Herran silmät

Kerroin aiemmin Reiskan silmäongelmista, kun raukkaparka joutui kipeän silmän ja sen takia ärsyttävän kaulurin kanssa pari päivää elämään. Tiputeltiin viikon ajan Reiskalle antibioottisilmätippoja ja sen jälkeen ollaan kaksi kertaa päivässä laitettu normaalia silmätippaa, jotta silmät eivät pääsisi kuivumaan ja näin ehkäisemme myös toivottavasti sitä silmän mahd. haavoittumista. Toistaiseksi ainakin silmät ovat pysyneet terveinä, vaikka Reiska tietenkin inhoaa koko toimenpidettä. Geelimäiset silmätipat ovat kuitenkin siitä käteviä, että eivät juurikaan valu silmästä ja näin ollen Reiskan ei tarvitse ryhtyä pesutoimenpiteisiin ja niinpä silmäkään ei turhia hankaudu. Se onkin tippojen laiton jälkeen aina vähän kummissaan, kun ei tarvitsekaan ryhtyä silmiä hankaamaan.

Silmätippoina käytän näitä, ja ovat todella hyvää kamaa ihmistenkin silmiin:

Näissä hyvää lisäksi on se, että ovat voimassa 6 kk putilon avaamisesta. Yleensä kun silmätipat ovat ”voimassa” avaamisesta keskimäärin 30 päivää.

No, näiden kanssa nyt tosiaan mennään ja toivotaan, ettei silmäonkelmia enää tule!

4 Comment

 1. Hienoa, että ongelmat ovat pysyneet poissa!!

  Aiheeseen liittymätöntä: Aloin ihmetellä, kun ei Bloggeriin ole tullut sun blogista päivityksiä pariin viikkoon, niin nyt tajusin katsoa, niin pirhana en ollut lukulistaan lisännyt tuota sun uutta osoitetta!!! 😀
  Noh, nyt onkin vähäksi aikaa lukemista, kun luen nuo vanhemmat päivitykset tuolta osoitteen vaihdosta asti 😀

 2. Hahaa! 😀 No ihmettelinkin hieman, että eikö sua esim. Make Up Bible kiinnosta. 😉 Mutta arvontoja on tulossa kyllä jatkossakin, nou hätä! 🙂

  Mullahan Blogger kadotti kaikki seuraamieni blogien osoitteet, vaikka näyn kyllä listassa kun menen itse blogiin…pöh. Pitäisi jaksaa laittaa ne sinne uudestaan.

 3. Miia says: Vastaa

  kyllä on muuten söpö kissa:) se on aina kamalaa kun noilla on jotain ongelmia kun se ei osaa sanoa sitä. Toivottavasti vastaedes kaikki ok.

 4. Reiska = söpöin. 🙂

Vastaa