Pätevä vaihtoehto Uggeille

Omistan kolmet erilaiset Uggit. Koska Uggit on vaan parhaat. No, okei. Niillä ei ole ehkä maailman mukavin kävellä ainakaan pidempiä matkoja, mutta ne ovat hurjan lämpimät ja I-H-A-N-A-T. Ja nyt kun on taas lunta, jäätä ja pakkasta luvassa, kävin Ugg-kaapillani kaivelemassa. Siellä on rakkaiden Uggieni lisäksi myös yhdet wannabe-Uggit, jotka voivat ehkä olla Uggejakin paremmat. Ja ainakin osittain ovatkin.

Hommasin nämä redfootin Zippyt vuosi sitten ja näissä on montakin Uggit lyövää ominaisuutta. Ensinnäkin varren pituus: ei tarvitse miettiä, haluaako pitkävartiset vai lyhytvartiset, sillä näissä varren pituutta voi vaihdella. Zip! Vetskari vaan auki ja kenkulien varret ovat lyhyemmät. Mutta etenkin liukkailla keleillä nämä lyö superliukaspohjaiset (kuolema!) Uggit ihan yks-nolla: Zippyt nimittäin eivät ole läheskään niin liukkaat!

En ole muihin ”wannabe-Uggeihin” yhtään tykästynyt, eikä mulla sellaisia olekaan. Siis mitä näitä nyt on, Emu Australia, Ukala, Rip Curl, Bearpaws jne. Mutta nämä Zippyt on kivat. Ei nämäkään mitkään halvat olleet, n. 150 euroa taisin maksaa. Mutta mielestäni nämä ovat Uggien lailla ikuiset kengät. Tulen varmasti käyttämään näitä kaikkia pareja joka ikisenä talvena. Läpi elämäni!

Mielipiteitä näistä miesten tunnetusti vihaamista kengistä? Oliko Zippy-kengät ennestään tuttu juttu?

13 Comment

 1. Ruu says: Vastaa

  ei noitakaan töppösiä ikinä minulle. Joku noissä tökkii kamalasti, ulkonäön lisäksi jopa. Lämpimiä kenkiä löytää muualtakin T,neiti joka kävelee lenkkareilla läpi talven 😀

 2. Eeeei vaan voi löytää muita näin lämpimiä! 😀

 3. Tosi kivan näköiset! Mä ostin vasta uggit ja oon ihan rakastunut niihin! Onko nuokin yhtä lämpimät?

 4. On ihan yhtä lämpimät! <3 Näitä myytiin Brandoksella vuosi sitten, nyt kun vilkuilin niin eipä ollut enää. :<

 5. LauraL says: Vastaa

  No enpä ole kuullut. Ihan hyvä idea toi varren säätö mahdollisuus. Lämpimät noi varmasti on, mutta muuten en pidä tästä töppöshysteriasta. Vaikkakin ihan aidot huopatossut voisin kyllä ottaa 🙂

 6. No siis eihän näitä tämmösiä kenkiä kovin usein tule käytettyä, valitettavasti, kun ei oikeen töissä voi tällaset jalassa hiippailla. Tai no, kai sitä vois, mutta… 😀 Mut aina kun tulee hyvä tilaisuus vetästä tämmöset jalkaan, niin <3 !

 7. Miia says: Vastaa

  Taidan olla mies. XD Pidän ennemmin bootseista niihin saa villasukan halutessaan.

 8. Jotenkin noille töppösille vain on ajan myötä lämmennyt. Ja on jalatkin lämmennyt, ostin nimittäin jotkut halpisversiot (merkkiä en muista) ja ovat ah niin lämpimät että <3 Ihana kilppari tuossa takana!

 9. Niinpä, mä taisin kans aluks olla vähän tämmösiä vastaan… 😀

  Ja Miia, bootsit on kans hyvä vaihtoehto! 😀

 10. Emut on enemmän omaan mieleen mukavuudeltaan, koska niissä on parempi pito kumipohjan ansiosta ja kovike kantapäässä, eli ei voi niin vain astua niitä lyttyyn. 😉

  Muuten nuo eivät ole kyllä mitkään maailman kauneimmat popot, mutta tosi lämpöiset kylläkin.

 11. Aa, eli Emut ovat siis näitä mitä ei saa helpolla lyttyyn…hyvä tietää! 🙂 Välillä kyllä näkee aivan kamalia lyttyyn astuttuja ”uggeja”…hyh. Ehkä ne kaikki menee silleen joskus, jos oikeen paljon käyttää? Tiedä häntä.

 12. Anonymous says: Vastaa

  Pst, vinkki: Brandoksen (netti)outletissa on noita chestnut ja chocolate värisinä, n. 110e hintaan.

  1. Oho!

Vastaa