JEES-boksi

LivBox lokakuu 2015

Ajattelin etukäteen, etten varmaan jaksa tehdä postausta tästä lokakuun LivBoxista, koska LivBoxia tulee täällä blogissani näkymään tulevina viikkoina jonkin verran (oottakaas vaan, kivoja juttuja tiedossa!). Mutta koska boksi oli kuitenkin ihan jees, niin pakkohan mun nyt sit on.

Oma lokakuun boksi sisälsi:

Vaseline – Essential Healing Spray – Tämä oli se boksin tuote, joka sai mut kiljahtamaan ilosta. On nimittäin ollut pitkään ostoslistalla, en vaan jotenkin ole raaskinut ostaa. Tää on varmasti just super tällaiselle laiskalle rasvaajalle. Otan käyttöön HETI. Jee.

L’Occitane – Almond Shower Oil – Tämäkin on tosi kiva, kokeilen mielelläni, vaikka yleensä mieluiten pidän öljyt erossa suihkutilasta ja tää vaikuttaa todella öljyiseltä. Koko sais kyllä olla vähän isompi, tää on hetkessä käytetty. Ihana tuoksu! Pitäis joskus käydä L’Occitane-ostoksilla!

Schwarzkopf Professional – BC Bonacure Moisture Kick kosteuttava muotoiluvoide – Tää oli vähän tylsä. Mulla on tämmösiä käytössä monia ja parhaiten mulla toimii öljyt hiusten kosteuttajina. Tästä sarjasta on kyllä hyviä kokemuksia, joten sikäli kyllä ihan kiva.

Schwarzkopf Professional – BC Bonacure Color Freeze CC lämpösuojavoide – No vähän sama homma tän kanssa. Ehkä nämä reissussa menis mutta en usko että tulee lähiaikoina mitään reissua, nyyh.

Lumene – Nude Perfection Glow Heleyttävä meikkivoide – Tästä olen kirjoitellutkin, täällä postaus. Tämän kappaleen voin siis lahjoittaa eteenpäin. Luulen kyllä, että tämä oli monen mielestä boksin paras tuote.

Pepsodent – White Now Gold – Tykkään kyllä tästä hammastahnasta, mutta luulen, että poikaystävä pöllii tän. Tämä kyllä oikeasti vaalentaa hampaita! Suosittelen kokeilemaan.

SkinGain – Kollageenibuusteri – YÖK.

Lisäksi pitkäaikaisen tilaajan lahjana sain Bellápierren hohtopuuterin sävyssä Champagne, joka vaikuttaa todelliselta monitoimituotteelta! Lappusen mukaan tätä all-in-one -tuotetta voi sekoittaa puuteriin, huulikiiltoon tai kynsilakkaan. Saa nähdä, innostunko. Merkki ei ole mulle ennestään tuttu.

LivBox lokakuu 2015

Mitä te piditte lokakuun LivBoxista? Ilahduitteko Vaselinesta yhtä paljon kuin mä?!

10 Comment

 1. sonja says: Vastaa

  Innostuin Vaselinesta 🙂 Se kollageenijuoma oli kyl YÖK 😀

  1. Joo tulee jo korvista ulos nää kollageenijutut. 😀

 2. Liisa says: Vastaa

  ”YÖK” 😀 😀 😀

  1. No eipä siihen oo juuri muuta sanottavaa. 😛

 3. Kata says: Vastaa

  Mäkin innostuin eniten tuosta Vaselinen suihkeesta, sillä oon myös laiska vartalon rasvaaja. Mua tosin ärsyttää suihkeen tv-mainos, koitan päästä siitä ärsytyksestä yli 😀

  1. Miten mulle ei tuu ees mieleen sitä 😀

   1. Kata says: Vastaa

    Tuossa–> https://www.youtube.com/watch?v=cFA5wpv3ldY
    En edes tiedä, mikä siinä ärsyttää 😀

    1. Aijoo, nyt muistankin! 😀

 4. Mulle jees jutut oli Vaseline ja tukkajutut. Jotka oli samat kuin sulla. Pitkässä tukassa tykkäsin öljyistä mutta lyhyessä arvostan enemmän voidemaisia. Meikkivoide oli tavallaan hyvä mutta menee pukinkonttiin koska ei peitä tarpeeksi 🙂

  1. Munkaan iholle ei oo riittävän peittävä, mutta tykkään välillä sekoitella sitä muihin. 🙂

Vastaa