Kesäkuun LivBox

Kesäkuun LivBox oli sitten se viimeinen yhteistyöboksi, yhyy. Kivaa on ollut näitä bokseja saada, ja itse asiassa niin kivaa, että tein jo jatkotilauksen seuraavaksi kolmeksi kuukaudeksi. Vaikka tämä kesäkuun boksi oli surkein saamani boksi. Ei vaan yhtään mun juttu.

Mutta ilmeisesti monet ovat tästä kuitenkin kovasti ilahtuneet, mikä on hienoa. Kesäkuun LivBox sisälsi:

Hansaplast Anti Callus 2in1 Peeling – Eli kuorintavoide jaloille. Tämä mulla oli jo ennestään, ja olen todennut, että ainakaan pikaisesti suihkussa käytettäväksi tämä ei toimi. Tekee jalkoihin todella liukkaan kalvon ja siinäpä se. Kuulemma perusteellisemmassa jalkojen kylvettelymeiningissä tämä on erittäinkin toimiva tuote. Olen laiska tollasia tekemään, joten mulla tämä menee suosiolla eteenpäin.

Ecotools pesukukka – Nyt vähän ärsyttää. Jos boksiin saadaan Ecotoolsia, sen pitäisi olla sivellin!!! Tämäkin menee eteenpäin, en ymmärrä tällaisia pesukukkasia, todella kummallinen. Tosin voisi toimia kissojen leluna?

Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine Daily Scrub – Tämä oli boksin ainoa ihan kiva juttu. Kasvojen kuorintaan tarkoitettu voide tulee ehdottomasti käyttöön, ja tämä olisi voinut olla täysikokoisenakin! Kaupoissa tämä on ilmeisesti elokuussa.

Rimmel Apocalips -huulilakka – En ole huulituotteiden ylin ystävä, ainakaan tällaisten lakkojen, jotka mulla vaan mähmäävät. Sain sävyn Apocaliptic, joka pikaisen googletuksen perusteella on vieläpä kaikista pahin mahdollinen sävy mulle, haha. Kylmä fuksia, eieiei! Eteenpäin!

Nivea In-Shower Body Milk – Tästä olen jo aiemmin blogannutkin, koska ihastuin näihin suihkussa käytettäviin vartalovoiteisiin. On kuitenkin jo vähän vanha juttu ja mulla on tällainen täysikokoinenkin vielä jemmassa. Ihan näppärä otettavaksi reissuun mukaan…tai sitten jos joku kaveri haluaisi testata. Nivealta on näköjään tullut uusia tuoksuja näihin, joten miksi ei boksissa olisi voinut olla vaikka mieluummin sellaista? Olisin innostunut.

Bic Soleil Bella -varsiterä – Kiva yllärituote sinänsä, mutta Bicin teristä mulla on huonoja kokemuksia, repivät ihon ihan verille! Jos merkki olisi ollut eri…Mutta ehkä uskaltaudun vielä kokeilemaan.

Lisäksi boksissa oli koodi Viaplaylle, kaksi kuukautta ilmaista katseluaikaa. Jos kerran toimii SmartTV:lla, niin voisin toki tutustua. Aiempaa kokemusta Viaplaysta mulla ei ole. EDIT: Tsekattuani Viaplayn tarjonnan netistä, en taidakaan haluta mitään tilausta, joka pitäisi muistaa peruakin. Eihän tuolla ole mitään, mitä en olisi jo nähnyt tai haluaisin nähdä tai ei löytyisi myös Netflixistä/HBO:sta, plaah.

Noh, tämä boksi ei siis selkeästi ollut mulle mieluinen. Mutta ei aina voi ollakaan! Seuraava boksi on taas ihana, eikös juu. Rakastan silti tätä kuukausittaista yllätystä ja siitä syntyviä blogipostauksia ja keskusteluja. Olen siis koukussa, enkä näköjään voi enää olla ilmankaan.

Tein jatkotilauksen LivBoxista työosoitteeseeni, ja toivonkin näin saavani boksin jatkossa vähän aiemmin (paitsi jos siirtyvätkin käyttämään SmartPostia, kuten jo harkitsivat).

Mielipiteitänne kesäkuun LivBoxista? Mistä piditte, mistä ette? Tällä kertaa kaikki taisivat saada samat tuotteet, ainoastaan huulilakan sävyissä oli eroa.

Kiitos LivBox yhteistyöstä ja Tähtibloggaaja-tittelistä! ♥

23 Comment

 1. Mun mielestä Siamese Lipstickin Kaisuli sen sanoi osuvasti, että markettipaketti. Kaipaan boksiini jotain semmosta mitä ei Citymarketista saa.

  Testasin tota jalkakuorintaa illalla ennen nukkumaanmenoa ja laitoin sukat päälle. Aamulla oli kyllä aika mukavat jalat!

  1. Joo, luksuskosmetiikkaa kaipailen minäkin enemmän. 🙂 Ja oikeasti UUTUUKSIA. Kiva kuulla, että sulla toi jalkakuorinta toimii, mulla ihan turha.

 2. Iiny says: Vastaa

  Vähän pettymys oli. Periaatteessa kun tossa boxissa oli kaikkea sellasta mitä melkeen tulee käytettyä jo muutenkin. Olisi kiva jos boxissa olisi jotain uutta ja erilaista…

  Mutta ei sillä, kyllähän nuo tulee käytettyä pois. 😀

  1. Niinpä. Ja jos boksin idea on päästä kokeilemaan uusia tuotteita, niin vähän nää ”vanhat” aina tuo pettymyksen…Vaikka tottakai on sellaisiakin, joille nämä ovat uusia tuttavuuksia. Itse ottaisin mieluummin vaikka näytekokoina uusia tuotteita.

 3. Anonymous says: Vastaa

  Jotkut oli myös saanut tuon jalkakuorintajutun niin suihkutettavassa pullossa että sekin oli eri.

  1. AIJAA? Tästä en tiennytkään.

 4. Mulle tuli jalkaseerumi. Joka sitten aiheutti hirveän kutinan koipiin, ei just muuta (nyt kolmas päivä käytössä menossa). Minä myös sanoin blogissani boxille, että PLÄÄH.

  1. Höh. 🙁

 5. Tämän kuun boksi oli itsellenikin pettymys. Arkisia, tylsiä tuotteita. Mutta tein minäkin jatkotilauksen, koska samoin kuin sinä, olen koukussa.

  1. Niinpä, hitto soikoon. 😀 Ei osaa olla ilmankaan boksia, ainakin ajatus tuntuu pelottavalta. 😀

 6. LauraL says: Vastaa

  Tää boksi oli pettymys, taas. Ärsyttävää, että nyt on tullut kaks tylsää boksia peräkkäin. Toivottavasti ens kuussa tulee jotain kivaa tai rupeen kyllä harkitteen tilauksen lopettamista.

  Mulla on ollu hyvä kun on sellanen postilaatikko, mihin boksi on mahtunut ja posteljooni onkin sen sinne tuonut, mälsää jos jatkossa pitää hakea paketti jostain. Ei ehkä jaksa joka kuukausi.

  1. Joo toi jakelutapa aiheuttaa varmasti paljon niin puoleen kuin vastaankin mielipiteitä…Mullakin riippuu siitä, mihin osoitteeseen tilaan. Kotiosoitteeseen SmartPost parempi, duuniin taas Postin kautta.

 7. Sonia says: Vastaa

  Mä en koe tätä boksia pettymyksenä, mun mielestä aika jees! Tosin joo, oisin vaihtanut Ecotoolsin kissalelun (repskops mä hajosin tolle :D) mihin tahansa vaikka minikokoiseen Ecotoolsin siveltimeen, mutta nyt oli sen tarjoushinnan arvoinen, minkä tästä maksoin. 15 euroa olisi kyllä liikaa.

  1. Niinpä, siveltimet ois ollu tosi jees. Etenkin aurinkopuuterisivellin tulis tarpeeseen! 😀

 8. Sonia says: Vastaa

  …ja Apocalipsin johonkin toiseen, mitä en just ois ostanut Bernerin ystävämyynnistä. Mut joo, jakoon sitten!

  1. Niinpä.

 9. Mä voin huolia huulilakan omaan meikkipussukkaani hehe ;D

  1. Laita mulle osoitteesi kissaamma@gmail.com , niin nakkaan ton sulle tulemaan. 🙂

  2. ooh! ok ^_^

 10. Petyin, samat ajatukset kun aiemmissa kommenteissa – kaipaan niitä ihania spesiaaleja yllätyksiä joita ei saa lähi-Citymarketista! Vaikka seuraava boksi olisi varmasti ollut taas parempi, koin että nyt on hyvä paikka äänestää jaloillani ja pitää tilauksesta pieni tauko joten lopetin tilaukseni. Muutenkin olen säästölinjalla tulevien kesälomareissujen takia ja säästö se on pienikin säästö. Aion antaa kyllä ”markettiboksista” palautetta Livboxin tuotearvio-kyselyynkin kun se tulee.

  1. Joo, markettiboksi kuvaa tätä kyllä liian hyvin. 🙁 Tuo kasvojenkuorinta on kyllä hyvä, joten se ilahdutti sitten kuitenkin.

   Jos seuraavat kolme boksia eivät ole huippuja, mäkin äänestän jaloillani. 😀

 11. Repesin tulle kissanlelulle, nimittäin ajattelin itse ihan samaa. Minulla oli jalkaseerumi ja olisin tykännyt enemmän tuosta jalkojen kuorinta-aineesta, mutta aina ei voi voittaa. Onneksi Rimmel ja Neutrogena pelastivat tämän boksin eli niistä pidin.

 12. Huoh, mä en tehnyt vielä jatkotilausta, ja nyt ahdistaa että heinkuun boksi on varmasti ihana. Voivoi, enää ei ehdi. Tuolla pesukukkasella on kuulemma hyvä kuurata lavuaari ja kylpyamme, jos sellasen omistaa :p Mutta ite tykkäsin naamakuorinnasta kovasti, ja jalkakuorintakin oli kiva, mutta samperin huulilakka tuli oranssina, ei hyvä.

Vastaa