Mitäs me tytöt

Otin Rosan vastuulleni täksi viikonlopuksi. Kun mies on muualla humputtelemassa, niin me likat pidetään seuraa toisillemme. Ja no, onhan tuossa lisäksi pari kissapoikaa tuomassa vähän vilskettä huusholliin. Mutta me otetaan Rosan kanssa ihan vaan iisisti: rauhallisia lenkkejä, päiväunia, rapsuttelua, telkkarin katselua ja jäätelöä. Jälkimmäistä vain mulle. Vaikka on toki mahdollista, että tiputan sitä vahingossa vähän lattialle…

Tosi ihanaa olla vain kotona. ♥

Millainen viikonloppu teillä on menossa?

5 Comment

 1. Aika letkee meininki täälläkin. Tänään olin töissä ja illaksi on poppareita ja smurffilimsaa. Huomenna meinasin jatkaa tuunailuhommia iskän autotallissa. Iltapäivällä sitten siskojen kans leffaan kattoon Monsterit yliopisto 🙂

 2. Nina says: Vastaa

  Ja täällä puolestaan on letkeys kaukana 🙁 Muutto painaa alkuviikosta päälle kuin yleinen syyttäjä, siivota pitää hulluna ja kaiken päälle iski flunssa ja voimat on jossain ihan muualla kuin habassa. Aivan peestä koko touhu. Niin ja mainitsinko jo etten ole tosiaan mitään vielä edes pakannut? Eeh..

  Juu ja ens lauantaina ois ystävän häät. Ja onko vaatetta? No ei.

  H-e-l-p.

 3. Taina says: Vastaa

  Kuulostaapa mukavalta. =) Täällä juuri eilen vietelty vikaa työpäivää ja maanantaina takas koulun penkille. Tänään lepposta kotona olemista miehekkeen ja kaverin seurassa, muutama kalja ja pelailua. Huomenna saa sitten ihan luvan kanssa maata sohvan pohjalla viltin alla, miehen kainalossa ja kissat omissa kainaloissa. 😀

 4. Elisa says: Vastaa

  Mullakin aika rauhallista. Sairasloma pakottaa vähän vähemmän aktiiviseen tekemiseen, joten lukiessa ja ystävän kanssa kahvitellessa taitaa tämä sunnuntai sujua. Ja ihan hyväkin näin, kun viimeiset pari kuukautta on joka viikonloppu (ja viikko!) ollut ihan älytöntä menoa.

  Ainoa mikä vähän masentaa, on kuukauden liikuntakielto 🙁

 5. Tukholmanristeily tyttöjen kanssa takana. Perjantaina alkoi sopivasti kurkku kipeilemään ja nenä vuotamaan. Lauloin silti karaokea perjantaina ja lauantaina. Monta kertaa. Lopputuloksen toki voi arvata. Huomenna pitäisi töihin mennä hauskuuttamaan työkavereita ”Seksipuhelin-Marjattana” (lempinimi tuli keväällä kurkunpääntulehduksen myötä).

Vastaa