Aivo-orgasmeja

Luin uusimmasta Imagesta idolini Anu Silfverbergin kirjoittaman jutun kokemuksesta nimeltä ASMR, Autonomous Sensory Meridian Response. Kyse on ääni-ja näköaistimusten aiheuttamista miellyttävistä reaktioista, joita kuvataan villisti jopa aivo-orgasmeiksi (kuka muka tämän kohdalla EI kiinnostu??). Nämä ovat toki ihan tuttuja ns. tosielämästä, itse kutsun niitä positiivisiksi kylmiksi väreiksi ja saan sellaisia mm. kissojen pestessä itseään ja ennen avotoimistossa lähellä istuvan työkaverin näppiksen näpyttelystä. Samanlaista tunnetta saa, kun joku hipeltää omia hiuksia tai selkää.

Mutta en tosiaankaan ollut tietoinen, että jotkut tekevät tällaisista ihan videoitakin! Ja niitä on Youtube täynnä! Luin silmät suurina Imagen artikkelin eilen töissä ja oli tottakai pakko heti klikata yhden tunnetuimman ja suosituimman ASMR-videon tekijän, Marian, sivuille. Ja ei helvetti sentään, kyllä se vaan toimi, ihan heti. Videot ovat aika pitkiä, mutta niiden ei halua loppuvan ikinä! Pari kertaa videon aikana työkaveri keskeytti minut ja kyllä oikeasti ärsytti! Ainakin useimpia videoita pitää kuunnella kuulokkeilla, se on koko homman idea.

Noh, näitähän on toki nyt sitten kaikenlaisia, supattelijoita ja naputtelijoita ja sivelijöitä ja roolileikkejäkin. Tässähän tämä vielä eilen niin tylsältä vaikuttava viikonloppu sitten kuluukin…haha.

Tiesittekö te tällaisista? Marian videoita löydät Gentlewhispering-sivustolta, kokeilkaa vaikkapa tätä. Mistä te saatte aivo-orgasmeja?

32 Comment

 1. karo says: Vastaa

  nää on näitä hetkiä kun harmittaa rikkinäiset kuulokkeet… mut kuulostaa nuo hyvältä ilmankin 😀

  1. Heh, mä en oo testannut ilman, mutta joo, varmaan etenkin jotkut videot toimii ilmankin.

 2. Inka says: Vastaa

  Enpä oo kuullu tällaisesta ikinä ennen, mutta täytyy kokeilla heti kun pääsen täältä luennolta kotiin! Yliopistolla en ihan kehtaa ruveta orgasmoimaan. 😉

  1. Heh, joo, noita on parempi kuunnella omassa rauhassa!

 3. kokeilin ja ooo oli ihanata 🙂

  1. 😀 ihan höpöhöpöjuttuja toi Maria ainakin juttelee, mut ei haittaa. 😀

 4. Joku sanoi joskus mun videosta saavansa noita aivohommeleita (en voi edes sanoa sitä ääneen) ja vertas tuohon Mariaan. Mä melkein suutuin kun yritin ihan tosissani tehdä jotain tuote-esittelyä tai meikkitutoriaalia 😀 Kävin silloin Marian sivuilla ja nyt en voi nukahtaa ilman häntä 🙂

  1. Haha 😀 No eiks toi oo vaan kohteliaisuus! 😀

 5. Mielenkiitoinen ja hyvin kirjoitettu se Imagen artikkeli. Jännää <3

  1. Joo, Anu on ihan lempparitoimittaja. 🙂

 6. nasse says: Vastaa

  Hyi, musta nuo videot näyttää ja kuulostaa jotenkin ahdistavilta 😀 Ideasta kyllä saan kiinni, mutta ainakaan tuo Maria ei iske kyllä yhtään.

  1. Heh 😀 Mäkin ensin ajattelin, että kestänkö tämmöstä 😀

 7. MRMR says: Vastaa

  Ah, Maria on ihana! Varsinkin nämä 3D-mikillä äänitetyt videot. Hiustenleikkuuvideo saa aikaan hullut värinät joka ikinen kerta. 😀 https://www.youtube.com/watch?v=TgpaytdDIaA

  1. 😀

  2. karo says: Vastaa

   ei apua tuo hiustenleikkuuvideo, en tiiä tuntuko tuo nyt hyvältä vai ihan kamalan kamalalta! Meinas mennä niska solmuun ku meni niin paljon väreitä 😀

 8. Mira says: Vastaa

  noi on kyllä mahtavia unilääkkeitä noi asmr-videot 😀 riippuu tosiaan niin tekijästä, kenen tyyli iskee. jonkun videot on tosi ahdistavia, ja jonkun tosi rentouttavia. 🙂

  1. Joo, mä en ole muihin vielä tutustunutkaan.

 9. Mohn says: Vastaa

  Minä tiesin ennestään ASMR:stä mutta ei ole ollenkaan mun juttu. Saan hirveitä hepuleita kun yritän kuunnella ja ääni kuuluu ällöttävästi vaan toisesta kuulokkeesta. En pysty kuuntelemaan esim. sellaista musiikkiakaan, jossa äänet kuuluvat epätasaisesti eri kuulokkeista, se tuntuu ihan superällöltä! 😛 Ei nyt ihan äkkiä tule mitään mieleen mikä tuntuisi yhtä epämiellyttävältä.

  1. Haha 😀 Ton Marian kuiskailut ainakin on ok, etenkin kun videolta näkee, kumpaan aikoo kuiskata. 😀

 10. Sen vähän mitä olen kokeillut niin katselu-kuuntelu ei anna viboja, mutta koskettelu, esim. vaatemyyjän vahingossa hipaisu saa joskus jalat alta! Samoin kerran erään ventovieraan pelkkä ohikiitävä hetki lähellä seisoen sai ihan veteläksi 🙂 Mystistä.
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  1. Mä en ole tollasia kokenut. Sun kannattaa mennä Intiaan, niin oot vetelänä koko ajan. 😛

 11. nea says: Vastaa

  WT.. Hmmm??? Tämän Marian kuiskailu oli kyllä mun makuun Wikipedian aihe-artikkelia lainatakseni sekä ”intrusive” että ”disturbing”! Järkyttävän flirtti tyyppi, ehkä mulla on liian vilkas mielikuvitus sitten 😀 Varsinkin tuo kameran kylkeen nojailu hrrrhh, nyt tulet tyttö liian lähelle liian varhaisessa vaiheessa…

  Mutta miellyttäviä, kuten myös epämiellyttäviä aistimuksia näkö-kuulostimuleista kyllä tulee, nyt kun asiaa ajattelen. Ketäpä ei olisi ottanut vatsan pohjasta, kun joku katsoo sillä tietyllä tavalla, vai lasketaanko se, onko se eri juttu sitten? Tai sitten nämä epämiellyttävän, kuten perinteinen kynnet liitutaululla (tosin mua on jostain syystä aina inhottanut kuivan paperipyyhkeen rahina/suhina lähes yhtä voimakkaasti, hrrrhh jälleen…). Vai onko tää nyt ihan huuhaa-akselia koko juttu? 😀

  1. Heh, mäkin vähän aluks mietin, että ärsyttääkö tää mua, mutta ei kuitenkaan!

   Kynnet liitutaululla on semmonen inhottava väristys, ei semmosia!

 12. Ihan uus juttu mulle, en oo koskaan aiemmin moiseen törmännyt. Mielenkiintoista.
  Mutta tää Maria ei ainakaan iskenyt muhun yhtään, päinvastoin. Mua ällötti ja ärsytti se maiskuttelu, huokailu ja hönkäily. 😀 Muutamaa videoa koitin katsoa mutta juu, ei. Hrrrr.

  1. Kokeile muitakin!!!

  2. Vois kyllä kokeilla, jos vaikka tykkäisinkin! 🙂

 13. Catti says: Vastaa

  Onkohan mun päässä vikaa, kun mua ärsytti nuo videot 😀 ärsyttävää kuunnella tota kuiskausta, kun se kuuluu tavallaan liian selvästi, että se oikeen menee mikin lähelle.. En tiedä, mut ei kiitos enää.. :S

  1. Ei, sussa ei oo mitään vikaa. Uskon tuon hyvin. 😀

 14. Taina says: Vastaa

  En oo tämmösestä kuullukaan, niin oli pakko heti kokeilla! Toi Soft Spoken relaxing hair play oli ihana, meinasin koko ajan nukahtaa, ja päänahassa meni väristyksiä ♥ Vois ottaa tavaks kuunnella näitä aina kun meinaa stressi iskee, nytkin nimittäin oli, eikä oo enää. 😀

  1. Mä en ole noita nukahtamiseen houkuttelevia kokeillut vielä, oon tarpeeks väsynyt muutenkin iltaisin, ettei oo mitään ongelmia sen suhteen. 😀

 15. Anonymous says: Vastaa

  Mun piti kiskaista kuulokkeet korvista HETI kun toi naikkonen alkoi kuiskailemaan. Mä en mistään muusta saa niin hirveitä inhon väreitä kuin kuiskailemisesta ja just nimenomaan tollasesta ”märästä” kuiskailusta. Hrrrrrrr.

  1. Haha, sorry. 😀 Mut on noita muunkinlaisia!

Vastaa