LivBox alekoodi

Suhtaudun tänään epäilevästi ihan kaikkeen, koska on Aprillipäivä. Vaikka aina mulle käy kuitenkin niin, että tulen ihan kunnolla huijatuksi.

Mutta tämä ei ole mikään huijaus, nimittäin LivBox Tähtibloggaajana mulla on etu ja oikeus ja etuoikeus antaa teille alennuskoodi LivBoxin tilaukseen. Koodilla kissanpäivä saatte tilauksen loppusummasta -15 %.

Ja koska nyt on jo huhtikuu, alkaa taas se ”koska se boksi tulee???” -kitinä. Jos siis teette tilauksen nyt, saatte kitistä toukokuussa yhdessä mun ja muiden kanssa. Koodi on voimassa 25.4. asti. Eli tännenäin ja tilausta tekemään.

Ja varokaa niitä huijareita.

12 Comment

 1. karo says: Vastaa

  Itsekkin tänään kyllä kaikella varauksella suhtaudun kaikkeen.. mutta kitinästä puheen ollen, tiedätkö mikä päivä tämän kuun boksi tulee? Tilasin pitkäm tauon jälkeen boksin itselleni,aikaisemmin on lukenut että noin 8. pvä saapuu mutta nyt ei mitään infoa.. :-)9

  1. Ei sitä kukaan tiedä, se on yllätys! 😀

 2. Anonymous says: Vastaa

  Kiitos alekoodista 🙂 Toimi jopa yhden paketin tilauksessa kun yleensä ne ei toimi siinä :/

  1. Jee, kivaa! 🙂

 3. ellu. says: Vastaa

  Mä menin heti aamusta yhteen vedätykseen, mutta tajusin noin minuutissa mistä oli kyse.. eihän sitä lasketa, eihän? 😀

  1. No menin mäkin sitten. Musti ja Mirri mainosti FluffyCat-kissantuuheuttajaa. Heti päässäni vilisi kuvia supertuuheasta Almasta. 🙁

 4. Ruu says: Vastaa

  Onhan tuo ihan hyvä ale, mutta jotenkin en tiiä, noi pakettien sisällöt kun ei vakuuta vieläkään, ja kun koitan olla hamstraamatta mitään turhaa enää kaappeihin lojumaan… Vasta roudasin kolmisenkymmentä luomivärinappia miehen siskolle, kun jos niitä ei käytäkkään, niin mitä niitä kaapissa säilömäänkään 😀

  1. Mut NYT huhtikuussa tulee paras boksi koskaan, eiks joo! 😀

 5. Emma says: Vastaa

  Oi kiitos koodista, laitoin heti tilauksen tulemaan! 🙂

  1. Hyvähyvä!! 🙂

 6. Anonymous says: Vastaa

  Hetkonen. Siis jos aloitan nyt jatkuvan tilauksen, niin onko alehinta voimassa hamaan tulevaisuuteen vai johonkin määräaikaan asti?

  1. Nyt piti ihan varmistaa LivBoxilta tämä. 😀 Alennuksen saa aina ensimmäisestä boxista jos tekee jatkuvan tilauksen. Määräaikaisessa alennuksen saa ensimmäisestä tilauksesta.

Vastaa