Chocomaniaa! (+ arvonta!)

Suklaan tuoksuista perjantaita kaikille! Viimeinkin The Body Shoppiin saapui jo hetken aikaa odottamani Chocomania -sarja, ja koska mulla tosiaan se satkun lahjakortti TBS:ään oli, kävin siitä puolet tuhlaamassa samantien. Nam nam.

Ostin siis melkeen koko sarjan, tästä pakkauksesta taitaa puuttua ainoastaan se perusvartalovoide. Eli tässä on: huulivoide, suihkuvoide, kuorintamömmö, vartalovoi ja saippua. Ja kuorintahanskat. Periaatteessa tykkään enemmän raikkaista tuoksuista, mutta hei, kyllä vähän suklaatakin voin sietää! Tuoksu on kyllä aika vahva näissä jokaisessa, mutta katsotaan, alkaako lopulta ällöttää? Hyvin vahvasti veikkaan, että ei ala.

Ja koska olette niin ihania, haluan arpoa yhdelle teistä hieman suklaatia:

Koska minulle siunaantui jo aiemmin tämä vartalovoi ja Body Shopista sain kaupan päälle pienen suihkuvoiteen sekä sarjaan kuuluvan saippuan, arvon kaikki nämä kolme yhdelle blogini lukijoista. Arvonta on siis tälläkin kertaa vain blogini lukijoille: blogilista, bloglovin, blogger. Ilmoita mitä kautta blogiani seuraat (paitsi kyl mä teidät vakkarikommentoijat tunnistan!) ja jätä sähköpostiosoitteesi. Aikaa osallistua on tiistaihin 7. pvä klo 23.59! Ja voittajan arvon keskiviikkona.

Onko joku kenties jo hommannut jotain Chocomania -sarjaan kuuluvaa? Vai ällöttääkö pelkkä ajatuskin? 😀

72 Comment

  1. Kisu says: Vastaa

    Hiphei! Bloggerin kautta ja suklaat kelpaisivat myös tässä muodossa ;P

Vastaa