Joulusaalis

Perjantaina saapui se vuoden odotetuin boksi Briteistä, eli tietty mun ja Sallan Lush -tilaus! Mun tilauksen tärkein osa tänäkin vuonna oli Snow Fairy, jota tilasin kaksi isoa pulloa (£11.95/500g). Tosin näin jälkeenpäin suuresti ihmettelen, miten mulle muka nämä riittää vuodeksi? Viime vuonna tilasin näköjään VIISI pulloa, joista vain YKSI meni lahjaksi. Ja multahan siis loppui näistä viimeinen pullo sopivasti toissa päivänä! Oh my god…pitää ehkä harkita uusintatilausta!?

Kaikki muut sitten tilauksestani olivatkin uusia tuttavuuksia. Tai no uusia ja uusia, pääsin niitä kuitenkin haistelemaan taannoisessa Lushin bloggaajien illassa. Snowman-suihkujelly (£3.50) oli pakko-ostos, jota en ole vielä testannut in action. On kuulemma aika liukas suihkukaveri! Tuoksuu kuitenkin ihan supermegahyvältä! Porosaippuan (Reindeer Rock, £3.10/100g) tuoksuun rakastuin myös tuossa bloggari-illassa, en olisi muuten tajunnut tätä edes tilata! En oikein pidä palasaippuoista, mutta laitoin tällaisen heti kylppäriin, jossa se tuoksuu ihan järkyttävän hyvältä.

Lemony Flutter -kynsinauhavoiteen (£6.75) innostuin ostamaan Sallan vinkistä ja esimerkistä. Olen kuullut siitä muiltakin paljon hehkutusta ja näin muutaman päivän käytön jälkeen olen vakuuttunut sen hyvyydestä. Tuoksuu TODELLA voimakkaasti sitruunalta, ja toimii parhaiten levitettäväksi ennen nukkumaanmenoa. Mies kommentoi, että ”onneksi näin voimakas tuoksu on kuitenkin tosi hyvä”. Niinpä! Ja mun kynsinauhojen kunto on parantunut ihan hillittömästi jo näinkin lyhyen käytön aikana!

Sieltä Lushin bloggaajaillasta saatiin kaikki pienet joululahjat mukaamme, sisältö näissä vähän vaihteli. Mä en nyt enää muista, että kenen kanssa siellä vaihdoin ja mitä, mutta nämä kolme mulle kuitenkin sieltä lopulta käteen jäi: So White -suihkugeeli miniversiona, Santa’s -huultenkuorinta ja Snowcake -palasaippua. Lushin huultenkuorinnat ovat hyviä, mutta tämä on jotenkin aika sotkeva ja vähän turhankin voimakas tuoksu! So White -suihkugeeli tuoksuu toivottavasti käytössä paremmalta kuin pullosta nuuskuteltaessa, en ehkä jotenkin vaan pidä siitä. Palasaippuasta en oikein tiedä kuin sen, että ei ole Reindeer Rockin voittanutta.

Olen nyt kuitenkin ihan tyytyväinen uusiin juttuihini, joista kaikki pääsevät käyttöön. Monet bloggaajat miettivät, viittivätkö blogeissaan mainostaa, että kannattaa tehdä isompi Lush-tilaus Britteihin, koska siellä on niin paljon halvempaa (vaikka postarit ovatkin kalliit). Mutta minä ainakin sanon ihan suoraan, että on tyhmää maksaa reilut 30 euroa isosta Snow Fairy -pullosta täällä Suomessa, kun saman saa tilattua UK:sta puoleen hintaan. Yhtä tuotetta ei välttämättä ole järkeä lähteä tilaamaan, mutta isommat tilaukset ja etenkin kimppatilauksena kannattaa ehdottomasti!

Ootteko te jo tutustuneet Lushin joulukamoihin? Ja löytyykö sieltä nyt vielä joku, joka ei Snow Fairya ole koskaan edes haistanut?????

P.S. Tänä vuonna Snow Fairy -geeli on selkeästi tosi paljon tummempaa ja glitterisempää! Ja ehkä jopa tuoksuukin vähän voimakkaammin…ei haittaa yhtään!

P.P.S. Olen toki vähän pettynyt, että mitään uutta Snow Fairy -tuotetta ei tälle joululle saatu. Miksi ei vois olla vaikka Snow Fairy -huulirasvaa? Käsivoidetta? Ihan mitä vaan? Kyllä ostaisin.

40 Comment

 1. Mä oon ainakin ihan sitä mieltä että kaikken minkä voi tilata ulkomailta halvemmalla tilaan, Suomessa kaikki noi on niin paljon kalliimpia, että äänestän lompakollani. Tosin eihän tuotakaan sais ääneen sanoa, kun pitäis ostaa vaan paikallisilta pienyrittäjiltä, kaunis ajatus, mutta ei mulla ainakaan ole rahaa sellaiseen.

  1. Joo, vähän sama mulla. 🙁 Ei ois mitenkään varaa ostaa mitään Suomen hinnoilla.

  2. Mä olen samaa mieltä, mulla ei vaan ole varaa olla ”isänmaallinen” ja ostaa Suomesta, kun hinnat on niin järisyttävän kalliit täällä. Tilasin yhden matkaoppaan Briteistä, kun se maksoi siellä postikuluineen 15€. Täällä sama kirja maksoi 35€. Olisin voinut jotenkin ymmärtää tuon hinnan, jos se olisi ollut suomennetusta opuksesta, mutta sama englanninkielinen kirja oli kyseessä.

   Toisaalta mietin olisiko edes mitään järkeä maksaa Suomi-hintoja, vaikkei homma olisikaan oman lompakon paksuudesta kiinni. Kun tilaa esim. Englannista tai Saksasta, tilaa vastaavasta maasta kuin Suomi (vrt. jotkut kehitysmaat, jossa tehdään lapsityövoimalla ja huonoissa oloissa jne.), jolloin mun johtopäätös on se, että Suomi on ihan itse hinnoitellut itsensä ulos kilpailusta.

  3. Mäkin ostaisin mieluusti kivijalkakaupoista kaiken, jos olis varaa. Valitettavasti jos jotain kivaa jossain kaupassa nään, meen ekana nettiin ja tsekkaan hinnat siellä. Harvemmin sen jälkeen ostan sitä kaupasta. 🙁 Mutta näinhän se tuntuu aika monella olevan…

 2. Katsoinkin että onpas mehevän väristä Snow Fairyä! Omani muistutti jo harmaata loppuvaiheessa kun pigmentit ja glitterit olivat vajonneet pullonpohjalle :p

  1. Joo, vuoden päästä tosiaan geelin väri selkeesti muuttuu ja hileet tipahtaa. 🙂

 3. Johis says: Vastaa

  Mää ihmettelin tuota Snow Fairyn tummuutta, onneks nyt en oo ainoa joka sen huomas, niin ei tarvi epäillä omaa näkökykyä tai mielenterveyttä 😀
  Porosaippuaa oisin kaikkien hehkutuksen jälkeen halunnut kokeilla, mutta ei nyt lompakko enää kestänyt sitäkin tilata. Toivottavasti se tulee takaisin ens vuonna, niin lupaan silloin tilata sen!

  1. Joo, se on selkeesti paljon tummempaa! Toivottavasti poro tulee takas mutta suihkugeelinä!!!!!

 4. Anonymous says: Vastaa

  Snow Fairya myydaan taalla (UK) kylla myos noissa ”solid moisturiser” muodoissa, eli sellainen pinkki keijunmuotoinen ”bar”… En tosin tieda oliko niita jo viime vuonna…

  1. Joo, mulla on semmonen hierontapala vielä viime vuodelta! 🙂

 5. Kehtaako tässä enää edes myöntää etten omista yhtään Lushia enkä ole eläissäni nuuhkinut koko Snow Fairya? 😮

  1. Aaaaargggghhh! 😀

 6. Olen ihastunut Snow Fairyyn blogien kautta, en siis ole koskaan sitä itse haistanut 🙂

  1. Uskomatonta! 😀

 7. Liisa says: Vastaa

  Toi Reindeer Rock on kyllä tosi jees! <3

  1. No niin on! Ihan älyttömän hyvä. 😀

 8. Lara says: Vastaa

  Voi vitsi, musta alkaa tuntumaan että on todellinen synti etten oo ikinä LUSHin tuotteita kokeillut. Tähän on tultava muutos 😀

  1. No todellaki on. 😀

 9. Mä olen välttänyt sortumasta tähän, mutta nuuhkuttelin kesällä Ilonalla Snow Fairy tuoksua ja alkoi hieman tuo suihkugeeli houkuttaa. 😉

  1. Kyllä Snow Fairyyn saa sortua ihan luvan kanssa!

 10. Salla says: Vastaa

  Mä NIIN olisin ostanut poroa, mutta en vaan koskaan käytä palasaippuoita 🙁 Onneksi se mustaviinimarjakuorintapala tuoksuu melkein samalta <3

  1. Mikäää? En muista tommosta 🙁

 11. Nata says: Vastaa

  Näyttää niiiiin hyvältä noi pinkit putelit!! Miltä tuoksuu?

  1. TAIVAALLISELTA!!!! Vitsi ku blogeissa ei vielä oo sellasta ominaisuutta et vois lähettää tuoksuja lukijoille. 😀

 12. Mulle tuli ihan sama fiilis kuin Laralla yllä. Usein kävelen rautatieaseman alakerran (se metroaseman taso, mikä sen nimi nyt on?!?!) Lushin ohi mutta jotenkin se tuoksu on niin voimakas, etten voi mennä sisään! Pelkään, että se liiallinen tuoksujen sekamelska aiheuttaa tuskaisen migreenin, vaikken ole kärsinyt migreeneistä vuoteen… Ehkä joku päivä vielä, koska tykkään kuitenkin tuoksuvista suihkutuotteista…

  1. Heh mulla oli vähän pää kipee ennen sitä Lushin bloggaajailtaa ja ajattelin jo, että ou nou…mutta ihme kyllä se pääkipu vaan katos siellä!

 13. Elisa says: Vastaa

  Kyllä mä ihan surutta tilailen briteistä Lushini, hyvin harvoin mulla on varaa Suomen hintoihin. Kavereiden kesken järjestyy kimppatilaus kätevästi ja saa kaikkia ihanuuksia ostettua. Toki sitten, kun pääsen rahallisesti parempaan tilanteeseen aion kannattaa suomalaisia liikkeitä. Se ei vaan vähävaraisena ole ollenkaan helppoa, kun hinnat on mitä on 🙁

  1. Niinpä…

 14. Anonymous says: Vastaa

  Tämä ei nyt liity aiheeseen mitenkään, mutta oletko huomannut HS:n Nyt-liitteen sivuilta jutun aiheesta kissat ja ympyrät? Löytyy täältä http://nyt.fi/a1305891825534 .

  1. Kyllä joo ja testasinkin viikko sitten, teippasin ympyrän lattiaan. Tulos: Alma meni lopulta keskelle hetkeksi istumaan, pojat tyytyivät repimään teippiä irti lattiasta. Reiska ei ikinä istuis mihinkään tommoseen, luulis vaan ansaks. 😀

 15. ElliMelli says: Vastaa

  Voi apua, mä taas rakastuin ihan totaalisesti So Whiteen! Tilasin ihan tuon omenan tuoksun houkuttelemana ja tää kyllä ylitti odotukset! Tilasin alkuun vaan 100g mutta tätä on hamstrattava!!! 😀

  1. 😀

 16. Mä oon tässä taistellut pääni sisällä, että tekisikö Lushille tilauksen nuista joulutuotteista…
  Mulla on ollut pieni pullo Snow Fairya joskus muutama vuosi takaperin, mutta mulla se tuoksu teki tosi epämiellyttävän olon.. Se meni jotenkin henkeen ja alkoi yskittää ihan hirveästi. Sama reaktio mulla tulee sellaisista banaanin muotoisista sokeripäällysteisistä irtokarkeista :/.
  Mietinnässä on, uskaltaisinko kuitenkin tilata vielä kertaalleen kokeiluun tuon pienen pullon, kuitenkin sinällään ihan kivan tuoksuinen, jos tuota hengenahdistusta ei ota huomioon.

  1. Ja teit! 😀

   Huh, outoa toi SF-reagointi! Ehkä on vaan liian voimakastuoksusta sulle?

 17. June says: Vastaa

  Oivoivoivoivoi pakko tehdä itsekin tilaus…

  1. YES.

 18. taina says: Vastaa

  Voikohan noita Lushin kylpypalloja tai kylpusulia käyttää ihan suihkussa jotenkin ?Tein just ekan Lush-tilaukseni,kun oli noi joulujutut alessa:)

  1. Ah ne kylpypallot on NIIIIIN ihania! Ainakin jalkakylpyyn voi!

 19. taina says: Vastaa

  Mutta onko niissä pesevää ominaisuutta,jos esim murentaa käsiin ja pesee kädet .Siis mä kokeilin,mutta en osaa sanoa oikein puhdistuiko kädet,kun en omista miksroskooppia;)

  1. Lushin tilaisuudessa niitä kyllä rikottiin ja kuplivaa systeemiä siitä tuli, mutta hmm…en kyllä tiedä. En ehkä välttis käyttäis ihan pesutarkoitukseen…

Vastaa