YUMMY

Nailfix

Ärsytti!!!! Kun en saanut maaliskuun LivBoxista sitä karkin tuoksuista kynsinauhaöljyä, johon kaikki sen saaneet rakastuivat heti ainakin tuoksun puolesta. Niinpä nohevana tyttönä tilasin omani muun (yhtä tarpeellisen) tilauksen yhteydessä CesarsShopista. Nailfixillä on muitakin kynsinauhaöljyjä, jotka vaikuttivat myös yhtä nameilta, mutta päätin pysytellä tässä Yummy Gummyssa, josta tulee mieleen jokin lapsuusajan karkki…tai purkka…tai joku ihana. Tää joka tapauksessa tuoksuu tosi tutulta ja aivan SAIRAAN HYVÄLTÄ. Tuoksu on kuitenkin todella voimakas ja välillä mietin, että onko liiankin ällömakea… Mutta vielä en ole kyllästynyt!

Nailfix

Ajattelin, että tän avulla alan ahkerammin öljyämään kynsinauhojani, ja onhan näin tapahtunutkin. Hinta ei ole tällä todellakaan paha, 3,80 euroa!

Tämä varmasti moneltakin löytyy LivBoxista saatuna, joten mitä tykkäätte tästä? Ootteko jo ehtineet läträtä tällä? Tai ootteko kenties kokeillut Nailfixin muita namiöljyjä?

19 Comment

 1. Mulla on ollut tätä aikoinaan jasmiinin tuoksuisena, kun kaveri tilasi mulle eBaysta. Tykkäsin siitä tosi paljon. Kiva, että näitä saa nyt vihdoin Suomestakin. 🙂

  1. Joo, näitä varmaan voi paikanpäällä CesarsShopilla tuoksutellakin? 🙂

 2. Niina says: Vastaa

  Multa löytyy tää ja vadelma. Vadelmassa miedompi tuoksu. 🙂 Tykkään molemmista!

  1. Aijaa, kiva tietää! 🙂

 3. En saanut tätä boksista, mutta työkaveri antoi tämän yllättäen mulle :).
  Hän ei tykännyt tuoksusta, oli liian voimakas hänen makuunsa.
  Olen tykännyt ja kyllä tuo pehmentää noita mun purtuja kynsinauhojani :D.
  Mutta edelleen ahkerammin saisin käyttää, että pysyisi hyvässä kunnossa…

  1. Heh, mäkin sain työkaverilta toisen tällaisen. 🙂 Ahkerasti saa kyllä käyttää!

 4. Heidi says: Vastaa

  Mä sain tuon boksista ja oon varmaan ainoa, joka siitä EI pitänyt 😀 En jaksa löträillä kynsinauhaöljyjen kanssa kun en näe niistä konkreettista hyötyä – normaali käsirasva tuntuu riittävän mun kynsinauhoille varsin hyvin. Enpä tosin muutenkaan jaksa mun kynsiä hoitaa kun ovat niin hyväkuntoiset ilmankin. Mutta ennen kaikkea tuossa kynsinauhaöljyssä tökkii sen tuoksu – voimakas ja ällöttävän makea. Olen suuri hajuvesien ystävä ja pidän makeista ja voimakkaista tuoksuista, mutta tuo tuoksu on vaan niin överi mun nenään. Mä vielä sain noita kaksi kun vahingossa lähettivät naisten boksin miesten boksin sijaan, ja kun lisäksi tilasin myös :–D

  1. Heidi says: Vastaa

   …myös naisten boksin :—D jäi lause kesken.

  2. Ookoo, oon kade! 😀 Mulla on maailman kuivimmat kädet ja kynsinauhat. 🙁

 5. Tässä oli jopa mulle liian voimakas tuoksu, joten vein tän töihin 🙂 Mulla on joskus ollut näistä ainakin sitruuna ja vadelma(?), ne oli tosi ihania :> Ja tosiaan plussaa edullisuudesta!

  1. Mua ei oo vielä tuoksu ärsyttänyt. 🙂

 6. Mulla on näitä monta, suosikkini yllättäen vanilja, mansikka sekä tämä <3

  1. Arvasin, että sulta löytyy varmasti useampi 🙂

 7. Emma says: Vastaa

  Tää on jännä kapistus sikäli, että tuoksu oli musta tosi esanssinen ja ällö kun nuuhkaisin pulloa ekan kerran, mutta kun avasin pullon ja laitoin tätä kynsille niin tuoksu olikin IHANA! Jotenkin sen pullon läpi tunkeutuu vaan se esanssiosuus ja oikea karkkituoksu tulee esiin vasta käytettäessä. En yleensä tykkää näin makeista tuoksuista, mutta tää on vaan aivan valloittava 🙂

  1. Joo ei se kynsillä oo niin voimakas! 🙂

 8. Myy says: Vastaa

  Siis kuin siistin mallinen pipetti!

  1. Nii o 🙂

 9. Ite sain livboxista tuon ja jäin koukkuun sen tuoksutteluun 😀 Poikaystävä piti hulluna kun halusin joka päivä peilkästään _haistella_ sitä öljyä. Sitten kävi ikävä onnettomuus, putilo kaatu ja puolet meni matolle. Oi sitä surun päivää 😀 Oli omastakin mielestä hullua miten johonkin tuoksuun voi jäädä noin koukkuun!

  1. Haha 😀 Mäkin oon vähän kämminy ton pullon kanssa!

Vastaa