Uusi aluevaltaus

Reiska ei periaatteessa ole aiemmin päässyt makuuhuoneeseen, joitain harvoja kertoja lukuun ottamatta. Arvasin, että jossain vaiheessa luovutamme ja se vaihe tuli nyt, tarkemmin viime viikolla. Reiska oppi aika pikaisesti avaamaan itse makuuhuoneen oven ja ainoastaan tuoli oven toisella puolella esti huoneeseen pääsyn. Kyllästyimme nyt totaalisesti tähän tuolin kanssa venkslaamiseen. Öisin Reiska ei edelleenkään pääse makkariin, sillä sen kanssa on ihan mahdotonta nukkua. Mutta muuten se saa nyt olla siellä vapaasti.

Koska Reiska on Maailman Uteliain Otus, se tietenkin tunkee ihan joka paikkaan, mahdollisimman pian. Kuvissakin näkyvä tapahtuma laittaa mut kiristelemään hampaitani, sillä en ihan hirveästi diggaa, että Reiska möyrii vaatekaapissani (joo, osittain todella siistissä sellaisessa). Mutta olen todellakin kyllästynyt enää estämään sitä, sillä sehän tekee just sitä, mitä tahtoo. No, sehän kissoissa onkin niin älyttömän ihanaa ja samaan aikaan todella ärsyttävää.

Etiäppäin! sano Reiska kun vaatekaapissa kiipeili

9 Comment

 1. Meillä on onneksi vaatehuone, jonne katit ei pääse eivätkä onneksi ole opetelleet oveakaan avaamaan :).
  Makkarissa nuo saa olla ja yöllä myöskin, vaikka unet ovat sitten mitä ovat…
  Onneksi nykyisin tulevat vasta aamulla (6 aikaan tosin ja Neffi yleensä) naamaa nuolemaan, että olisi ruoka-aika, muuten saadaan melko rauhassa nukkua 🙂

 2. Tulevassa asunnossa on vaatehuone, jes! Ja toivottavasti jokin fiksumpi, oikea vaateKAAPPI.

 3. Tuossa on siis liukuovet, ja ne Reiska kyllä osaa kikkailla auki.

 4. Ruu says: Vastaa

  meillä ei kissat pääse vaatehuoneeseen, mutta vaatekaapissa pojat pyörii ihan onnessaan, ja saavat kanssa oven auki, huoh, ei ole olemassa karvatonta vaatetta.. tai no on ne mitkä siellä vaatehuoneessa on, mutta ne on niitä muutenkin harvemminkäytössä olevia ns parempia vaatteita, tosin tuo vaatehuone hämää tässä nyt paljonkin on meinaan sut pieni tuo, tyyliin pienen eteisen kokoinen räppänä.. olipas sekava selitys 😀

 5. No mua lähinnä pelottaa mun villavaatteiden puolesta, burmat kun on tunnettuja tuhoamaan kaikki mahdolliset vähänkin karvaiset vaatteet…

 6. Anonymous says: Vastaa

  Kauheeta ku jää karvoja kuteisiin ! 🙂

 7. Heh, no ne on jo valmiiks niitä täynnä! 😀 Suurin osa vaatteista mustia -> vaalea kissa… 🙁

 8. Miia says: Vastaa

  Mulla kissa avaa vaatekaapin oven, kiipeää koreja pitkin ylös ylimpään koriin ja laittaa sinne nukkumaan, tulos vaatteisiin tulee reikiä… Nykyisin kaapin ovien edessä on kaksi tiiliskiveä jotka nekään eivät pidättele kissaa kuin oikeisiin kohtiin aseteltuina… En ymmärrä mitä kiehtovaa vaatekaapissa on, kuitenkin tuo on sen monta kertaa nähnyt, kai siellä on vain kiva ja lämmin nukkua. Ja on korkealla.

  Muuten et tiedä mitä menetät jos kissaa ei päästä viereen nukkumaan. 🙂

 9. Tiedänpäs! 😀 Reiska on kyllä monet yöt nukkunut vieressä, siis mökillä, kylässä tms. kun ei ole voinut estää pääsyä makkariin. Johonkin klo kahteen-kolmeen se jaksaa nukkua ihan kiltisti, mutta sitten alkaa se päällä kävely. 😀

  Tosin jostain syystä täällä kotona se ei tykkää edes nukkua öitä sängyssä, vaan menee lopulta omaan koriinsa.

Vastaa