Anewin sy-voiteet

Vielä siitä edesmenneestä AVONin bloggaajatapahtumasta. Kyllä tykkäsin. Bloggaajatapahtumat/tuote-esittelyt, joissa bloggaajille ei vaan isketä goodie bagia käteen ja kylmää kalasalaattia suuhun ovat mun mieleen. Tapahtumat, joissa tuotteet ovat selkeästi esillä ja niitä saa hypistellä ja testailla. Tällainen oli AVON, kalasalaatin kera. Mutta siis söin mä sitä salaattiakin ja hyvää oli. Pääosassa kuitenkin ne meikit!

Kiinnostuin heti esillä olevista Anew-sarjan silmänympärysvoiteista, sillä olin sopivasti sellaisen uuden tarpeessa, eikä edes mielessä mitään tiettyä, jonka haluaisin ostaa. Näyttivät siinä pöydällä todella lupaavilta! En vaan lopulta osannut päättää, kumman haluaisin mieluummin testiin, Clinical Eye Lift PRO:n vai Reversalist Complete Renewal Expressin. Innostukseni ehkä paikan päällä jotenkin huomattiin, kun sain molemmat. Tai sit se oli ne mun tummat ja ryppyiset silmänaluset… Kiikutin kuitenkin molemmat kotiin ja otin käyttöön heti.

Anew Clinical Eye Lift PRO ottaa huomioon sekä silmien ala että -yläosan. Mä levitän silmänympärysvoidetta aina sekä silmänalusille että tuonne kulmakarvojen alle ja tässä ne on selkeesti eroteltuna! Paksumpaa voidetta levitetään kosteuttamaan silmien alapuolella olevaa ihoa ja kevyempi voide tai lähinnä geeli on yläosaa varten. Vihkin tämän heti iltakäyttöön, kun on enemmän aikaa ja intoa levittää kahta eri sy-voidetta. Yläosalle tarkoitettu voide selkeästi enemmän napakoittaa ihoa ja alapuolen voide kosteuttaa ja pehmentää.

Tämä maksaa 7 euroa. Aivan käsittämättömän, törkeän hyvä hinta-laatusuhde.

Anew Reversalist Complete Renewal Express on mulla aamukäytössä, syystä että: purkin kansi sisältää heleyttävää voidetta, jota sivellään jo imeytyneen ja kuivuneen sy-voiteen päälle! Kuinka kätevää, kaksi loistotuotetta samassa putelissa. Voide ensin kosteuttaa ja siihen vielä valoa heijastavaa toista voidetta päälle. Tää on aivan erinomainen superväsyneen aamun pelastaja.

Tämä voide maksaa 13 euroa. Eivät siis tosiaankaan ole mitään kalliita silmänympärysvoiteita.

Näitä molempia siis käytän nyt ja tykkään paljon. Luulen, että edelleenkin Maailman Paras Silmänympärysvoide löytyy Shiseidon valikoimasta, mutta hintakin on näihin verrattuna yli kymmenkertainen…

Avonin tuotteista löytyy lisätietoja täältä. Avonia voi ostaa aluemyyntipäälliköiden kautta ja tuotteet vaihtelevat aina kampanjoiden mukaan. Nämä molemmat löysin ainakin vielä kuvastosta.

Mitä sy-voidetta sä käytät nyt ja voitko suositella sitä muillekin?

5 Comment

 1. En tykkää sarjasta mitä pitää tilata välikäden kautta, ostan joko nettikaupasta tai kivijalkakaupasta, mutta en ikinä edustajalta.

  1. Katso alempi kommentti! 🙂

 2. Ihan pikkuisen täytyy Kissis korjata eli Avonia voi siis tilata joko aluemyyntipäälliköiden, tiimivetäjien tai kauneuskonsulttien kautta tai sitten Avonin sivujen kautta pyytää itselle nuo kauneuskonsultti-tunnukset, niin voi sitten aivan itse tilata tuotteita itselleen :).
  Sitten kun on tunnukset itsellä, niin tilaaminen ei muuten niin kauheasti eroa nettikaupasta tilaamisesta kuin siinä, että kampanjat (joita vuodessa on 17 kpl) vaihtuu 3 viikon välein ja tämän takia myös tuotteiden tarjoukset vaihtuu 3 viikon välein :).
  Esim. nuo silmänympärysvoiteet ovat normihinnaltaan about 20e paikkeilla, mutta nyt nykyisessä, tänään alkaneessa 3.kampanjassa, tuo Anew Clinical-voide on tosiaan tuossa tosi hyvässä tarjouksessa eli 7e :).
  Pitää vielä sanoa, että Avonin tuotteissahan on myös 90 päivän eli 3 kuukauden palautusoikeus ja vaikka olisit puolet purkista jo käyttänyt, niin jos tulee esim. allerginen reaktio yhtäkkiä, niin tuotteen voi palauttaa Avonille (tai jos konsultin kautta tilaa, niin konsultille), jos aikaa on kulunut alle tuon 90 päivää :).

  Oon joskus testannut tuota Clinical-voidetta, kun äitini tilasi sitä ja hyväksi totesin. Täytyykin melkein pohtia, pitäisikö itselle napata tuo varastoon, kun on noin hyvä alennus nyt :D.
  Nyt on itsellä käytössä aamuisin Livboxista tullut Cliniquen 5ml All about eyes-voide ja iltaisin Estee Lauderin 5ml joku Advance-voide, joka tuli ripsari-pakkauksen mukana, kun ostin sen Hulluilta päiviltä.
  Molemmat ovat hyviä, mutta tuon Estee Lauderin kanssa oon huomannu tulevan turvotusta, jos vahingossa laitan vähänkään liikaa. Määrän kanssa siis saa olla tarkka :).

  1. Kiitos korjauksesta! 🙂

   Joo, toi Clinical on kyllä ihan hämmästyttävän edullinen! 😮

 3. Myy says: Vastaa

  Mä olen joskus tilannut Avonia, mutta pidän sitä vaan kovin sekavana touhuna.

  Kalasalaatti :’D

Vastaa