Synttäriarvonta!

Omien synttäreiden tiimellyksessä meinasi ihan unohtua blogini synttärit! Kaksi vuotta on tullut tätä nyt kirjoiteltua ja senpä kunniaksi halusin kasata pienen kosmetiikka-aiheisen arvontapalkinnon. Nyt lähtee kyllä ihan suurkiitokset KMS:lle ja L’orealille, että avustitte minua tässä näin nopealla aikataululla!

Paketti sisältää paljon myös mun lempparituotteita, kaiken kaikkiaan siis yhdelle onnelliselle lähtisi tällaiset ihanuudet:

-KMS Color Vitality shampoo & hoitoaine (matkakoko, nämä ovat niin ihania reissussa!)
-KMS Free Shape hot flex spray (matkakoko)
-KMS Add Volume volumizing spray (matkakoko)
-Maybelline the Rocket Volum’ Express mascara (black)
-Maybelline Colorsensational huulipuna sävy 902 Fuchsia Flash
-Maybelline master precise liquid eyeliner (black)
-Color Show -kynsitarrat zebra night
-bareMinerals Active Cell Renewal Night Serum
-Kiehl’s Rosa Arctica Eye Balm
-Lumene Radiant Touch kirkastava naamio/mikrokuorinta

Tällä kertaa arvontaan osallistumisen vaatimuksena on, että olet blogini vakkarilukija. Kerro, mitä kautta seuraat ja kuinka kauan olet näitä juttujani lukenut. Osallistumisaikaa on keskiviikkoiltaan klo 20 asti. Ja muista laittaa myös toimiva sähköpostiosoite! Pus!

142 Comment

  1. Siis mähän tuun tänne aina selaimeni suosikkien tai oman blogini kautta, mutta nyt liityin ihan bloggerlukijaksikin 😀 hehe. Ihana tuhti arvonta, huh huh.

    Eli Onnea onnea isosti!

    a.polkutie at gmail.com kissantassuläpyt synttäreiden kunniaksi!

  2. Diva says: Vastaa

    Ihana ruhtinaallinen palkinto! Blogia olen seurannut bloggerin kautta noin puolisen vuotta!:)

    divarive@gmail.com

  3. Anonymous says: Vastaa

    Olen vanhanaikainen ja naputtelen aina blogisi osoitteen googleen ja sitä kautta luen:)Ja alusta asti seurannut mahtavaa blogiasi.

    pekejar(at)netti.fi

  4. Anonymous says: Vastaa

    Kun käyn blogikierroksella, niin käyn aina tsekkaan sunkin blogin. Eli kuljen linkistä toiseen 😀 bombeus@hotmail.com

  5. Blogilistan kautta luen, pari vuotta kai?
    kirsimarjakallinen @ gmail.com

  6. Anonymous says: Vastaa

    Bloglovinin kautta olen seurannut hmm, no ainakin vuoden, ehkä enemmänkin? Päädyin tänne aluksi maailman suloisimman Reiskan kuvia kurkkimaan, mutta sun napakat mielipidekirjoitukset ja kivat kosmetiikkapostaukset tekivät musta vakiseuraajan.

    Riia
    r.hietakorpi(a)gmail.com

  7. Xeil says: Vastaa

    Lukijana bloggerin kautta oon ollut vajaan puoli vuotta. 🙂

    xeve@hotmail.fi

  8. Anonymous says: Vastaa

    Moikka! Mulla ei ole käytössä mitään bloglovinia tms., vaan iphonessa on kirjanmerkeissä sinun sekä muutaman muun blogit 🙂 Aiemmin tulin tietokoneelta kirjanmerkkien kautta, mutta huomasin että se helposti kiiruun keskellä unohtui.. älypuhelin on sen jälkeen mahdollistanut paljon! Olisinko seurannut reilun vuoden?

    terkuin, Kirsi
    misnu_(at)hotmail.com

  9. Tuuli says: Vastaa

    Seuraan kaikkia blogeja Bloglovinin kautta, mutta lisään itseni aina muistaessani myös Bloggerin kautta lukijaksi. Olen seuraillut blogiasi varmaan ½-1 vuotta. Tykkään kirjoitustyylistäsi ja asenteestasi! 🙂

    lookingforclementines(ät)hotmail.com

  10. Ässä says: Vastaa

    En käytä Bloggeria tai Bloglovinia, vaan seuraan suosikkiblogejani klikkailemalla nettiselaimeen tallennettuja kirjanmerkkejä 🙂 Noin puoli vuotta sitten löysin blogin joidenkin kissajuttujen kautta ja jäin heti jumiin 😉 Itseltä löytyy pyhä birma nimeltä Eddie, mutta myös burmat kiinnostavat, koska Eddien kasvattajalta löytyy niitäkin. Äidinkin sain houkuteltua blogisi lukijaksi.

    mus.su@hotmail.com

  11. Anonymous says: Vastaa

    Miulla on vain kirjanmerkkejä blogien varalle, ei oo bloglovinia tai mitään semmoisia. Ainakin vuoden oon seuraillut, ehkä kauemminkin, en muista enää! Laskuvarjohyppyjuttu kutkutti viimeksi, sen seurauksena päädyinkin tutkimaan kurssihintoja..

    vapisevapupu@gmail.com

  12. Anonymous says: Vastaa

    Luen blogiasi ihan perinteisesti internet explorerin kautta 😉 Suosikkilistalle pääsit heti! Olen noin vuoden seurannut blogiasi, päädyin alun perin lukemaan tätä kun hain googlen kautta hakusanalla ”kissablogit” päivän ratoksi jotain luettavaa. Ensimmäisenä tuli tämä ja koukkuun jäin heti! Kirjoitat hyvin, blogissa on sopivasti erilaisia juttuja, kirjoituksiasi on mukava lukea ja blogin seurassa tulee aina hyvälle mielelle 🙂 Se Arskan (?) joutuminen jääkaapin vihanneslokeroon oli melkoinen mysteeri… Taisi olla otsikon ’Poltergeist’ alla.

    janica.n@luukku.com

  13. Abouttiarallaa vuoden verran olen Kissaämmän seikkailuja lukenut 🙂
    Lueskelen blogiasi Bloggerin ja Blogilistan (olenhan hieman old school!) kautta.

    riikkalala@gmail.com

  14. No mä olen sua stalkannu ehkä puolivuotta. Oon sun lukijaraadis ja blogilistalla suosikeissa, että niistä seuraan.

  15. Anonymous says: Vastaa

    Löysin sut Lazy Dynamite-blogin kautta n. puoli vuotta sitten ja siitä asti on tullut seurailtua kuulumisias. Loistava kirjoittaja oot, jatka samaan malliin!

    maikkulix@hotmail.com

  16. Anni says: Vastaa

    Bongasin sut parinkin blogin kommenteista luultavasti just tän blogin alkuaikoina ja edelleen sun tekstit koukuttaa 🙂 Bloggerin kautta on tullut seurattua aikalailla sieltä asti kai sitten.

    anni.dominoefekti@gmail.com

  17. Noin vuoden olen sinua kirjanmerkkien kautta seurannut, nyt myös Blogilistan. Persoonallinen ja kiva tyyli!

    funkyandfifty@ymail.com

  18. Anonymous says: Vastaa

    oon vakkarilukija ollut jo pidemmän aikaa. muistaakseni niihin aikoihin aloin lukemaan kun olitte muuttamassa aikoinaan arabianrantaan(?), tai lähinnä sitä taloa vielä silloin rakennettiin. yhtään en muista mistä sut bongasin mutta kissat siihen vahvasti liittyi. sit huomasin et sullahan on paljon muitakin kiinnostavia juttuja täällä. 🙂 blogilistan kautta seuraan!

    emilia.lainkari@hotmail.com

    -enpph

  19. Anonymous says: Vastaa

    Jonkun verran yli vuoden seuraillut. Taisi iskeä silmään mahtava nimi jossain blogilistan syövereissä. Koska kissat<3

    taiyo90@gmail.com

  20. Luen Bloggerin kautta, ainakin vuoden verran olen jo täällä roikkunut, jossain toisessa blogissa olleesta linkistä alkujaan tänne löysin. Blogisi on hyvä sekoitus kissoja, arkea ja asiaa! Vitsit olisi kiva voittaa tuollainen megapaketti! katarimaria [at] hotmail.com

  21. Anonymous says: Vastaa

    Puolen vuoden ajan olen sinun juttujasi kyttäillyt 🙂 Etsin joskus kissa-aiheisia blogeja googlen kautta ja tämä blogi tuli vastaan. Onneksi tulikin, pidän myös kovasti koko blogistasi!

    memmaliini@hotmail.com

  22. Enemmän tai vähemmän olen täällä vieraillut varmaan reilu vuoden ainakin(?), hyvin säännöllisesti muutaman kuukauden. Yleensä kaivan blogin kännykän kirjanmerkeistä työmatkalla, eli ei minkään palvelun kautta. Vaikka on mulla joku olemassa, ei niinkään käytössä 😀

    kuorotipu (at) hotmail . com

  23. Piret says: Vastaa

    Olen lukenut Sun blogia viimeiset 3-4kk ja yleensä luen blogeja ennen nukkumaanmenoa.
    Ja ööm, RSS Feed Readerin kautta tulee viesti uusista postauksista.
    piret.hiiesalu(a)gmail.com

  24. M says: Vastaa

    Feivörittasin sut tuonne kirjanmerkkeihin jo puolitoista vuotta sitten eli melkein alusta asti oon seurannu sinun ja kisu(je)n tohinoita! 🙂 Pitäis tosin ryhdistäytyä ja vihdoinkin alkaa käyttää jotain kunnon ”seurantaohjelmaa” niin sais heti tietää ku on uutta lueskeltavaa 😉

    mrtlgrn@gmail.com

  25. Bloggerin kautta luen ja lukijana olen ollut… ?!.. 3-6kk?.
    Blogisi on mukavaa luettavaa, kun itsekkin olen kissa + kosmetiikkaihmisiä 🙂

    skriiks@gmail.com

  26. Huh, meinasi mennä tämä arvonta ohi! Olen varmasti ainakin vuoden jos en enemmänkin lukenut juttujasi. Ensin vierailin satunnaisesti, mutta viimein lisäsin blogisi Bloggerin lukuluetteloon. Ties kuinka monta kertaa Blogger jätti päivittämättä postauksesi ja lisäilin osoitteesi aina uudelleen ja uudelleen. Nyt on postaukset päivittyneet oikein *koputtaa puuta*. Vaikeuksien kautta voittoon -periaatteella siis 😉

    villasukka(piste)kirjahyllyssa(ät)luukku.com

  27. Anonymous says: Vastaa

    Onnea synttärinä! Olen hypännyt Kissaämmän kelkkaan vasta tänä keväänä ja luen bloglovinin kautta. Rok!

    ziinahk@gmail.com

  28. Onnittelut! Bloggerin kautta lueskelen postauksiasi, ja olen löytänyt blogisi ihan joitakin kuukausia sitten 🙂

    rokkikaisuli at gmail. com

  29. Blogilistan kautta seuraan! Tuntuu, että oisin roikkunu vakkarilukijana jo ikuisuuden, mut todellisuudessa en osaa sanoa tarkkaa aikaa 😀 Ainakin vuoden, se on varma!

    asiiliisasiil@gmail.com

  30. Julie says: Vastaa

    Bloggerin kautta seuraan ja muistaakseni vuoden alussa löysin blogisi, nyt vasta sain aikaiseksi rekisteröityä seuraamaan, vaikka säännöllisesti olenkin pitkään jo lukenut 🙂

    jullemoi3@gmail.com

  31. Taru says: Vastaa

    Bloggerin kautta lueskelen. 🙂 En kyllä muista et kuinka kauan… Vissiin vajaan vuoden..
    hopeapupu@gmail.com

  32. Anonymous says: Vastaa

    Mul on kaikki lukemani blogit kirjanmerkeissä ja sieltä päivittäin tsekkailen! Bongasin blogisi noin puoli vuotta sitten ja seurailin mielenkiintoisen blogin nimen takia 🙂 Instagramin myötä olen seuraillut aktiivisemmin, ku siel on aina kaikkia mielenkiintoisia kuvia! janina.moisio at gmail.com

  33. Mia says: Vastaa

    En itseasiassa edes enää muista, että mitä kautta päädyin blogiisi. Olisiko ollut stalkkaamalla jonkun toisen blogin kommenttiboksista ja sitten sun kommentin kautta päädyin kissaämmän pariin. Siitä asti lueskellut, olisiko ollut Intian matkasi aikoihin 🙂 Kirjanmerkkeihin laittanut ja sitä kautta tulen aina katselemaan, onko tullut uusia päivityksiä!

    mia.kosonen@hotmail.com

  34. bubbs says: Vastaa

    Onnea! Olen seurannut bloglovinin kautta varmasti yli vuoden verran. Päädyin toiseen blogiin merkatuista lukusuosituksista, aluksi muutamia kertoja tsekkailemaan, kunnes päätyi suht harkitulle ja tiiviille omalle lukulistalleni. 🙂

    Magee palkinto! Sopinee, etten jätä sähköpostiosoitetta nyt – jos sattuisi tärppäämään, huomaan sen täältä varmaan nopeammin kuin sivutoimisesta s-postilaatikostani.

    1. bubbs says: Vastaa

      Viestini funktio taisi jäädä onnittelutasolle, keskiviikkoillan deadlinehan on jo kaukana historiassa..

  35. Hyväksyn nämä muutamat myöhässä tulleet kommentit arvontaan ja arvon voittajan pian! 🙂

    Mutta NYT arvonta on kyllä jo päättynyt! 🙂

Vastaa