Tällaista tänään

Te odotatte kuvia Intiasta, minä laitan teille kuvia tiskeistä. No, aina ei vaan saa sitä mitä haluaa. Meininki on aika kaaosmaista niin keittiössä kuin muutenkin elämässä tällä hetkellä. Olen yhden Intia-postauksen saanut laadittua jemmaan, mutta pitää vielä funtsia. Kuvia on ihan helvetisti, ja tämä blogger tunnetusti on aivan superihana, mitä tulee kuvien lisäilyyn…not. Mutta olen muutenkin aika jumissa koko homman kanssa nyt. Kyllä mä kohta rupeen tunkemaan Intiaa teidän iloksenne ja harmiksenne, lupaan!

Mutta asiaan. Tällaista kuuluu (lyhyesti) nyt: Koko viikko meni sairaslomalla, ruokamyrkytys iski heti Suomeen päästyämme ja edelleenkään ruoka ei maistu ihan täysillä ja ajoittain on vieläkin paha olo. Koko ajan vointi kuitenkin hieman parempi. Asun tällä hetkellä Reiskan kanssa kahdestaan täällä Töölössä. Ja tämä asunto totisesti on suuren siivouksen tarpeessa ja käyn asian kimppuun hetimmiten eli aika pitkälti just tasan nyt.

P.S. En ole hirveästi ehtinyt/jaksanut/pystynyt ihania blogejanne viime päivinä lukemaan, mutta tämänkin asian korjaan mahdollisimman pian…

22 Comment

 1. Paa nainen ittes kuntoon ensin.Anna toipumiselle aikaa,ne tiskit kyl oottaa altaassa kiltisti ja me ”ämmän fanit” jaksetaan ootella postauksia.Eiks sanonta kuulu ”hyvää kannattaa odotella” tai jotain sinne päin =)

  1. Tiskit hoidin! Muu on vielä vaiheessa… 😀 Hyvästä en tiedä, mutta jotain ainakin tulossa. 😀

 2. Nina says: Vastaa

  Lovee sinne hei <3

  1. Lovee takas <3

 3. LauraL says: Vastaa

  Hui, toivottavasti paranet pian! Ja saat asiat muutenkin johonkin järjestykseen. Tsemppiä ja ota rauhassa oma aikas!

  1. Joo hyvältä jo näyttää tervehtymisen kannalta! 🙂

 4. Tsemppiä, pääasia että oot siellä hengissä :).
  Ja kyllä me jaksetaan täällä odottaa, että saat itsesi ja elämäsi kuntoon, vaikka päivityksiäsi onkin ollut ikävä 🙂

 5. nea says: Vastaa

  Pärjäile siellä! Aika rankalta on kuullostanut :/

  1. No shit! 😀

 6. Nonnu says: Vastaa

  Hei ihana! Blogissani on sulle tunnustus 🙂

  1. Jeee!

 7. Mulla ois samaa asiaa kuin ylläolevalla Nonnulla…blogisssani ois ämmälle tunnustus =)
  Reiskalle terkut <3

  1. Thänks hei!

 8. Elisa says: Vastaa

  Kyllä se blogi-inspiraatio sieltä tulee kun on tullakseen 🙂 Itse olen kuvien kanssa alkanut tallentaa ne Picasan kuva-albumeihin ja sitten lisännyt ne sieltä blogiin (kuvanlisäyksessä vaihtoehto: Picasa-albumista). Toimii jouhevammin ja kivemmin sillä tavalla, kuin lataamalla ne erikseen suoraan kirjoitukseen. En tosin tiedä kuinka pitkälle Picasan albumien säilytystila riittää, mutta alkuun nyt ainakin 🙂

  1. Hmm, kiinnostavaa. Pitänee tutkailla…

 9. Myy says: Vastaa

  Paranemisia!

  Löysin tänne Nonnun linkin kautta ja lukaisin sitten tänään koko blogin alusta loppuun (tai no toisinpäin) läpi. Viihdyttävää luettavaa!

  1. Huiiii!

 10. Mur! Ihmettelin, että mitä sulle on tapahtunut, kun päivityksiä ei ole tullut pitkään aikaan. Piti ihan omakätisesti tulla katsomaan, että onko päivityksiä tullut, olihan niitä. Blogger on taas heittänyt mut pois sun lukijoista, ärsyttävää! No, kyllä routa porsaan kotiin ajaa, täällä siis taas. 😉

  Pikaista paranemista, kyllä se olo siitä paranee! 🙂

  1. Hö, taas se kenkkuilee >:(

 11. Anni says: Vastaa

  Huh, toivottavasti tauti on jo selätetty!

  1. On joo! 🙂

Vastaa