Miehen homma

rp_kaaos-700x700.jpg
Kuvassa näkyvä purkkien sekamelska on ehkä yleisin asia, mistä meillä kotona riidellään kinastellaan. Itse en juo hirveästi tuoremehua, joten en mielestäni ole mitenkään syyllinenkään tähän kaaokseen, joka tuppaa aina keittiöön pikkuhiljaa kertymään. Kun olen n. 10 x nalkuttanut asiasta ja lopulta saanut pienen hermoromahduksen, purkit katoavat suhteellisen pian ja päätyvät siis lopulta taiteltuina pihalla sijaitsevaan keräyslootaan. Lojuttuaan ensin eteisen lattialla jonkin aikaa…Itsehän en muka osaa taitella purkkeja. Sitäpaitsi tämä saa luvan olla miehen homma muutenkin, itepähän näitä mehuja latkii! Joku päivä se ehkä opettaa Reiskaa taittelemaan omat purkkinsa…(Tässä vaiheessa Reiskaa vaan harmittaa, kun se ei pääse möyrimään näiden purkkien takana olevan leivänpaahtimen taakse. :D) Muita miehen hommia meidän huushollissa on: tiskikoneen täyttäminen ja tyhjentäminen, imuroiminen, lamppujen vaihtaminen, kaikki tietokoneisiin liittyvä, kaikki telkkariin ja oheislaitteisiin liittyvä, kaikki autoon liittyvä, useimmat lähikauppaan suuntautuvat ylläripakkokäynnit…no, se ehkä itse kirjoittaa sitten kommenttikenttään lisää. 😉

Ilman isää sen sijaan olisin ihan pihalla raha-asioiden kanssa. Ja yleensäkin kaiken, mitä en ymmärrä, enkä jaksaisikaan ymmärtää. Kun huomasin, että meidän kotiin oli murtauduttu, ensimmäisenä soitin…ei, en poliisille, vaan isälle! Isä sitten rauhallisesti opasti minua soittamaan poliisille. <3

Kusessa oltaisiin ilman miehiä. Vai mitä?

10 Comment

 1. Ruu says: Vastaa

  en allekirjoita viimeistä lausetta, mies ja isä on molemmat hyvä olla olemassa, mutta ei meidän taloudessa ole ns naisten ja miesten hommia erikseen, kumpikin tekee kaikkea, eikä se ole koskaan ollut mikään ongelma kummallekkaan, kyllä minä siinä missä mieskin osaan korjata kaikkia kodin pikku vikoja, ja mies osaa leipos siinä missä minäkin. Tiskit ja imuroinnit meillä hoituu vuoro periaatteella, kumpikaan ei pääse luistamaan siitäkään 😀

 2. Meilläkin aluks jaettiin tiskit ja varmaan imuroinnitkin, mutta todettiin, että helpompi näin. 😀 Syy siis molempiin, että minä en vaan osaa.

 3. Anonymous says: Vastaa

  Ihan oman turvallisuuden vuoksi otin tiskihommat itselle, kun siellä oli aina terävät veitset laitettu terä ylöspäin tiskikoneeseen. Muutaman kerran tuli niihin sohaistua vahingossa, onneksi ei sentään pahemmin. :/

  -Avomies

 4. Pia says: Vastaa

  Kaveripiirissä, itteni mukaan lukien, oon huomannu sen että seurustellessa naisissa vaan menee joku uusavuttomuus-nappi päälle 😀 Jos mies voi voimakkaampana köriläänä auttaa, sallittakoon se ihan auliisti. Sinkkuna kyllä koottiin ite kirjahyllyt, muutettiin naisten kesken koko omaisuus kämpästä toiseen ja nippelöitiin ja korjailtiin yhtä sun toista (ja otettiin se manuaali käteen ja katottiin ohjeet).
  Mutta nyt, eeei…ei ei. ”Kulta, viittisiks- – ” 😀 Pitäiskö meän vain ryhdistäytyä, vai tuntisko mies sen jälkeen ittensä hyödyttömäks, jos apua ei enää pyydettäskään mihinkään?
  Elämä suuria kysymyksiä 😉

 5. Paljon mahdollista! Mutta sit jos kaiken tekee yksin, niin ei ole reilua sekään! 😀 Pakko sitä toiselle jotain on nakittaa.

 6. Anonymous says: Vastaa

  kyllä sä osaat siivota, tiskata yms. Monta kertaa siivottiin meillä kun oltiin ala-aste ikäisiä…ja hyvin sujui…=)

 7. Jep, siihen aikaan halusin myös mm. kassatädiksi. 😀

 8. Anonymous says: Vastaa

  joo toinen meidän suosikkijutuista oli se toimistoleikki…sitä jaksoi aina vaan…=)

 9. Meillä on nuita pahvijätteitä varten yhdessä kaapissa isomnpi laatikko, joon sitten rutistellaan kumpikin maito- mehu-, kissanruoka- ym. purkit. Ja tuo mies vie roskat aina :). Tiskikone täytetään ja tyhjennetään niin, että kumpi ehtii ja kuinka täys tiskiallas on :D.
  Imurointi on mun puuhaa, mutta mies sitten auttaa siirtelemällä tuoleja ym. tavaroita edestä 🙂
  Mutta kaikki tekniikkajututnja kasausjutut tuo hoitaa täysin, mie oon niissä ihan onneton :D.
  Niin ja mie huolehdin kattien ruokinnasta, kun mieheltä eivät suostu oikein ruokaa ottamaan :D.

 10. Mekin kokeiltiin semmosta laatikkoa, mutta ei ne ikinä päätyny sinne niin, että niitä ei ois alkanu kuitenki kertymään pöydille. 😀

  Reiskaa ruokitaan molemmat, mut pääasiassa minä. Ei sitä kiinnosta, kumpi sen ruuan laittaa. 😀

Vastaa