoa loppuun, koska henkilöhahmot jäivät jo alusta alkaen liian etäisiksi, enkä saanut mitään otetta tähän.

PAN – Liian lapsellinen.

Black Mass – En vaan jaksanut.

insurgent-review

Outolintu: Uskollinen – Nojoo, vähän meni sekoiluks nyt tämä. Tykkäsin kahdesta ekasta leffasta enemmän. Ja oon edelleenkin sitä mieltä, että Trisin näyttelijä (Shailene Woodley) ei vaan jotenkin sovi tohon rooliin. Sen pitäis olla jotenkin…paremman näköinen. Olis edes ne pitkät hiukset vielä.

batman-v-superman-trailer-poster-comic-con

Batman v Superman Dawn of Justice – Wow, no sepäs oli paska. Mietin koko leffan ajan, että miten tämmöstä voi enää kukaan nykypäivänä ohjata, huhhuh. Leffassa hyvää oli vaan jatkuva synkkyys ja Jesse Eisenbergin roolisuoritus. Mutta entäs sitten Amy Adams, todella omituinen näyttelijävalinta? SÄÄSTÄKÄÄ RAHANNE.

Tämä huhtikuu ei kyllä taida alkaa yhtään sen paremmalla leffalla, huomenna nimittäin katsomaan Grimsby. Taidan ehkä enemmänkin itkeä, kuin nauraa…

Kuvat Googlen kuvahaulla.

13 Comment

 1. HennaA says: Vastaa

  Inside Out on super hyvä !!

  1. Jep. 😀 Nauroin melkeen koko ajan. 😀

 2. Olikos toi Uskollinen nyt se viimeinen osa? Noloa myöntää, mutta en tiedä haluanko mennä katsomaan sitä, koska luin kirjan aikoinaan ja itkee pillitin. 😀 Koska se ois noloa leffassa… Muuten leffat on olleet mun suosikkeja!

  1. Hmm taitaa olla, jos näitä oli kolme? 😀 Mä yritin kovasti sitä lukea niitä kirjoja, mutta oli jotenkin vähän liian lapsellisia. 😛

 3. En ole nähnyt mitään näistä. Piirrettyjä en paljoa katso joitain poikkeuksia lukuunottamaan. The Big Shortin aiheesta olen samaa mieltä. *huokaus*

  1. Inside Out kandee kattoo!!! 😀

 4. Peksi says: Vastaa

  Hei, ootko katsonut Onnenonkija leffan? Onko yhtään totuutta vastaavaa siinä kuvattu bloggarimaailma?

  1. En oo katsonut, mutta olis tarkotus mennä parin viikon päästä. Trailerin perusteella kuitenkin sanoisin, että en itse ainakaan elä missään ”bloggarimaailmassa”. 😀

   1. peksi says: Vastaa

    Leffa oli ihan jees:) kyllä sen kattoo. Siis kaksoiselämää. Blogissa annetaan kuva omasta elämästä mitä se ei ihan oo:)

    1. Blogeja pidetään kai vähän eri lähtökohdista ja eri tarkoituksella. 🙂

     1. peksi says: Vastaa

      Ehkä, mutta enemmistö pitää niitä minä, minä, minä periaattella. Kuvia matkoiltaan ja uusista kuteistaan.( jotka on lainattu)Todellisuudessa tuskaillaan pikavippien kanssa ja ollaan ulosotossa. Huomiohuoraamista pahimmillaan.

 5. Tuuli says: Vastaa

  Mitä hittoo? Big short on paras!! En tajuu sua nyt yhtään 😀

  1. Nooo, valitettavasti nyt näin. 😀

Vastaa