LivBox huhtikuu 2015

LivBox huhtikuu 2015

Sain yllättäen huhtikuun LivBoxini jopa aiemmin kuin monet muut! Ihan melkein pelästyin, kun näin sen työpostilaatikossani keskiviikkona. Ja jee, viimeinkin olen ”pitkäaikainen tilaaja” ja sain extratuotteen! Nyt en jaksanut testata koko boksia, mutta mulla oli kokemusta muutamasta tuotteesta aiemminkin…

Huhtikuun LivBoxini sisälsi:

Dove – Talc Soft -deodorantti – Tätä en testannut. En vaan tykkää Doven dödöistä. Lisäksi kun kuulin, että tässä on selkeä mummomainen tuoksu haju, päätin antaa tän mieluummin jollekin mummolle.

Lumene LAB – Hydrasmooth 24h Silottava ja Kosteuttava Silmänympärysvoide – Well, taas Lumenea, mutta Lumene on kuitenkin aina se yksi boksin ilahduttavimmista tuotteista. Ja nää Lumenen, myös Lumene LABin, sy-voiteet nyt vaan yksinkertaisesti ovat todella hyvää kamaa.

RFSU – Easy Shavin’ Intim Shaving Gel – Pakko myöntää, että en hyppinyt innosta, kun luin Facebookista LivBoxin uudesta yhteistyökumppanista…Naureskelinkin jo, että saadaanko me kortsuja seuraavassa boksissa. Mutta tottakai tiesin, että tulossa on sheivausjuttuja. Tää on mulle ennestäänkin tuttu, sillon kun vielä käytin näitä sheivausgeelejä. Sitten tajusin, että hyvä suihkugeeli ajaa saman asian. Tää on kuitenkin tosi hyvä sheivausgeeli, joten käyttöön menee.

RFSU – Nice n’Cool Intim After Shave – Tätä olen kans käyttänyt aiemmin, ja kirveli iholla ikävästi. Alkoholia iholle sheivauksen jälkeen, ei! Käytän mieluummin jotain kosteuttavaa voidetta.

RFSU – Smooth Shave -sheivaushöylä – Käyttöön tulee tääkin, ihan jees.

Essie – Sugar Daddy -kynsilakka – Mulla oli tämä ennestään täysikokoisena ja tämä on omasta mielestäni Essien kynsilakkasävyistä tylsin. Tämä boksista tullut on minikoossa, mutta ei kuitenkaan niin minikokokoinen, etteikö se ilahduttaisi, jos tämä ei olis entuudestaan tuttu tai jos tästä tykkää. En halua niuhottaa, koska monet tästä sävystä tykkäävät ja Essie on tosi kiva.

Ibero – sienet – Beautyblender on mulle niiiiin rakas, ettääääh…

Extratuotteena sain:

Seacret – Dead Sea Bath Salts – Siis kuinka monella suomalaisella on kylpyamme, käsi ylös? Niinpä. Noh, mutta onneksi näitä voi aina käyttää jalkakylpyyn, joita jaksan tehdä, ööööö….En ikinä? 🙁 Mutta kiva silti, että olen viimeinkin pitkäaikainen tilaaja! Ja tää oli kuitenkin ihan kiva, erilainen tuote.

LivBox huhtikuu 2014

Mitä mieltä huhtikuun boksista? Oothan jo osallistunut arvontaan, jossa voit voittaa 3 kk Livboxin tilauksen!

8 Comment

 1. Mä olen ollut viime aikoina vähän kahden vaiheilla lopetanko tilauksen vai en 😀 Ei ole pitkään aikaan tullut sellaista boksia, josta olisin ollut ihan intona. Enemmänkin ”ihan ok” -fiiliksellä oon ollut jo pitkään. Lahjoitan aina tuotteet eteenpäin muille 😀 Ainakin se ilahduttaa 😀 Toisaalta vielä jaksan uskoa, että jossain vaiheessa se ”jee” -boksi tipahtaa mullekin, joka on täynnä sellaisia tuotteita, joista mäkin innostun 😉 Kynsilakat otan kyllä aina ilolla vastaan.

  1. Mä aina ajattelen, että SEURAAVA BOKSI ON SE PARAS KAIKISTA. 😀

 2. Tuollaisen höylän sain i love me messuilta, ja en kyllä ostaisi, ajoihan se joo, mutta on niitä paljon parempiakin olemassa.

  1. Aijaa? Höh 🙁

 3. Sain kans ton Lumene Labin sy-voiteen ja odotan innolla sen käyttöön ottoa. Noi sheivaus jutskat oli ehkä vähän blääh, mutta kyllähän ne käyttöön tulee. Toi kynsilakka vähän arveluttaa, toivottavasti näyttää kynsillä vähän värittömämmältä. Ja mulle tuli Seacretin mutajalkavoide, vielä kun jaksais ja muistais rasvailla.. mutta ihan jees koska on mulle ihka uus merkki.

  Mä oon ollu tän vuoden että koskakohan pätkäsen tilaukseni ja olin jo valmistunu toukokuun jälkeen tekeen niin, mutta nyt en taas tiedä..Toisaalta tykkään ja toisaalta taas boksista tulee tylsiäkin juttuja.

  1. On kynsillä aika väritön joo. 😛 Siks ei ookaan mikään mun lemppari… Mä otin ton Lumene LABin heti käyttöön. <3

 4. Oini says: Vastaa

  Itsekin muistin ennen tehdä jalkakylpyjä ihan kammottavan vähän. Sitten keksin että tän voi hoitaa samalla ko kattoo telkkua! Aineet ja vedet vaan sankoon, sanko sohvan eteen ja kaikki kamppeet siihen vierelle, niin kylpy onnistuu helposti suosikkiohjelmaa katsoessa!

  Itse pätkäisin vuoden poksitilaukseni nyt tähän. Kivaahan tämmöstä ekstrasälää on saada, mutta oon alkanu kelailemaan että mieluummin käytän ton rahan semmosiin juttuihin joita haluan oikeasti ko että tilaan poksia ja kuukausi toisensa perään ootan että sieltä tulis joku superkiva tuote käyttöön. 😀

  1. Joo, jos asiaa tarkemmin aattelee, niin tottahan toikin. Mutta ei se oo silti sama asia ku se yllätys. 😀 Ja laittasko sitä sivuun jonkun rahasumman, jota ei käyttäis bokseihin? Enemmän epäilen. 😀

Vastaa